A+ A-

Újdonságok és meglepetések

Az egész nap sok izgalommal telt, mert lakásfelújítottunk. Azért a kisördög ott volt bennünk, hogy mire befejezzük, hm… milyen kellemes élvezetekben részesíthetjük egymást.
Eljött az este, rendbe hoztuk magunkat és végre elnyúlhattunk az ágyon. Összebújtunk, szorosan, hogy érezzük egymás melegét. Simogatni, csókolgatni kezdtük egymást, majd kedvesem érzéki játékba kezdett. Apró csókokat lehelt a testemre és érzékien simogatni kezdett. Kezdetben az érzékenyebb erogén zónákat kerülve kezdte simogatni, a mellemet, de a bimbót nem érintve, majd haladt lefelé kéjbarlangom felé. A hasam, majd az alhasam, és rátért a combomra. A belső combom simogatta, de nem ért hozzá szeméremtestemhez. Ez nagyon felizgatott, kész voltam arra, hogy jobban belemerüljünk az érzéki élvezetekbe. Tovább simogatott, csókolgatott, de érzékenyebb erogén zónáimat továbbra sem érintette, amivel elérte azt, hogy szinte fájjon a vágy, végre érintse meg édes barackomat. Tizenöt, húsz percig játszott velem, már könyörögni akartam, hogy tegyen magáévá.
Ekkor éreztem forró ujját, ahogy megérinti az én édes barackomat, folyt belőle a nedv már rendesen. De megint játszani kezdett. Ujját benedvesítette kéjnedvemmel, és a mellbimbómhoz ért. Azt hittem menten elélvezek. Kőrözött rajta, izgatta, majd megint abbahagyta. Újból benedvesítette az ujját, és most a másik mellbimbómmal kezdett játszani. A kéj utáni vágy már annyira tüzelt, hogy égette a testem. És megint abba hagyta. Megint benedvesítette az ujját, és IGEN végre megérintette testem legérzékenyebb pontját, a csiklómat. Úgy éreztem, hogy azonnal elélvezek. Nagyon jó érzéssel töltött el, ahogy a forró ujja hozzámér. Masszírozni, simogatni, kényeztetni kezdte. És megint abbahagyta. Már kín volt számomra, hogy nem tudok beteljesülni. Megint benedvesített ujjával egyik mellbimbómat kezdte kényeztetni, és minden kezdődött elölről.
Testem már kérte a magáét, de csak kínt kapott. Mikor közelített szeméremdombomhoz megemeltem magam, és hozzá dörgöltem magam, jelezve neki, hogy szeretnék több élvezetet is, nem csak kéjes kínt.
És ekkor megkönyörült rajtam. Ujját a csiklómra helyezte, és néhány apró mozdulat után éreztem, ahogy a kéj átjárja testemet, és hatalmasat élveztem. Remegtem, kapkodtam a levegőért, de tudtam, még nincs vége. Éreztem újból egy forró ujjat, de már nem a csiklómon, hanem hüvelyem bejáratánál. Tudta a kis huncut, hogy jó pontra tapintott. Simogatni, izgatni kezdte. Testem újból megremegett, és még nagyobbat élveztem, mint előtte. Lábaimat összezártam, hogy tovább ne érintsen, mert már ebbe a két orgazmusba is belefáradtam.
De még nem volt vége. Érzékien simogatni kezdett, és lábaim önkéntelenül szétnyíltak, és ujjai megint érzékeny területre tévedtek. De most valami más következett. Olyan, amire nem számítottam. Kéjnedvemmel megnedvesített ujjával a popsi lyukam és a hüvelyem közti részt kezdte simogatni, amitől teljesem megborzongtam. Éreztem az ujjának körkörös mozgását, ahogy a nedvem elkeni rajtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.7 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008
2019. 01. 14. hétfő 09:20
Jó lett, de rövid ezért 8p Válaszolok rá!
#9 zoltan611230
2018. 07. 18. szerda 03:51
Gyenge. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 07. 17. kedd 21:30
Nem jó... Válaszolok rá!
#7 gyuri0926
2018. 07. 17. kedd 10:30
Gyengécske Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 07. 17. kedd 10:24
elég unalmas Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 07. 17. kedd 07:24
Nem nyerte el a tetszésem. 1pont. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 07. 17. kedd 06:26
Semmit nem mond el a szereplőkről, unalmas. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 07. 17. kedd 05:59
Közepes! 6P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 17. kedd 04:31
Nagyon kevés,gyenge.2P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!