A+ A-

Anyám, a nagy farkú shemale és a feleségem

Fordítás
Eredeti cím: My Mom the BBC Shemale and My Wife
Szerző: yarracuda
Az esküvő után nem költöztünk el az anyám házából, mivel a fizetésem nem fedezte a kiadásainkat és a feleségem pedig nem dolgozott. Anyu persze szívesen megengedte, hogy vele éljünk, hisz ha mi elköltözünk, akkor egyedül maradt volna.
Nekem, ezzel nem voltak problémáim. Spóroltunk a kiadásokon, és időről időre a nejem tudtán kívül leszophattam anyu farkát és meg is dughatott. Ezeket az alkalmakat ő is élvezte, úgy gondolom.
Már 60 éves kora felé járt, de még mindig vonzó külsővel rendelkezett, ami valószínűleg azoknak a tesztoszteron tartalmú szereknek volt köszönhető, amivel a menopauzás tüneteit késleltették. Még mindig jók bánt a farkával is, ami a legutóbbi együttlétünkkor elérhette úgy a 26-27 centit is.
Két évvel ezelőtt egészségügyi okokból körülmetélték. Az orvos, aki a műtétet végezte teljes sokkban volt, hogy ilyet kell végeznie egy felnőtt nőn, aki egyébként a legnagyobb mérettel rendelkezik, amit valaha látott.
Anyu, mint mondta nem vágyik más nőre, illetve nem is vonzódik hozzájuk. Egyedül a férfiak izgatják fel, így például én magam is. Így gyakorlatilag szűznek számít a nőkkel való közösülés terén.
A feleségem, akit 6 hónapja vettem el, nem is sejti anyu kis titkát, pedig én átlag heti kétszer dugok vele a lebukás legkisebb veszélye nélkül.
Sajnálatosan van egy problémám a nejemmel, ami az impotenciámból fakad. Gyakorlatilag csak másodpercekre tudok megkeményedni, mielőtt újra lekonyulnék.
Ezidáig kizárólag orálisan elégítettem ki, sohasem úgy, hogy megdugtam volna. Ő egy rendkívül konzervatív nő, aki sohasem panaszkodott a szexuális igényei miatt, de mélyen belül, azért éreztem, hogy nincs minden rendben.
Az én részemről nem volt probléma a kielégüléssel, hisz azt megkaptam az anyámtól és vica-verza, de azért ezt igazságtalannak éreztem a nejemmel szemben.
Egy esős vasárnap este volt, amikor úgy döntöttem, hogy rövidre zárom az ügyet anyámmal, minthogy már nem tudtam elviselni a szenvedést, amin a feleségem, Sheila keresztülment.
- Anya! Ugye tisztában vagy vele, hogy mindössze a Te nyomásodra nősültem meg? Folyamatosan azt hajtogattad, hogy nem élhetem egyedül az életem. Mindössze ezért mentem bele a dologba, holott tisztában voltam vele, hogy sohasem leszek képes szexelni a jövendőbelimmel.
Anyu teljesen összezavarodott.
- De Jimmy, anyukád úgy hitte, hogy a problémád csak ideiglenes. Mindig, amikor együtt vagyunk látom, hogy félig azért van merevedésed. Most akkor mi a baj? Az elmúlt 5 – 6 hónap alatt azért sikerült megdugnod őt ugye?
- Nem, anyu.
- Uram Isten! Kérlek, bocsáss meg nekem kisfiam! – mondta bünbánóan.
- Ne is törődj vele, nem hibáztatlak téged. Akiért aggódom, az Sheila. Bár nem mondja, de azért hiányzik neki.
Hosszan tépelődtem,mielőtt felhoztam a témát Anyának, de igazából csak annyitól féltem, hogy esetleg elutasítja azt a bombát, amit épp bevetni készültem. Két oldalt kell meggyőznöm, anyát és Sheilát, és mindkettő kemény diónak ígérkezett.
Egy kisebb szünet után folytattam:
- Anya, kérhetek tőled valamit? Valamit, amit csak akkor kell megtenned, ha teljesen komfortosnak érzed a dolgot és egyet tudsz érteni vele.
- Mit, fiam?
- Meg tudnád dugni a feleségem?
Egy hosszabb szünet következett, ami számomra úgy tűnt, hogy az örökkévalóságig tart.
- Drága Jimmy, ismered anyádat. Tudod, hogy sohasem voltam nővel, ráadásul Sheila teljesen ki fog akadni, ha meglátja anyád függelékét.
Amit anya nem tudott, az az, hogy magamban már számtalanszor végigmentem ezen a beszélgetésen. Ennek köszönhetően már a fejemben ott volt az összes fevetésre az összes válasz. Tudtam viszont, hogy mindkettőjüket meg kell győznöm.
- Anya, nem kell aggódnod emiatt. A mai lesz a megfelelő este. Összejövünk, mint egy család. Én is ott leszek, ami így megoldja a problémádat, hisz egy férfi is lesz melletted, aki felizgat. Sheila miatt pedig egy percig se félj, hagyjuk, hogy a természet átvegye az irányítást. A szexuális ösztönei meg fofják oldani ezt a problémát.
Ezt követően visszavonultunk anya szobájába, hogy felkészítsük a találkozásra. Közösen lezuhanyoztunk, miközben nem egyszer láttam a farkán az izgalma egyértelmű jelét. Gyakorlatilag könyörgött, hogy szopjam le, vagy hadd dughasson meg, de ellenálltam neki, hisz arra lesz szükség, hogy képességei teljében legyen ahhoz a feladathoz, amit terveztünk.
A másik oldalon viszont ott volt Sheila. Mivel odakint zuhogott, ő korán elment lefeküdni ezzel tudtán kívül elég időt adva nekünk anyával.
Leborotváltam anya intim részeit, amik már kezdtek őszülni. Ő ezt ritkán teszi meg magának, mert az gyorsan visszanő, köszönhetően a tesztoszteron túltengésének. A művelet közben végig merevedése volt, sőt még egy kis előváladékot is észrevettem a pénisze hegyén. Láttam, hogy teljesen fel van izgulva, de azért aggódik is amiatt, hogy vajon Sheila elfogadja-e olyannak amilyen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Annariás
2018. 07. 11. szerda 10:25
Jó kezdés után, fokozatos lejtmenet... amikor megtudhatjuk azt, hogy anyukának az apukától lett a farka, s ezt használhatja a fiában, a fia tudtával... s ez még a feleségnek is totál bejön... jöhet is a hatalmas dugattyúzás... :P Válaszolok rá!
#12 sunyilo
2018. 05. 12. szombat 22:54
Nem tucatdarab, mert itt ilyent még nem olvastam. Mármint ilyen eszementet... Válaszolok rá!
#11 Wingstarr
2018. 05. 8. kedd 17:27
Sziasztok! Érdekes olvasni a hozzászólásokat, jókat mosolygok rajta. Az igazat megvallva hozzám se áll közel a dolog, de kíváncsi lettem volna más véleményekre is, ezért a fordítás. Mindenesetre azt nem lehet mondani rá, hogy tucatdarab. smile Válaszolok rá!
#10 Ickx
2018. 05. 8. kedd 14:19
Bbbrrrooááfff... :-( Válaszolok rá!
#9 vakon54
2018. 05. 8. kedd 12:51
Ijen baromságot még sehol de sehol nem olvastam mióta kétágúvagyok. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 05. 8. kedd 09:29
nagy baromság Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 05. 8. kedd 09:25
Jó nagy marhaság. Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 05. 8. kedd 08:20
Ez már az őrültség jele. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 05. 8. kedd 07:21
Ekkora ökörséget ritkán lát az ember! Miért nem lehet mínusz pontot adni? Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 05. 8. kedd 06:04
Nem tetszett!Szerintem 5P Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 05. 8. kedd 05:29
Nem semmmi. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 8. kedd 05:14
Egyszer olvasva elmegy. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!