A+ A-

Véletlen találkozás

4 éve, amikor még Németországban laktam, kicsit besokalltam a társkeresés mizériájától, az egyedülléttől, az állandó hétvégi és sokszor éjszakába nyúló munkától. Új életet akartam kezdeni, valami mást csinálni. Félreértés ne essék, szeretem a szexet, de amikor csak egyoldalú a dolog és a pasi az ő dolga végeztével odébbáll egy annyival: "Majd legközelebb sikerül", akkor úgy döntöttem törlöm magam az oldalról és kényeztetem magam egy termálfürdőben szaunával, masszázzsal - mert ez nekem utoljára megjár alapon.
Összekészítettem a táskám és egy fintorral visszadobtam a táska alján talált óvszercsomagot. Úgyse kell semmire, de legalább nem foglal sok helyet.
Fél óra villamosozás után megérkeztem a fürdőhöz. Csak át kellett mennem a sínek túloldalára, át a hídon, ami előtt egy elég buta körforgalom van. Egy piros Audi rám is dudált, pedig a zebrán mentem át. Na ennek is sietős a dolga - gondoltam. Megállt az autó mellettem és egy öltönyös, fiatal férfi üvöltött ki rajta németül:
- Nem tud egy kicsit sietni?
- Miért is? Ez egy pihenőhely. Hát pihenjen maga is! - mosolyogtam, mikor a pasi egy nagy gázfröccsel, csikorgó kerekekkel elindult.
Becsekkoltam a fürdőbe, aminek az a jellegzetessége, hogy egy régi török fürdőhöz hasonlít, gyönyörű csempével, eldugott zugokkal és a legfelső emeleten, ahol szabadtéri melegvizes medence is van, rálátással a falura. Ott fent bizony csakis szigorúan textil nélkül - ergó tökpucéran - lehet fürödni. Mikor először itt jártam megrökönyödtem, mert az úszómester kiparancsolt a vízből, hogy vagy leveszem a bikinit vagy lemegyek az alsó szintre. De ez olyan fura, a németek teljesen természetesnek veszik a meztelenséget. Senki nem szégyelli magát, mert nem sovány vagy nem elég feszes vagy éppen túl szőrös. A belépés szigorúan 21 éven felülieknek. A mai nap a délelőtti órákban alig lézengett valaki. Jószerével egyedül voltam.
Lezuhanyoztam és rituálészerűen mindig a gőzfürdővel kezdek, így beléptem a nagy párába. Sehol senki, így levettem a törölközőm és kényelmesen elfeküdtem a csempepadon. Pár perc múlva valaki belépett egy erőteljes köszönéssel. Visszaköszöntem. Basszus, ezt most miért kellett? - gondoltam. Már ciki lett volna magamra kapni a törölközőt, így kicsit feszengve feküdtem tovább. Erre a pasas nem a túloldalra ült le, hanem egyenesen megállt előttem. Szikrát is alig kaptam.
- Nagyon sajnálom, hogy az előbb rádkiabáltam... szeretnék bemutatkozni, Michael vagyok - automatikusan nyújtottam a kezem - mire ő kezet csókolt. Egy mukkot sem tudtam kinyögni úgy meglepődtem.
- Gondoltam igazad van - folytatta - egy ilyen gyönyörű helyen, nem lehet stresszes az ember.
Még mindig mosolyogva fogta a kezem én meg csak reméltem, hogy valahogy megnyílik alattam a föld és szépen eltemet a török mozaik... de nem. Ott feküdtem hanyatt, pucéran, izzadva, a karom természetellenesen kitekerve az ő kezében. Baromi kínos volt.
- Megtudhatom a te neved? - kérdezte.
- Kati - nyögtem ki nehezen.
- Akkor had engeszteljelek ki egy lábmasszázzsal, amiért az előbb olyan udvariatlan voltam - és már el is engedte a kezem, ült a lábamhoz és el is kezdte nyomogatni a talpam.
- Ne haragudj, de nem szeretem a lábmasszázst - húztam ki a lábam a kezei közül. - Masszőr vagyok és ritka az, aki profiként is jól tud lábat masszírozni. Fölültem, magamra tekertem a törölközőt és akkor esett le, hogy ez az előbbi agresszív audis ürge. Fiú...
Kicsit beszélgettünk, kiderült, hogy bankár és 28éves kora ellenére nagyon sikeres, éppen az egyik kuncsaftnál volt, aki rehabon van a falu egyik kórházában.
- Ráeszméltem, hogy az egész életem egy rohanás és csak a pénzt hajtom egész nap - mondta - amikor találkozok szerda délelőtt egy rózsaszín kabátos nővel, aki nagyon nem siet sehová, megnézi a patakot, megcsodálja a virágokat és elmegy a termálfürdő felé. Szerda délelőtt?! Érted? - kérdezte. Szerdán! Amikor mindenki dolgozik és siet. Na akkor azt gondoltam, meg kell ismernem ezt a nőt! Vajon hogy csinálja, mi a titka? Mi a titkod? - nézett rám érdeklődve.
Elmeséltem, hogy miért lett elegem és a szélmalomharcot, ami annyi időt, energiát vesz el. És hogy haza költözöm, és hogy elegem van és és és... Nem is értem miért öntöttem ki neki a szívem, de olyan természetesnek tűnt minden. Ő pedig figyelt és megértően bólogatott.
- Befejeztem - mondtam - és most megjutalmazom magam. Ez a jutalmam - mondtam mosolyogva.
- És talán én - válaszolt sejtelmesen, váratlanul odahajolt és megcsókolt. Egy puhatolózós finom puszi volt a számra. Amikor nem reagáltam semmit a meglepetéstől, becsúsztatta a nyelvét a számba. A puha szája siklott az enyémen a nyelve már őrülten csapkodott az én nyelvem körül, mikor felnyögtem és közelebb csúsztam hozzá. Az egyik kezem a hátát simogatta a másik a tarkóját, míg ő a törölközőmet próbálta kibontani. A fülemben dobolt a vér, az ágyékom lüktetett, akartam őt ott és azonnal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2018. 03. 22. csütörtök 18:36
Remekk...
#8 cscsu50 2018. 03. 22. csütörtök 17:24
nekem tetszett
#7 vakon54 2018. 03. 20. kedd 12:38
Nagyonjó írás!
#6 veteran 2018. 03. 20. kedd 08:20
Nekem tetszik!
#5 feherfabia 2018. 03. 20. kedd 06:51
Nekem tetszett!
#4 zoltan611230 2018. 03. 20. kedd 05:15
Olvasható..
#3 A57L 2018. 03. 20. kedd 04:24
Közepes élménybeszámoló.6P
#2 Almoska5 2018. 03. 20. kedd 00:41
Nagyon élveztem, ( nekem lehet) 100 pont!
#1 Törté-Net 2018. 03. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?