A+ A-

Síelés 1. rész - A felvonóban

Panni 10-es, biológia szeretete, odaadó és gondoskodó személyisége tökéletes leendő orvostanhallgatóvá teszi. Kissé keleties arcvonásait, sötét haját, mandulavágású szemét nádszálvékony alakja koronázza meg. Márton egy évfolyammal párja felett jár ugyanabba a középiskolába. Érettségi, utána műszaki vonalon szeretne továbbtanulni. Barátnőjét első találkozásukkor rögtön megfogta férfias arca és kisportolt teste, intelligenciája, illetve határozottsága pedig már több, mint másfél éve megtartotta.
Iskolájuk hagyományosan minden évben rendez sítábort Ausztriába, ők sem szerettek volna lemaradni az utolsó lehetőségről, hogy együtt járják be a síterepet, illetve egymást.
A párosról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy prűdek lennének biztos nem. Együttléteiket nem korlátozták hálószobáik falai közé, szívesen lettek egymáséi a legváltozatosabb helyeken, ahol kettesben lehettek. Ebben a fejezetben egy bakancslistájukra frissen felvett helyszínt pipálnak ki: Gondelbahn 1200-2080.
-Jó, hogy le tudtuk rázni a többieket – kacsintott Pannira a fiú, miközben lecsatolták léceiket és beálltak az üres kabinokra várakozók sorába. Barátnője nem szólt semmit, csak cinkosan visszamosolygott, majd hosszú csókot nyomott barátja szájára.
Nem kellett sokat várniuk, lassan zártak a pályák, a síelők többsége inkább lejutni igyekezett, kevesen voltak, akik a felfelé induló kabinokért álltak sorba. A fiatalok már türelmetlenül toporogtak, mire végre nyílt előttük a kívülről hirdetésekkel borított buborék ajtaja. Gyorsan beültek, sisak, kesztyű az ülésre és már élvezhették is a 20 perc csöndes magányt kettesben. Nem volt szükség szavakra, se bíztatásra, szinte egyszerre fordultak egymás felé és tapadtak össze még puha, nedves csókban. Hosszú percekig kergették egymás nyelvét, harapták a másik ajkát. A csók egyre hevesebb és szenvedélyesebb lett, szét kellett válniuk, hogy elég levegőhöz jussanak. Mártoné volt a kezdeményezés: Panni hajába markolva húzta le párja kabátján a cipzárt, majd immáron kedvese fedetlen nyakát kezdte csókokkal elhalmozni. A puszikból lassan finom harapások lettek, mint ahogy a lány szuszogásának helyét is átvették a kéjes nyögések. Panni sem tudott tétlenül ülni, keze lassan a fiú ágyékára csúszott és finom mozdulatokkal ingerelte párját annak nadrágján keresztül.
-A számba akarlak venni, most azonnal! – bontogatta a lány Márton nadrágját. Határozott mozdulatokkal lerángatta párja nadrágját boxerrel együtt, majd odahajolva finom puszit nyomott a már félig merev hímtagra. Imádta kedvese farkát. Pont még megfelelő hosszát, duzzadó makkját. Imádta a szájába venni, érezni, ahogy felveszi harci hosszát nyelvének finom simogatására. Letérdelt az ülések elé, majd lassan ráhajolt és teljes hosszában szájába engedte a fiú farkát. Lassan kezdte, gondosan végig nyalta minden centijét, majd tövéhez érve szájába vette a golyókat is. Kezével finoman rámarkolt és lassan verni kezdte. Pár perc múlva felhagyott a golyók izgatásával és visszatért kedvese makkjához. Bő nyállal tovább szopta, majd még egy kicsit rácsorgatva, csak kezével folytatta a kényeztetést. Párja a mennyekben járt, nem csak az érzésért, hanem a látványért is rajongott, ahogy elnézte Pannit miközben a farkával játszik. Miközben figyelte, ahogy kedvese ki- és beengedi a péniszt a szájába, egy pillanatra sem szakította el tekintetét azokról a csodás kék szemekről, amelyek első pillantásra rabul ejtették.
A lány legszívesebben addig szopta volna kedvesét, ameddig az érzéki ajkai közé nem élvez, de Márton tudta, hogy párját nem csak saját vágya indítja be, hanem az is felizgatja, ahogy látja rajta a közeledő gyönyört. Fogadni mert volna rá, hogy a lány bugyija már teljesen átázott kéjnedveitől. Nem szívesen állította le, de viszonozni akarta a törődést. Állásba segítette Pannit, így feje egyszintbe került a lány ágyékával. Lassan kigombolta sínadrágját, majd harisnyanadrágját is lehúzva szembetalálta magát annak hófehér fehérneműjével. Finom puszit nyomott kedvese szeméremdombjára, amire halk sóhaj volt a válasz. A fiú bár nap, mint nap megcsodálhatta a lány formás combjait és kerek fenekét, még ennyi idő után sem tudott betelni a látvánnyal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 05. 17. csütörtök 10:33
Mese habbal.
#10 cscsu50 2018. 05. 10. csütörtök 07:20
20 perces álom, befagyó seggel, hisz a kabinokban nincs fűtés .
#9 sunyilo 2018. 05. 9. szerda 21:26
Jóóóóó.
#8 sztbali 2018. 05. 9. szerda 10:11
20 perces álom.
#7 listike 2018. 05. 9. szerda 06:10
Kevés a valóság tartalma.
#6 feherfabia 2018. 05. 9. szerda 05:55
Érdekes mese!
#5 Andreas6 2018. 05. 9. szerda 05:36
Nem kötött le.
#4 zoltan611230 2018. 05. 9. szerda 04:50
Persze .
#3 veteran 2018. 05. 9. szerda 04:43
Síöltözetbe 20 perc alatt nagyon elgondolkodtató.
#2 A57L 2018. 05. 9. szerda 04:28
Síeléssel egybekötött élvezet.
#1 Törté-Net 2018. 05. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?