A+ A-

Tökéletes orgazmus

A ’szokásos tiszteletkörök’ után - ami egy ezer éves várakozásnak tűnt – felmehettünk a hálószobánkba. A gyerekek addig a nagyszülőkkel maradtak. S megmutathatta meglepetését. Nem is értettem, mit akarhat, hiszen én csak őt vártam. Őszintén szólva, csak azt vártam, mikor esik már nekem. Nem is értettem, hogyan tud a meglepetéssel foglalkozni. De elővett egy fekete kis szatyrot a táskából. A kis szatyorban pedig volt egy szexlap, amihez DVD is volt ajándékba, és egy fekete dobozt is rejtett a kis fekete ’csodazsák’. Az újságot gyorsan átlapoztam, de jobbra számítottam, így inkább csalódtam benne. De akkor még ez sem ronthatta el a kedvemet.
- Mi van a dobozban?
- Nyisd ki, ha szeretnéd, már most kipróbálhatjuk!
Izgatottan, kíváncsian nyitottam ki. Egy szilikon vibrátor volt, pink, olyan nyuszi jellegű, de mégis komoly és egyben elegáns. Ami pedig a legfontosabb, víz alatt is használható. Ez a ’szívembe’ talált. Nagyon örültem neki. Bár nem igazán értettem, hogyha ezentúl együtt leszünk, miért is kell ez valójában...
Ahogy ott álltam, kicsit értetlenül, ő már kezébe vette az irányítást. Mögém állt és megcsókolta a nyakam. Ettől még sokkal kevésbé felajzva is fel tud izgatni, de most... Végigfutott rajtam a forróság és kirázott a hideg, teljes testemen át. Nem sokat hagytam neki ebből, mert akartam. Minden porcikám őt kívánta, s boldog voltam. Megfordultam és megcsókoltam. Tüzes volt, de mégis lágy. Csókjától megborzongtam és elégedett lettem. De ez nem elég. Egyikünknek sem. Levettem magamról a ruháimat, csak a fehérnemű maradt, amivel őt is megleptem, mert új kollekció volt, direkt erre az alkalomra. Közben ő is leöltözött. Ebben valahogy mindig bénák voltunk. Öltöztetni egyikünk sem tud.
Így, már szinte meztelenül, lefeküdtem az ágyra. Ő pedig rám feküdt. Alsóján keresztül tökéletesen éreztem hatalmas, meredő, kemény farkát, amire úgy vágytam már hetek óta. Öleléséből engedve, csókját pillanatra megszakítva, lenyúlt meredező férfiasságához. Félrehúzta csipkés alsómat és óvatosan betolta hüvelyembe, ami már addigra is tocsogott a nedvességtől. Szinte olyan volt, mintha először szeretkeztünk volna. De sokkal jobb volt, mert mindketten tudtuk már mit szeretünk. Így szeretkeztünk néhány percig. Nem sokáig, mert nem akartuk, hogy ilyen gyorsan vége legyen. Ekkor lefeküdt mellém és ujját tolta be lucskos puncimba. Néhány mozdulat után kérdezte, kipróbálhatjuk-e az új ’szerzeményt’. Persze rögtön rávágtam, hogy igen. Ezért fel kellett kelnie az ágyból. Levette alsónadrágját is és így megszemlélhettem azt a szerszámot, amibe annak idején beleszerettem. Hatalmas volt, férfierőtől duzzadó és csodálatos. Amikor ereje teljében van, makkjáról teljesen lehúzódik a bőr, így azt tökéletesen látni és ahogy csillogott, az én nedvességemtől...
Csodálatos volt. Ahogy elővette a dobozból a pink kiegészítőt, megint lefeküdt mellém. Azzal kezdett el kielégíteni engem. Óvatosan betolta hüvelyembe. Hamar benedvesedett, így teljes valójában élvezhettem. A lehető legjobb helyre csúszott és ahogy rezgett... Imádtam. De nem ezt akartam. Eriket akartam. A testét, a lelkét, az élvezetet, amit tudom, hogy meg tud adni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2018. 02. 9. péntek 10:43
Közepes.
#9 cscsu50 2018. 02. 9. péntek 08:23
tűrhető
#8 sunyilo 2018. 02. 8. csütörtök 19:46
Sok jobbat olvastam már itt...
#7 rockycellar 2018. 02. 8. csütörtök 13:04
Nem az igazi 6 pont
#6 vakon54 2018. 02. 8. csütörtök 12:53
PetitMadame netörődjél a fikázzókkal írjál nyugottan.
#5 deajk2008 2018. 02. 8. csütörtök 07:51
Nekem ez túl rövid lett... 7p
#4 gyuri0926 2018. 02. 8. csütörtök 07:45
Félrehúzta csipkés alsómat és óvatosan betolta hüvelyembe, ami már addigra is tocsogott a nedvességtől.

Mármint a csipkés alsódat betolta ? Klasz volt mi ?
#3 listike 2018. 02. 8. csütörtök 07:29
Ne írj többet.
#2 A57L 2018. 02. 8. csütörtök 03:47
Sajnos az írás nem tökéletes.
#1 Törté-Net 2018. 02. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?