A+ A-

10 év nem múlik el nyomtalan 1. rész

Azt mondtad, 10 év nem múlik el nyomtalanul.. kutya-macska, tűz és víz, mégis kulcs és kulcslyuk.. bárhogy lehet nevezni. Szerintem, mi többször gyűlöltük egymást, mint szerettük, mégis bizonyos tények tagadhatatlanok. Bizton állíthatja mindkettőnk, hogy a másiknál jobb szeretője soha életében nem volt, talán nem is lesz. Mégis átharapnánk egymás torkát egy együtt töltött hét után. Hol Te dobtál ki engem, hol én téged, de az utunk számtalanszor keresztezte, keresztezi egymást a mai napig is.
Akkor is így volt, 2008. júliusában..... Sírtam, egyetlen tiszta gondolat nem volt a fejemben, csak őt, Ferit láttam a másikkal, aki miatt elhagyott, kidobott és akkor jöttél megint Te. Te, aki majdnem pepitában megcsináltad ezt velem pár évvel azelőtt, csak egyvalami volt más, megmondtad az elején, hogy nem akarsz engem, csak „kitöltjük” az időt.
Feri miatt túl voltam egy kórházon és mindenféle ártó gondolaton. Szerettem, azt hittem neki szülök egy gyönyörű, csodaszép és okos gyereket, hogy megtaláltam azt, aki mindezt a boldogságot megadja nekem. Aztán vége lett a világnak....
Nem volt senkim, akihez fordulhattam volna, csak egyvalaki, aki valamikor, valaha szintén csak fájó emlékeket, szorongást hagyott maga után, mégis ő volt az egyetlen, akinek az ajtaja mindig nyitva állt előttem.
Akkor újra...2008. júliusában is...
12-én volt a születésnapom és lehívtál Bikalra. Persze, hogy elmentem, kiszakadni a környezetből, élvezni a figyelmet, azt, hogy valaki akar engem, törődik velem, még ha azért is, amiért... nem igazán érdekelt, hogy a miértje.
Hosszú hétvégére mentünk és én nagyon örültem az útnak. Biztosan nem voltam valami szórakoztató, de elnézted nekem és nagyon figyelmes voltál. Vezetés közben fogtad a térdem és én magunkon gondolkodtam. Eszembe jutottak azok a pillanatok, amikor csak úgy megálltunk egy-egy erdei tisztáson és a kocsi hátsó ülésén szeretkeztünk, vagy félig állva a csomagtartóban, vagy éppen a liftben, vagy amikor a lakásod erkélyén voltunk együtt. Csak az nem látott minket, aki nem akart Jesszus, mennyi „szégyentelen” pillanat , de nem sajnálom. Te voltál az egyetlen, akivel megszűntek a gátlásaim, nem gondolkodtam azon, hogy vajon ezt, vagy azt kipróbáljam-e. Így volt ez akkor is...
Elmesélted nekem, hogy soha ki nem állhattad a segédeszközöket, de nekem volt. Elvittem. Mindentől függetlenül sokszor eljátszottál a gondolattal, hogy vajon milyen lehet látni, ha egy nő magát elégíti ki, ha nem engedi, hogy hozzányúlj, csak látnod szabad, hogy csak a vágyakozás a tiéd. Ízlelgettem magamban a gondolatot, hogy milyen hatással lesz ez rád. Éreztem, hogy az én testem is reagál a gondolatokra, szinte fájt az ülés, lüktetni kezdett mindenem. Szerettem volna minél hamarabb odaérni, bejutni a szobába és elfelejteni mindent, csak átadni magam neked, szeretkezni...
Végre megérkeztünk, szép szobát kaptunk, de talán csak épp hogy körülnéztünk. Belebizseregtem a várakozásba, vártam az érintést, a csókokat a nyakamba, oda, ahol más nem találta soha azt az érzékeny kis bőrcsíkot, de Te még álmodban is tudtad hol van.. Átkaroltál és olyan szenvedéllyel csókoltál meg, hogy beleremegett a lábam. Elgyengültem, de Te határozottan toltál a szoba belseje felé és az ágy felé vetted az irányt. Ez nem egy hosszú szeretkezés, ez egy szenvedélyes együttlét, vad tombolás lesz.. Megint 2 évet vártunk egymásra... A kezeink egymásba ütköztek, ahogy igyekeztünk egymásról minél hamarabb leszedni a ruhát, alig tudtam kigombolni az inged, nem találtam mi hol van, a legszívesebben letéptem volna mindent rólad, hogy mihamarabb a bőrödhöz jussak, hogy érezzem a forró tested az enyémhez préselődni. Belecsókoltam a vállgödrödbe, a nyakadba, de közben az ujjaim a nadrágod cipzározásával bíbelődtek. Persze, hogy alig boldogultam, régen nyúltam hozzád, elvarázsoltak az események, sodródni akartam.. Veled..
Ajkaink forrón követelték egymást, kiéhezve estünk egymásnak. Teljesen fel voltam ajzva, semmi mást nem akartam, csak minél hamarabb magamban érezni Téged, a kezed, az ujjaid, amiktől egyenesen a mennyekben éreztem mindig magam. Soha nem fogom megérteni, hogyan érezhet rá egy férfi ennyire egy nőre...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.32 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 03. 28. szerda 13:13
Egyszerű,semmi különös.
#8 sunyilo 2017. 10. 17. kedd 19:27
Semmi különös...
#7 veteran 2017. 10. 17. kedd 18:03
Natur sex.
#6 gyuri0926 2017. 10. 17. kedd 07:05
Nem izgultam fel rajta és akkor nem is jó .
#5 cscsu50 2017. 10. 17. kedd 06:34
gyenge
#4 Andreas6 2017. 10. 17. kedd 06:11
Ilyen is van. Csodás akkor lenne, ha lelki szinten is összeillenének. Így csak egy jó szex.
#3 A57L 2017. 10. 17. kedd 04:00
Szerintem kevés.
#2 joozsi 2017. 10. 17. kedd 01:53
Csodás.
#1 Törté-Net 2017. 10. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?