A+ A-

Születésnapom alkalmából 1. rész

Elkezdtem ébredezni, amikor azt vettem észre, hogy Anna barna szemei néznek vissza rám a lábaim között, míg a kezében pedig egyre keményedő farkamat tartja. Elmosolyodtam, majd felültem a könyökömmel megtámaszkodva, hogy még jobban lássam, ahogy kényeztet. Nyelvévvel szép ívesen körbe nyalta, majd a heréimet kezdte izgatni gyengéd csókjaival, míg nem látta rajtam, hogy már csak azt akarom és megkegyelmezett nekem, egyből bekapta hatalmas dákóm. Szépen lassan kezdte, kezemet fekete hajába túrtam és halk nyögésekkel adtam tudtára, milyen jól is csinálja, közben szájával még gyorsabb tempóra váltott az én éhes szépségem.
Tenyeremmel átfogva az arcát felhúztam, hogy azonos szinten legyünk és megcsókoltam a szopástól nedves ajkait, melyek finomabbak voltak bárminél, amit eddig kóstoltam valaha. Ahogy véget ért a csókunk lábaimat magamhoz húztam, behajlítottam, míg közben Anna ráült a farkamra, ahogy benne voltam éreztem, milyen nedves is volt belül, majd lassan elkezdtem alulról döngetni a kis lyukát. Kezeimet pedig a hátára tettem, hogy közelebb húzzam magamhoz és számmal hála csókokat rebesgessek a két csodaszép mellére. Éreztem, ahogy egész teste megremeg az élvezetektől, ahogy egyre gyorsabban vertem be neki a puncijába, számmal pedig tovább játszottam a mellein, míg a mellbimbóit szopni nem kezdtem. Nagyon élvezte, az én drágám, hogy tudtomra is adja átkarolta a nyakamat és elkezdte a nyelvével izgatni a fülcimpámat, melyre még gyorsabban döngetem alulról és melleit tovább cumiztam. Majd elkezdtem felállni, a farkam még mindig Annában volt, aki lábával átkulcsolta a derekamat, így fordultam meg vele és az ágytámlánál lévő falhoz szorítva, újra elkezdtem dugni kedvesem.
Édesen sikongatott, melytől még jobban beindultam, közben pedig izzadtságtól nedves testünk még jobban összeért, ahogy szerelmem csókra éhesen felém hajolt. Az ütemes mozgás Anna pinájában és a nedves csókváltásoktól, éreztem nem sokáig bírom már, melyet ő is észrevett, lemászott rólam, majd a nedvétől síkos farkamat a mellei közé vette. Mint ha puha satuba fogták volna be, elkezdtem a csípőmnél fogva mozgatni közöttük, és ahogy egyre feljebb toltam kedvesem nyelvévvel érintette makkomat, melytől már nem bírtam tovább. Farkamból kirobbanó sperma teljesen beterítette Anna mellét, majd kezével rásegítve az utolsó cseppet is testére kente, majd egy csókot, nyomot logó péniszemre, ezután felállt és ott fenn is megcsókolt.
Száján éreztem a sós nedvemet, de nem zavart, inkább tovább élveztem az én istennőm ízletes ajkait, majd mikor elengedtük egymást, visszafeküdtünk az izzadtságunktól nedves ágyunkra. Egymás felé fordultunk és elmosolyodtunk, láttam az ablakból, hogy fenn van a nap, majd az órára néztem és már reggel 8 óra volt és visszanéztem Annára.
- Ilyen ébresztésem sem volt még – majd közelebb húzódtam hozzá és megpusziltam – és ezt csakis neked köszönhetem.
- Hát egy szülinaposnak ez ki jár.
- Szóval ma egész nap, az ágyban leszünk és addig szexelünk, míg csillagokat nem láttunk. – látszott rajta, hogy elgondolkodik ezen, majd széles vigyorral közölte velem, hogy nem ez volt a szülinapi ajándékom.
- Hát akkor mi az, áruld el kérlek – néztem rá, azzal a tekintettel, melytől eddig az összes volt csajom beadta a derekát, de Annát nem ilyen fából faragták.
- Majd megtudod, pontosan este 6-kor, - ahogy kimondta, gyorsan szedelőzködni is kezdett.
Közben felkaptam a bokszeremet és a konyha felé vettem az irányt, hogy főzzek egy kávét, bekapcsoltam a kávéfőzőt, majd a hálóba mentem vissza, ahol barátnőm egy szál rózsaszín bugyiban állt, melytől a farkam újult erővel kezdett éledezni. A háta mögé álltam, meredező péniszem a finom anyagot bökdösve próbált közelebb kerülni a lyukához, kezembe fogtam két mellét, számmal pedig nyakát csókolgattam, mire ő hátra fordult és megcsókolt.
- Tartogasd az erődet az estére Adam – kicsit messzebb ment tőlem, majd felvette a melltartóját, és csábosan végignyalt az ajkán – mert szükséged lesz rá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.54 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2018. 02. 2. péntek 20:39
bevezetésnek elmegy
#9 vakon54 2018. 02. 1. csütörtök 12:38
Lancoster105 netörődjél a fikázókkal kűldjed a 2. részt.
#8 rockycellar 2018. 01. 31. szerda 19:03
folytatást kérünk
#7 sunyilo 2018. 01. 31. szerda 18:39
Nem kell mindent a guglira bízni, mert abból ilyenek születnek: kivette a kezemből és egyik kezével beleivott,
#6 deajk2008 2018. 01. 31. szerda 09:53
Érdekes lett, bár rövid ... 7p
#5 veteran 2018. 01. 31. szerda 09:31
Nem nagy szám.Egyik kezével beleivott, nem a szájával.
#4 listike 2018. 01. 31. szerda 07:55
Bízzunk a folytatásban.
#3 Andreas6 2018. 01. 31. szerda 06:59
Egyetértek A57L-lel. Talán a folytatás majd jobb lesz.
#2 A57L 2018. 01. 31. szerda 04:30
Ez nagyon el van kapkodva,mert jó is lehetett volna.
#1 Törté-Net 2018. 01. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?