A+ A-

Violatiprás 1. rész

A metró a szokottnál is büdösebb nyáron. A nyári szünet előtti időszak a legrosszabb, a diákok még nem maradtak ki, de a turisták már megérkeztek. Péntek délután?! Felejtsd el, tömegnyomor! Nekem mégis haza kellett jutnom, ha már előbb végeztem a munkahelyemen, nem fogok az irodában ülni, hogy kevésbé legyen zsúfolt a tömegközlekedés! A vonal kezdete utáni második állomáson szálltam fel és már nem volt ülőhely.
Idelent sötét volt, mégsem vettem le napszemüvegemet, így tekintetem feltűnés nélkül vándorolhatott kivillanó lábakra, hívogató dekoltázsra vagy megmarkolni való fenékre. Épp egy lenge virágos nyári ruha loknis szoknyája alá nyúltam gondolatban, mikor a nevem hallottam.
- Bence! Tényleg te vagy? - szólt hozzám az imént gondolatban fogdosott lány.
Az arcára siklott tekintetem és bevallom, időbe telt, beazonosítanom a személyt.
- Viola! Nahát! Meg sem ismerlek! - mosolyogtam legjobb barátom kishúgára, akit vagy öt éve nem láttam, mióta Laci összeköltözött a barátnőjével. Akkoriban hülyeségnek tartottam, alig voltak húsz évesek, erre két évre rá én is belesétáltam ugyanabba, azzal a különbséggel, hogy ők még mindig együtt vannak, én meg hét hónapja parlagon. Az egyedüli kapcsolatom ebben merült ki: bámultam bájaikat és fantáziákat gyártottam róluk. Hiányzott a dugás, de a kapcsolatokkal járó gubancok távoltartottak a női nemtől.
Viola mellém lejtett és csöppet elpirultam, mert eszembe jutott, hogy az előbb már szinte megdugtam gondolatban. Ő is elpirult, azt nem tudom, miért. Vagyis, felsejlett a tizenhárom éves kiskamasz lányka, akit a családja az irántam táplált vonzalmával ugratták. Már akkor is szép volt, de mostanra gyönyörű nővé érett. Sötétbarna egyenes haja a formás fenekéig ért, napbarnított lábairól alig tudtam az előbb elszakítani tekintetemet. A mellei pedig tenyérbeillőek voltak. Bikini pántja volt a nyakában.
- Lejöttem a hétvégére Laciékhoz, elromlott a légkondijuk, nem lehet meglenni a lakásukban! - magyarázott édesen, mintha tegnap beszéltünk volna utoljára.
- Strandra tartasz? - villogtattam intelligenciámat azzal, hogy kimondtam az egyértelműt.
Csak mosolygott rám. Lassított a metró, nyíltak az ajtók és bejött egy áradat ember. Viola egészen közel állt már hozzám. Jó illata volt és úgy nézett rám, mintha isten lennék. Zavarba hozott. Homlokomra toltam a szemüvegem, ne higgyen teljesen bunkónak. Melleinek kikandikáló dombjai így is a látóteremben voltak, csak nem bámultam őket. Nem hiszem el! Laci megölne, ha rájönne, hogy úgy gondolok a testvérére, mint nőre! Öt éve a köztünk lévő korkülönbség nagy volt, de most…
- Suli? - kérdeztem valami hülyeséget.
- Már elballagtam.
- Nem vagyok képben, ne haragudj! Akkor már betöltötted a tizennyolcat? - Na, lehettem volna ettől átlátszóbb?
- Két hónap múlva lesz a szülinapom - mosolygott Viola és esküszöm, pontosan tudta, miért kérdeztem.
Minél kevésbé szerettem volna magam előtt látni meztelenül vonaglani alattam, annál erőszakosabban tódult elmémbe a fantázia. Az eddig félkemény farkam tovább duzzadt, én meg egy nagyot nyeltem. A szerelvény lassított.
- Nyugodtan belém kapaszkodhatsz - mondtam lovagiasan, amikor láttam, hogy nehezére esett megtartania egyensúlyát, nem volt még hozzászokva a fékezésekhez.
- Úgy érted, bármely kiálló részedbe? - mondta közelebb hajolva, mire a farkam lüktetve jelezte, hogy tudja ám, hogy róla beszélnek. Ekkora égést, észrevette a merevedésem! Huncutul mosolygott, aztán hátat fordított nekem, ahogy még többen felszálltak és a hely zsúfoltabb volt egy szardíniás konzervnél.
Azt hittem, megbántódott, nem akar beszélgetni velem, de egy fél lépéssel a falhoz nyomott, fenekét az ölemhez nyomta és szerintem fel is nyögtem, habár erre nem esküdnék most meg. Gyorsan hátrapillantott, leellenőrizni rajtam a hatást és elégedett lehetett, mert szélesen mosolygott. A szerelvény legkisebb kilengése, zökkenése, nekem örömet jelentett, Viola izmos fenekéhez dörgölőzött ágaskodó dákóm. Kínzóan tökéletes volt! Gondoltam, illene valahogy viszonozni kedvességét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Kiara Cd
2018. 09. 9. vasárnap 15:39
Rendben van, megvolt a hatás. Válaszolok rá!
#10 hairy_pussy
2018. 07. 9. hétfő 08:32
jó lesz ez Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 07. 8. vasárnap 10:04
Kezdésnek egész jó. Jöhet a cselekmény... Válaszolok rá!
#8 zoltan611230
2018. 07. 7. szombat 05:28
Jól kezdődik. Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 07. 6. péntek 16:20
Bevezetésnek nagyon jó. Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 07. 6. péntek 09:39
Nagyon jó kezdet, csak így tovább. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 07. 6. péntek 06:08
Bevezetésnek elég jó! Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 07. 6. péntek 05:45
Én is álmodoztam ilyenekről kis koromban. Elég gyenge. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 07. 6. péntek 04:33
Remélem a folytatásra nem kel hónapokat várni. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 6. péntek 04:04
Aranyos kis írás,tetszik.7P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!