A+ A-

Alkalmi Szerető

Kora délután volt, a szemerkélő eső el is ált, ahogy a Potomac folyó hidján keretül megérkeztem Washington D. C. amely az egyik kedvenc városom. A munkám miatt csak néha tudtam erre járni, ezért igyekeztem a legjobban felhasználni a lehetőséget erre az utazásra. A repülőtéren béreltem egy kisebb autót, hogy még kényelmesebb legyen az utam. A helyi rádióadó jazz műsorát hallgattam, ami még jobban éreztette velem a város meghívását irányban. Minden rendben volt beleértve Kate izgalmas meghívását, hogy újból látni szeretne.
Kate és én közeli barátok voltunk a főiskolán, és, most ahogy Ő mondta alkalmai szeretője, vagyok. Férjével Georgetownban élnek, férje Brian politikai tudományokat tanít. Kate az egyik legizgalmasabb nő, akit valaha is ismertem. Vállígérő hosszú barnahaj keretezte gyönyörű arcát, ragyogó sötétbarna szemei. Atletizált mindig, melynek következtében karcsú hosszú lába, kicsi de gömbölyű feneke volt, de ami leginkább tetszett, formás felsőteste, deltás széles vállaival.
Mellei nagyok és kemények, és tudom pinájának ajkai barnák és kicsit sötétebbek. Azonban pinájának szőrzete mindig elbűvölt, egyszer nem nyírta, akkor bozontos volt, máskor fazonra vágva, harmadjára teljesen leborotválva. Kateban a legizgalmasabb a kiszámíthatatlansága volt. Soha nem tudtam, mit fog legközelebb tenni. A féktelen vágya a felfedezésre, az újra, és átkozott kíváncsisága izgalmassá tették.
Északnak fordultam DuPont Circel - től a Hilton Towers - hez. Kateval azt beszéltük meg ott találkozunk. Azt mondta üzenetet fog hagyni a portán, mikor bejelentkezem kérjem el.
Átadtam az autót a parkolóban és bevittem csomagomat az előcsarnokba. Ahogy bejelentkeztem a portás átadott egy borítékot, melyet egy nappal korábban hagytak ott a részemre. Rögtön felismertem Kate kézírását a borítékon, Kinyitottam a borítékot, benne volt a szoba kártyája, és a hotelfejlécével ellátott lapról a következőket olvastam: - John, nagyon örülünk, hogy itt vagy. Este kilencre gyere a 763 - as szobába. A gátlásaidat, hagy a csomagodban. - Szeretettel Kate.
Becsúsztattam a dzsekim zsebébe a feljegyzést, felkaptam csomagomat és elindultam a szoba, felé. - Mit jelent ez a "Mi" most meg mit talált ki Kate - gondoltam, miközben mosolyogtam, a liftbe belépve.
Útközben a szobámhoz tudtam, hogy valamit ki kell találnom, hogy valamivel elüssem a várakozás feszültségét. Fekete sortot húztam fel, hozzá egy régebbi használt pólómat, és egy pár vadonatúj edzőcipőt. A szálloda fitnesz klubja kitűnő volt. Gyakran jártam oda, most is oda mentem.
40 perc a futószalagon, miközben clipeket nézhettem a televízión, meg kímélt az unatkozástól. A hely alkalmas volt hogy összpontosítsak arra, amire szeretnék, és félre tudjam tenni gondolataimat, Kate ajkairól, nyelvéről és illatáról. A futószalagon tudtam gondolni azokra az évekre, amelyek elteltek. Figyeltem, a CNN, ESPN és Weather Channel műsorait. Arra gondoltam, Weather Channel pl. jelezhetné az embereket is, pontosabban a nőket, azonban ki a fenét érdekel igazából.
Futás után megnéztem a részletes időjárás jelentést, Észak Amerikáról a következő 5 napra vonatkozóan. Ezután súlyemeléssel kezdtem foglalkozni. Ezen a napon a hátam és bicepsz izmaim erősítését terveztem.
A feladatra való koncentrálás megint segített abban, hogy ne Kate - ra gondoljak. Másfél óra alatt végeztem a gyakorlatokkal a futószalagtól a súlyemelésig. Leültem a padlóra egy üveg vízzel, kicsit kinyújtani az izmaimat, közben megint az időjárást néztem, mennyit változott az utóbbi órában.
A falióra 6 órát mutatott, fene ette órák voltak még hátra kilencig.
Felöltöztem, farmert, fekete farmeringet, cipőt húztam. Zoknit, fehérneműt nem vettem fel, a gyorsabb megjelenés érdekében. A sült csirke saláta, sörrel, hamar eltűnt, a kávézó asztalról a szobában. Megpróbáltam olvasni, televíziót nézni CNN, ESPN a Weather Channel vagy C - SPAN, azonban nem kötött le egyik sem. Az ablak elé álltam, néztem a Capitoliumot. Az óra nyolcat ütött és este borult a városra. Az ablakom a városközpontra nézett. A Washington Emlékmű állt a kilátás központjában, úgy tűnt számomra, mint egy nagy fallikus szimbólum.
Viasztértem az olvasáshoz, a könyvet már majdnem befejeztem. Koncentrálj, mindig figyelmeztettem magam, hogy összpontosítsak arra, amit olvasom. Valószínű jól csináltam, mert mikor legközelebb az órára néztem, már 8: 50 volt, ideje menni.
Néhány percig vártam a liftre. Az órám pontosan 9: 00 órát mutatott, amikor a kártyával kinyitottam
Az ajtó kinyílt, beléptem - Kate? Szólítottam.
- Itt vagyunk - Hallottam, válaszát - itt a fürdőszobában, John. Gyere, kérlek, nézzél meg minket.
Mink, újból gondoltam, mielőtt a fürdőszoba nyitott ajtóján beléptem.
Kate és egy másik nő egymással szemben ültek a nagyméretű fürdőkádban. Gyertyák áraszottak meghitt hangulatot a fürdőszobában. A kád permén két üveg bor volt. Maga a kád habos vízzel és meztelen női testekkel volt tele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2018. 01. 27. szombat 06:50
gyenge!
#9 listike 2014. 04. 23. szerda 07:16
Ez így pocsék.
#8 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:53
Egész jó.
#7 aurora 2002. 05. 6. hétfő 20:04
Minimum ilyesmiről lehet szó. Valamiről, ami szokatlan és mégsem lehetetlen...
#6 Spirit 2002. 04. 30. kedd 18:15
Hát ez rettenet!Nem szoktam ide irogatni soha,de most nem tudom megállni.Mind helyesírásilag,mind nyelvtanilag pocsék,talán külföldi fordította?:)
#5 Dj Ro.ni 2002. 04. 29. hétfő 16:59
Shok a heljesírási hiba!
Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!
#4 Levi 2002. 04. 29. hétfő 13:32
Először a helyesírást tanuld meg!! A fordításhoz az is alapkövetelmény.
#3 kokas 2002. 04. 28. vasárnap 14:11
Túl sok helyesírási hiba! Amúgy élvezhető lenne.
#2 lala67 2002. 04. 28. vasárnap 12:16
Gyengécskére sikeredett.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?