A+ A-

A haver csajszija, avagy ádáz harc a lelkiismeretemmel 1. rész

20 éves lehettem, egyetemista srác és volt barátnőm, akire, bár már nem az enyém, még most sem tudnék semmi rosszat sem mondani. Magamra annál inkább...
A történet a Somogyi dombságban játszódott. Nevet direkt nem említek, így is nagy a lebukás veszély.
Egy téli forralt borozós baráti bolondozás indította el ezt az egészet. Na nem mondom, hogy semmit nem sejtettem vagy éreztem a köztünk lévő vonzalomról, de ez a konkrét esemény volt az, ami aztán megállíthatatlanul indította el azt a folyamatot, aminek a végén szembe tudnám köpni magam, hogy aztán a testemből kilépve keressek egy romlatlan, még emberszámba vehető testet és élhessek tovább abban.
Már erősen szürkült mikor elindultunk. Szánkó, bor, fűszerek és egy is kaja, amit a parázsban sütnek majd meg. Én semmit nem vittem. Álltam ott köztük, és néztem, ahogy összepakolnak mindent, és arra gondoltam, hogy ebből a mindenből én is eszem iszom majd. Némi lelkiismeret furdalásom lett ettől, és az egyik sráctól elvettem egy táskát.
– Bassza meg! Ez pont a bor és a fejsze....
Nehéz volt. Lassan vánszorogtunk ki a hegyen, és sokat baromkodtunk. Kifelé Jager-t ittunk, az tartotta bennünk a lelket. A csapatban 5 fiú és 3 csaj volt. Abból egy csaj magában (a barátja nélkül) a másik kettő a barátjával. Régóta ismerem mindet.
Már kifelé észrevettem, hogy az egyik lánynak olyan kívánatos a segge. Ahogy lépdelt a nagy hóban, szexin és viccesen mozgott. Szőke haja kilátszott a sapka alól, arca piros volt a hidegtől és mindig mosolygott. Mint mondtam, régóta ismertem. Ahogy fogyott az ital egyre szemtelenebb lettem. A nehéz táskát lepasszoltam a csaj pasijának, aki a súlytól lemaradt. Így a lány közelében (hallótávon belül) nem volt senki...
Mellé mentem, és mondtam neki, h nagyon jól néz ki. Nem nézett furcsán rám, mert ahogy mondtam, éreztük mi ezt a szexuális vonzalmat. Megköszönte és megkérdezte, hogy másnap mit csinálok. Ittas is voltam, kanos is... mégis ez megdöbbentett, mert tudtam miért kérdezi. Kefélni akart. Nem mondtam neki semmit, később is, mikor újra előhozta csak annyit, hogy nem biztos, hogy lesz rá időm.
Aztán ahogy kiértünk a helyszínre, fát kezdtünk gyűjteni... nem volt nehéz rávenni, hogy velem jöjjön. Persze jött arra más is, de egyben biztos voltam. Minél messzebb megyek, annál többen maradnak le. Persze a szöszi nem, Ő velem tartott. Ott aztán mondtam neki, hogy itt is megdugom, ha akarja. Nevetett, tetszett neki. De ahogy fogdosni kezdtem hirtelen leállt. Nem engedte, hogy lesmároljam. Meglepett, kicsit el is vesztettem az önbizalmam. Ahogy aztán gyűjtögettük a fát meg-meg fogtam a fenekét és mondtam neki, h mennyire kívánom, és hogy megveszek, ha nem élvezhetek el. A farkam állt, és megmutattam neki. Így, ahogy mondom. Kivettem a 2 nadrágból és meglóbáltam. Kínt láttam az arcán, kérte, hogy ne csigázzam. Mondta, hogy most nem tud dugni velem (ezt a szót használta), de holnap menjek át hozzá.
Lassan eltelt ez a borozós szar. Hazafelé a szánkón csúszkáltunk, hol ezzel, hol azzal mentem. Mivel nekem szánkóm sem volt. Volt, h a szösszenettel mentem, szorosan mögötte. Hátranyúlt és közelebb húzott... Ahogy suhantunk hirtelen ledőltem a szánkóról és Őt is magammal rántottam. Már teljesen sötét volt, és ahogy leestünk a bokrok mögé senki nem láthatott. Megcsókoltam, persze hagyta, sőt, hevesen visszacsókolt és a farkamra nyúlt.
De hamar kitisztult feje, és a barátja után sietett. Közben hangosan engem szidott, h mekkora looser vagyok, amiért így elbicskáztunk. A barátja meg nekem tapadt, hogy vigyázhatnék a gyöngyszemére....le se szartam mit beszélnek, túlságosan fel voltam izgulva. Aztán kaptam egy SMS-t. Láttam, hogy a smárkirálynő írta. Épp előttem ment.
- Holnap nincsenek otthon anyámék, gyere át és megbaszhatsz!
Úgy felállt a dákóm, h majd megvesztem. És hogy tudja, tetszik az ötlet bokán rúgtam. Elesett...nem így akartam, megint én voltam a szemét és az egész banda hangosan anyámat emlegette. Pedig akkor még nem is voltam olyan nagy szemét... Akkor még nem!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.54 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2018. 01. 14. vasárnap 13:06
Az a jó benne,hogy rövid lett.
#10 deajk2008 2018. 01. 14. vasárnap 09:02
Szerintem ez hihető, bár rövidnek találom... 8p lett folytasd
#9 cscsu50 2017. 12. 15. péntek 23:21
gyenge
#8 listike 2017. 12. 12. kedd 17:44
Ritka nagy marhaság.
#7 feherfabia 2017. 12. 12. kedd 07:03
Gyenge
#6 sunyilo 2017. 12. 11. hétfő 21:35
Biztosan írás előtt is ittál. ahhoz képest nem rossz...
#5 sztbali 2017. 12. 11. hétfő 19:46
Ne folytasd, csak tovább ronthatsz ezen a marhaságon!
#4 veteran 2017. 12. 11. hétfő 16:53
Nagyon beképzelt koma lehetsz. 1 pont.
#3 Andreas6 2017. 12. 11. hétfő 16:23
Nagyon nem tetszett. Egyrészt az egész hozzáállásod, másrészt pedig felvilágosítalak, hogy ez nem SMS! Egy másodperc alatt ki lehet írni a "hogy" szócskát. Például.
#2 vakon54 2017. 12. 11. hétfő 12:11
El lehetett olvasni.
#1 Törté-Net 2017. 12. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?