A+ A-

S/M történet

Fél év telt el, hogy Krisztával akaratunkon kívül részesei lettünk egy nem kívánt szexuális élménynek . Azóta már többször szeretkeztünk, de észre vettem, hogy Kriszta nem élvezi úgy, mint korábban. Sokat gondolkodtam a dolgon, míg végül úgy döntöttem, hogy megkérdezem tőle mi a baj. A választól majd hanyatt estem. Kiderült, hogy Kriszta azóta sokszor gondolt arra, hogy milyen is volt az mikor egyszerre többen kefélték, illetve amikor dugás közben vertek minket. Eltartott egy - két napig mire leülepedett bennem, amit mondott, és újra leültem vele megbeszélni a dolgot.
Végül megállapodtunk, hogy kipróbáljuk a szex s/m változatát, de csak addig elmenve ameddig mindkettőnk akarja. És ekkor ért a következő meglepetés, mert Kriszta a szekrényéhez lépve egy dobozt vett elő, amiben különféle bőr szíjjak, ruhák és egyéb eszközök voltak. Elmondta, hogy már korábban is gondolt arra, hogy meg kéne próbálnunk, de eddig nem merte nekem megmondani. Gyorsan lezuhanyoztunk mindketten és felvettük azokat a bőrruhákat, amelyek a dobozban voltak. Mondanom se kell, hogy a ruhák nem sokat takartak belőlünk, és Kriszta látványától, illetve a szokatlan érzéstől keményen állt a farkam.
Kriszta nagyon csinos volt a jóformán csak bőrcsíkokból álló ruhájában, mely alatt tanga formájú bőrbugyit viselt. Rajtam is csak egy alig valamit takaró gatya és egy igencsak szellős pólóféleség volt. Kriszta úgy döntött, hogy Ő lesz ma a főnök, és én beleegyeztem. Csókolózni kezdtünk, és kezem elindult, hogy a jól ismert testét bejárja, amikor hirtelen hátralépett és azt mondta, csak azt tehetem, amit Ő mond. Rám parancsolt, hogy térdeljek le elé, és kezdjem el csókolgatni a lábát. Lassan apró csókokkal haladtam felfelé a bokályától a térdéig, mikor egy ütést éreztem a hátamon.
Nem fájt, de a meglepetéstől megmerevedtem és felnéztem rá. Most elég - mondta - gyere az ágyhoz. El kell mondjam, hogy egy olyan szép régifajta réz ágyunk van, melynek mindkét végén rács található. Mikor az ágyhoz értem hanyatt fektetett, a kezeimet és lábaimat szorosan az ágyhoz kötözte. Így már csak a testemmel tudtam mozogni. Ekkor meglepetésemre egy szájpecket vett elő és a számba adta. A pecek szíját hátul megkötötte és megkérdezte akarom - e még folytatni. Mivel nem volt kellemetlen és kíváncsi is voltam mit akar tenni, bólintottam.
A pecekkel finomat szétnyitotta a számat annyira, hogy ne fájjon, majd a bárszekrényből elővett egy üveg viszkit. Lassan csorgatni kezdte a számba, én pedig nyeltem, ahogy tudtam. Nemsokára kellemes zsibongó érzés kerített hatalmába, mivel csak ritkán szoktam szeszesitalt fogyasztani, inkább csak a vendégek miatt tartunk otthon. Mikor látta, hogy már hatással van rám a viszki, abbahagyta az itatást, és elrakta az üveget. Így talán engedelmesebb leszel - mondta. Kíváncsian vártam a folytatás, amely nem is váratott sokat magára.
Kétoldalt kikapcsolva levette rólam a gatyámat, amely eddig fogva tartotta farkamat, majd egy tollal el kezdte cirógatni. Eddig se kellet a faszom nagyon biztatni, de a cirógatás hatására még jobban megnőtt, majd a szokatlan helyzet hatására éreztem, hogy közel az a pont, amikor már nincs megállás. De sajnos ezt nem csak én vettem észre, hanem Kriszta is, abba hagyta a simogatást, és egy bőrszíjjal - amelyet később se vett le - elszorította farkam tövét. Mondanom se kell nem a legjobb érzés volt, de közölte csak akkor élvezhetek, ha Ő megengedi.
Bennem még ott lüktetett az elfojtott beteljesülés gyötrő érzése, amikor éreztem, hogy leveszi lábaimról a szíjakat, és lábaimat, amelyek eddig az ágyon feküdtek, felteszi az ágy végén lévő rácsra - jó nagy terpeszben - és újra leköti azokat. A felsőtestemről a rejtett gombok kigombolása után lefejtette az amúgy se sokat takaró pólót. Így már teljesen meztelenül feküdtem az ágyon. Közben a torkom kezdett kiszáradni, de a pecek miatt nem tudtam megszólalni. Ekkor egy vékony szíjakból álló korbácsot vett elő és azzal kezdett simogatni, majd hírtelen lecsapott vele.
Testem görcsbe rándult, ahogy a szíjak végigszántották mellkasomat. Újabb és újabb nem túl erős, de azért fájó csapások érték testemet, fokozatosan haladva lefele. Szisztematikusan végig ostorozott a mellkasomtól a lábfejemig, csak az ágyékomat hagyta ki. És én nem tehettem semmit, hiszen ki voltam kötve. Csak néztem Kriszta arcát. Valami új és mégis ismerős arckifejezést fedeztem fel rajta. Eddig ilyet csak orgazmusa közben láttam. Ahogy mellettem térdelt ránéztem ágyékára és megdöbbenve vettem észre, hogy a tangája teljesen át van nedvesedve, s megcsapta orrom nedvének oly jól ismert illata.
Akkor döbbentem rá, hogy a fájdalmam látványa milyen hatással van rá. Ennek tudatára a korábban elszorított, és így kissé petyhüdté vált farkamba visszatért az élet, és fejét emelgette. A szíjak mos cirógatva felfelé haladtak combjaimon, s elérték lágyékom, és kényeztetni kezdték férfiasságom. Közben Kriszta lecsatoltan magáról az átázott tangát, és arcomra fektette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Jani47
2018. 09. 26. szerda 13:58
Hát. aki szereti csinálja. Válaszolok rá!
#6 genius33
2018. 03. 4. vasárnap 09:05
Tetszett smile Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2018. 02. 22. csütörtök 21:43
Ez jóóó. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 02. 22. csütörtök 15:02
Nem lehetett rossz. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 02. 22. csütörtök 04:23
Jó kis élmény lehetett. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 02. 22. csütörtök 00:52
Nem rossz.. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 02. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!