A+ A-

A kölni gyors

Szokatlanul korán érkezett meg az este, súlyos, szélcibálta fellegek gyülekeztek a látóhatár szélén. Anni kijött az aluljáróból és a feketébe hajló égre nézett. Vihar szaga érzett a levegőben. Fázósan összehúzta magát, arcát beletemette kabátja gallérjába. Az egyre erősödő szél hátulról támadt rá és belesodorta a pályaudvarra igyekvő emberek tömegébe.
Alighogy belépett a csarnokba, kint eleredt az eső. A szapora kopogás megsűrűsödött a vastraverzeken, teljesen elnyomta a hangosbeszélő álmos hangját. Görkorcsolyás suhancok kergetőztek, egy nő ijedten megtorpant, mikor az egyik majdnem belerohant. A mocskos betonpadlón szanaszét hevertek a szétszakított dobozok, üres zacskók, az eltaposott cigarettacsikkekből meg lehetett volna tölteni akár egy kamiont. A büfé pultjánál két arab fickó seftelt, mellettük egy hidrogénhajú szépség a stricijével ordítozott.
Nővérét, Susanne - t kicsit távolabb, a falnak támaszkodva találta meg. Ronda műanyag poharat szorongatott és érdeklődve figyelte a jelenetet. A meghökkentően csinos lányban volt valami erotikus vonás, ami mágnesként vonzotta hozzá nemcsak a férfiakat, de nem ritkán a nőket is. Az átlagnál alacsonyabb teste hatásosan mutatott a szűkre szabott ruhában, arcát hosszú kávébarna, hullámos haj keretezte. Anni hozzálépett.
- Hogy a fenébe támadt az a buggyant ötleted, hogy Rómáig vonatozzunk?! - förmedt nővérére köszönés helyett.
- Neked is jó estét anyukám. Milyen édes páros! - mutatott Susanne a szőkére.
Anni oldalba lökte. - Figyelnél rám? Vagy hülye kurvák problémái jobban érdekelnek?
- Mi bajod van?
- Mondtam már. A vonatról beszélgettünk.
Susanne felcsattant.
- Uh, de unalmas vagy ezzel a vonatmizériával! Egyszerűen nem volt kedvem több ezer kilométert autóval lehúzni ilyen pocsék időben. Nem árulnád el végre, hogy mi ez a hirtelen támadt gyűlöleted a vasúttársaságokkal szemben? Mert eddig, tudomásom szerint nem voltál pszichopata!
Anni kivette nővére kezéből az üres poharat, és a szemetesbe dobta. Esze ágában sem volt magyarázkodni.
- Tudod, vannak olyan dolgok amik úgy halnak meg az emberben, hogy nem érdemlik a megemlékezést. Ez pedig egy ilyen történet. Menjünk!
A tizenegyes vágány majdnem a pályaudvar végében volt, mire odaértek, már nem sok idejük maradt az indulásig. Susanne a kezében tartott jegyekre nézett és megállt az egyik első osztályú vagon előtt.
- Azt hiszem megérkeztünk. Na ugorj! - tolta Annit a lépcső felé.
Nyolc hónappal előtte...
Pietro Bucciarelli magas, izmos testéhez tökéletesen illett barna bőre, cigányos, fekete szemének különös mélységet adott alig észrevehető kancsalsága. Puhán fénylő, éjfekete haját a nők szerették összeborzolni, tekergetni, amit ő egyáltalán nem bánt, mert hajának érintése érthetetlen mértékben fokozta hölgyei szexuális vágyait. És ő szerette a tabuk nélküli szexet. Sőt! Csak azt szerette.
Származását tekintve olasz volt. Szicíliában született és hite szerint soha nem bocsátotta meg szüleinek, hogy felcserélték a napfényes Itáliát Köln városáért. Huszonöt éve és gyökerei ellenére viszont még csak egyszer járt szülőföldjén, a vadregényes Antillo - ban. Igazából soha nem kívánkozott el második hazájából. Az évek múltával mindjobban halványult benne az idealizált falu képe és lassan tipikus németté vált. Itt járt iskolába, itt voltak a barátai, az otthona, és itt volt a munkája.
Most éppen a késő esti gyorsvonat indulására várt. Szeretett volna már otthon lenni. Körbenézett a peronon elkésett utast keresve, de csak egy üres kólásdobozt sodort felé a szél. Ránézett az órájára és megadta a jelet a mozdonyvezetőnek.
A vonat már mozgásba lendült, mikor észrevette, hogy egy nyurga, fiatal lány bukdácsol át a szemközti vágányról, és vad igyekezettel próbálja őket utolérni. Pietro fittyet hányva minden előírásra, feltépte a már bezárt ajtót. Erősen megmarkolta a felé nyúló kezet és megpróbálta felrántani a lány könnyű testét.
- Ugorj! - üvöltött rá rémülten.
Anni fellépett a lépcsőre, de szívét hirtelen jött rémület szorította össze. A pillanat töredékéig úgy érezte, mintha repült volna. Torka összeszorult, zihálva kapott levegő után.
Susanne ránézett.
- Mi van veled? -
- Melléléptem. - felelte rekedten.
A fülkébe érve egymással szemben ültek le. Anni a menetiránynak megfelelően, mert hajlamos volt a rosszullétre, Susanne - nak meg mindegy volt, csak kényelmesen elnyújtózhasson. Most féloldalasan hevert az ülés teljes hosszában és könyökére támaszkodott. Lábait kissé maga alá húzta, ruhája alól kivillant fekete harisnyatartója.
Húga rámosolygott.
- Szexis vagy.
- Remélem. - Érzékien meleg hangja elégedettnek tűnt. Lustán végigsimított magán, kezdve a melleinél, le egészen térde hajlatáig. - Örülhet az a fickó, aki e pompás testet majd becézheti.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 01. 16. szombat 05:40
A folytatást folytatásokat holtalálom?

10 Pont!
#10 A57L 2014. 05. 14. szerda 05:20
Nagyon jó lett.
#9 papi 2013. 12. 3. kedd 15:48
Egész jó
#8 Hardi Panka 2002. 09. 30. hétfő 11:07
Sziasztok!
Sajna csak most találtam rá "magamra" :-)), de ígérem lesz folytatás. Köszi az elismerő szavakat. Cuppantás mindenkinek: Panka
#7 kokas 2002. 05. 9. csütörtök 12:56
A párhuzamos történetmesélés zseniális. 9 pont.
#6 aurora 2002. 05. 6. hétfő 20:14
Kár, hogy a két szexis nővérke kimaradt az akcióbólAttól még mesélhettek volna egymásnak.-
#5 Ildica 2002. 05. 6. hétfő 07:46
pilot2,hmm ebben egyetértünk,valoban csattanos volt a vége.
:-)
#4 pilot2 2002. 05. 5. vasárnap 15:33
Tetszett a vége :)
#3 bygirl 2002. 05. 5. vasárnap 04:31
gyenge pont nincs
#2 Dodeszh 2002. 05. 5. vasárnap 02:55
Folytatás??? Ez bevezetésnek egész jó, de csak akkor, ha jön még legalább öt szépen, részletesebben kidolgozott rész utána! Jön???? :-))))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?