A+ A-

Hirdetéses hármas 2. rész

Az előző történet megírása után nem is gondoltam, hogy kapok egyetlen levelet is, azt pedig végképp nem, hogy ilyen rengeteget. Mindenki arra biztatott, hogy írjam meg a következő találkozásunk sztoriját is. Én megígértem, hogy megírom, feltéve, hogy lesz második. Már kezdtem azt gondolni, hogy Andiék nem is fognak keresni sohasem. Én pedig megfogadtam, hogy nem én fogom keresni, mert akkor úgy tűnnék, mintha sürgetném őket. Nem szerettem volna elrontani ezt a kapcsolatot. Így hát vártam.
Beigazolódott, hogy a türelem rózsát terem, mert egyik délután csörgött a telefon. Zsolti volt az. Kicsit zavarban volt, de én nyugodtan beszéltem, izgatottságom ellenére, így nemsokára ő is lehiggadt. Még akkor is éltek bennem az előző találkozásunk élményei.
Rövid általános témákat érintő beszélgetés után rátért a lényegre, amit már nagyon vártam. Meg szeretett volna hívni hozzájuk hétvégére. Örültem a dolognak, de nem akartam túlzásba esni azzal, hogy nagyon kimutatom az örömömet. Megpróbáltam kordában tartani a viselkedésemet. Zsolti elmondta, hogy mit tervelt ki Andi számára, amit közösen kellene kiviteleznünk. Az élő szendvicset szerette volna kipróbálni. Mit ne mondjak, ezek után én is!
Elmesélte, hogy már régen beszélgetnek a dologról, és most, hogy megismerkedtek velem, talán itt lenne az ideje a tettek mezejére lépni. Én sem csináltam még hasonlót, de egyre gyorsuló szívveréssel beleegyeztem.
Megkérdeztem, hogy vigyek - e valamit, de ő lerázott azzal, hogy minden van otthon. Teljesen bezsongva tettem le a telefont. Az előző találkozásunk képei forogtak az agyamban. Egész nap nem tudtam másra koncentrálni, pedig még csak csütörtök volt. Lassan peregtek a percek, nem győztem a várakozást. Próbáltam dolgozni, nem igazán ment, mással se nagyon sikerült elütnöm az időt.
Végre eljött a péntek. Délután rohanás haza a munkából. Ettem pár falatot, bekapcsoltam egy dübörgős rocklemezt, hogy kissé feldobjon (bár már nem volt nagy szükség rá), aztán irány a fürdőszoba.
Felkentem a borotvahabot az arcomra, a maradékot pedig a golyóimra. Az előző találkozás előtt is leborotváltam őket, azóta pedig minden borotválkozás alkalmával megismételtem. A zene ritmusára húztam le a habot az arcomról. Amikor az már sima volt, a herezacskóm következett. Nagy műgonddal távolítottam el róla a nemkívánatos szőrszálakat. Közben felsejlettek előttem az emlékezetes együttlétünk momentumai, ami a borotva csiklandozásával párosulva intenzív merevedéshez vezetett. Bár ehhez a Zsolttal való telefonbeszélgetésünk óta már hozzászoktam, mert amikor csak rágondolok arra, hogy náluk vagyok, leszáll a farkamba az összes vérem.
Alaposan megzuhanyoztam, majd megtörölköztem. Már lázban égtem a várható élményektől. Vártam is nagyon!
Felöltöztem. Most még nagyon korán volt, így leültem még egy kicsit. Majd hirtelen ötlettől vezérelve felpattantam, és elindultam vásárolni. Gondoltam viszek egy üveg jó bort, hogy fokozzam a hangulatot. Kiválasztottam egy szép üvegű Egri Bikavért és becsomagoltattam.
Jókedvűen szálltam fel a villamosra. Valahogy rózsaszínben láttam a világot, pedig nem voltam szerelmes, de mégis ilyen érzések keringtek bennem. Feldobott a jó szex gondolata is. Már mosolyogtam, amikor visszagondoltam a múltkori utamra az első találkozóhelyünk felé, az étterembe. Mennyire ideges voltam akkor. Most csak izgatott voltam az előre vetített kilátások miatt.
A szívem már kalapált, amikor leszálltam a villamosról. Izgalommal vegyes várakozással szedtem kettesével a lépcsőket. Aztán az ajtó előtt még megigazítottam a ruhámat, és becsengettem.
Zsolt nyitott ajtót. Közölte, hogy Andi kicsit később ér haza, mert váratlanul be kellett mennie a munkahelyére. Nem bántam, mert így legalább lesz időm lehiggadni, gondoltam.
Felnyitottuk a bort, majd beszélgetni kezdtünk. Az előző találkozásunkról is ejtettünk pár szót. Ekkor éreztem, hogy Zsolt is és én is valahogy egy hullámhosszra kerültünk. Iszogattunk, de csak módjával, egyikünk sem szerette volna kockára tenni a várható eseményeket. Szinte beleborzongtam, ha arra gondoltam, hogy mi lesz, ha Andi hazaér.
Nem is kellett rá sokáig várni, mert nagy szatyrokkal felpakolva megérkezett. Vett mindenféle gyümölcsöt. Nekem a banán rögtön beindította a fantáziámat. Puszit nyomott mindkettőnk arcára, majd elkezdte kényelembe helyezni magát. Jólesett, hogy ilyen közvetlenül fogadott és nem kell megint átesnünk a múltkor tapasztalt fölösleges izgalmakon, és csak az élvezetes izgalmakra tudunk koncentrálni.
Töltöttünk neki is a maradék borból, majd ettünk pár falatot. Andi megkérdezett, hogy szeretnék - e fürödni, mert ha igen, akkor menjek be előtte, mert ő biztosan sokáig lesz. Ugyebár én már megfürödtem otthon, így inkább a szobába mentünk Zsolttal. Andrea pedig eltűnt a fürdőszoba irányába. A tévé előtt ülve beszélgettünk tovább Zsoltival. Mondtam neki, hogy mennyire vártam már, hogy felhívjanak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 10. 23. vasárnap 11:22
szeretem az análszexet és a gruppenszexet is, ez most nekem 9p lett...
#8 A57L 2013. 11. 25. hétfő 05:51
Elég jó.
#7 Andreas 2005. 12. 9. péntek 23:36
Helló, Aretino!
Csak, hogy tudd: valos esete nem egyedi, én is megtapasztaltam már aszendvicset, és a lánynak nagyon tetszett!
#6 Süni 2003. 03. 10. hétfő 09:05
Nagyon jó irás a szituk élethüek.
Folytasd Sziszi!!
#5 valos 2003. 03. 10. hétfő 01:46
Kedves Aretino!
Sajnalhatod, ha nem talalkoztal meg olyan lannyal, aki elvezte volna a szendvicset...
#4 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 21:19
A szendvics egy divatos dugástípus a mostani filmeken.Néha megnézem, de ritkán hiteles. Nagy pénzért csinálják. Megnézném hogy melyik nő élvezné. Semelyik, az se aki egyébként odavan a popószexért. A grupiban az a jó ha a nőnek is jó. Arról kell írni és nem a sok idétlen filmet újraírni.
#3 Sziszi 2002. 12. 1. vasárnap 15:58
Az író nem ismeretlen, én írtam és küldtem be annak idején a Kéjencek Klubjának oldalán volt. Van folytatás, de még le kell írnom. Írjam?
#2 lok 2002. 06. 8. szombat 22:43
Nagyon izgató volt, folytasd!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?