A+ A-

Swingerklub élményeim 1. rész

Az ázsiai lányra csak éjfél után figyeltem fel igazán. Láttam korábban is már, amikor megérkezett egy ötvenes pasival a klubba, de éppen mással voltam elfoglalva.
Az első orgia-hullám után voltunk, amikor a párom eltűnt valahol a szauna irányába, én egy pohár löttyel a kezemben ténferegtem be a társalgó melletti "masszírozó" helyiségbe. Mivel hétköznap volt, a masszőr nem volt ott, csak a technikai felszerelése - egész pontosan a masszírozópad. Azon feküdt a lány, aki megítélésem szerint nem lehetett több 25 évesnél. Éppen 3 középkorú férfi gyúrta-tapogatta. Ekkor tudtam alaposabban megnézni én is: nem volt igazán szép se az arca,sem a teste - mégis volt benne valami hihetetlenül kihívó. Egészen vékony alkatú volt,a mellei is szinte kislányosak. Nagyon tetszett neki,hogy ennyire a figyelem középpontjába került, és kéjes kaccantásokkal jutalmazta a szorgos kezek tulajdonosait. Valaki a vállamra tette a kezét, és kicsit félretolt, hogy közelebb férkőzhessen a lányhoz - a párom került elő, aki nem vetette meg a leszboszi szerelmet. Egyenként súgott valamit a három férfi fülébe, amire egyetértő fejbólintás volt a válasz mindannyiuktól. Hanyatt fordították a lányt, ketten kétoldalt finoman lefogták a kezét-lábát,és a drágám ráhajolt a kiszolgáltatott testre.
Ismertem már a szokásait, tudtam, mit művel: a szája összes "alkatrészével" dolgozott - az ajkával beszívott,a nyelvével simogatott,a fogaival harapdált - az ázsiai lány rövid idő alatt hevesen vonaglott a kéjtől. Közben arra is rájöttem, hogy milyen "egyezséget" ajánlhatott fel a drágám a 3 kannak, mert az, aki éppen nem fogta a lányt, hátulról dugta. Hirtelen kihúzta a farkát, lerántotta az óvszert, és az összes spermát az ázsiai lány testére ürítette, amit a párom utána felnyalt-felszürcsölt,majd a lány szétnyílt ajkai közé csorgatta szájából. Mindhárom pasi megkefélte a drágámat, és valamilyen úton-módon a lány gyomrában landolt az összes ondó. Miután a hímek végeztek, az én kedvesem komolyan belelendült, és nem túlzás, ha azt állítom, hogy az önkívületig élveztette a nyelvével és a kezével a lányt. A kéjsikolyaira jelent meg mellettem az ajtóban a klub két közismert "tiniboszorkánya". . .
Tőlem kapták a nevüket. Mindig együtt jöttek a klubba, szemmel láthatóan nagyon szerették egymást. Külsejüket a fekete szín jellemezte:hajuk, körmük, ruházatuk, ékszereik, tetkójuk, no meg fiatal korukhoz képest a "romlottságuk" is arra vallott,hogy némi divatos sátánista jelleget öltöttek. Hímeket és éltesebb hölgyeket sosem engedtek magukhoz közel, kizárólag gusztusos lányokra vadásztak. Egyszer szemtanúja voltam,amint kis kedvencemet, Leilát (róla majd később többet) is sikerült "elkapniuk", a végén a horvát kommandós pasijának kellett őt kimentenie a karmaik közül. . .
Amint magára maradt az ázsiai lány, rögtön kezelésbe vették. Nem voltak mohók, előbb rutinosan csak simogatták, mintegy lenyugtatásul az előzmények után - ők persze közben láthatóan kezdtek begerjedni. A masszírozó szoba közvetlen szomszédságában volt a szado-mazo helyiség, ami nem volt igazán komoly, az alapfelszereltsége csak jelképesen tudott valakit fogva tartani. A boszik felkészültségét mi sem jellemzi jobban mint az, hogy igen hamar kerítettek pár használható övet, sálat, kendőt, amivel valóban az X alakú fához kötözték a lányt, arccal a kereszt felé, és még a szemére is jutott valamilyen sál.
A lány szinte megbabonázva tűrte, hogy csináljanak vele,amit akarnak. Végig nyalták-falták az egész testét, felváltva hosszabban elidőztek a szétfeszített lábai között. Miután lucskosra nyalták az altestét elől-hátul,az egyik tiniboszi leült a lábai közé, és csak azt láttam, hogy szép lassan, óvatosan eltűnik az egész kézfeje csuklóig a lányban - majd kicsit tovább is az alkarja. A másik közben felcsatolta magára a kedvenc játékszerüket, és azt tolta be a popójába.
Az ázsiai lány hamarosan megint sikoltozni kezdett a kéjtől. A tiniboszik kitartóan kúrták egész addig, amíg meg nem rogyott egy kicsit a térde - már nem bírta tovább állva tartani magát az orgazmussorozat után.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.74 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika
2018. 03. 23. péntek 11:40
Nem volt jó Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2017. 11. 5. vasárnap 23:32
Érdekes betekintés egy érdekes világba! Jól írsz! Így tovább! Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2017. 10. 12. csütörtök 04:26
gyenge Válaszolok rá!
#7 sztbali
2017. 10. 6. péntek 11:45
Száraz leírás. NE folytasd inkább! Válaszolok rá!
#6 listike
2017. 10. 6. péntek 07:17
Ha egy mód van rá, ne legyen folytatás. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2017. 10. 6. péntek 06:03
Gyenge! Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2017. 10. 6. péntek 06:00
Érzelemmentes, üres pornó. Ez nekem kevés. Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 10. 6. péntek 04:49
Sajnos nem lett jó. Válaszolok rá!
#2 vakon54
2017. 10. 6. péntek 04:32
radioctivetoy Feleségemmel várjuk a folytatást! 10 pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 10. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!