Alicia

Szavazás átlaga: 5.81 pont (127 szavazat)
Megjelenés: 2002. április 28.
Hossz: 7 392 karakter
Elolvasva: 9 444 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
Alicia mintha csak a testvérem lett volna. Öt évig jártam a nővérével, és el is jegyeztük egymást. De a csaj az eljegyzésünk után egy héttel úgy döntött, hogy elegánsan lapátra tesz. Kiábrándultam az egész családból.
Egy héttel később Alicia felhívott. Nagyon szomorú volt, amiért a nővére kidobott. Órákig beszélgettünk. Aztán pedig rendszeresen találkoztunk. Mesélt a családjáról, a suliról, de legfőképp arról, hogy mennyire szeretett volna egy bátyust. Gyűlölte a nővére legújabb hapsiját, és nagyon örült volna neki, ha jól szétvertem volna a srácot, és visszaszereztem volna a nővérét.
A 18. születésnapja után felhívtam, hogy gratuláljak. És a jó híreket is el akartam újságolni neki: eljegyeztem valakit. Alicia nem fogadta túl jól, sőt, kiabálni kezdett. Annyira meglepődtem, hogy úgy döntöttem, nem hívom fel többé.
Úgy egy héttel később arra gondoltam, hazaugrok Coloradoba pár hétre. A menyasszonyom nem jött velem, nem tudott elszakadni a munkájától. Szóval egyedül mentem.
Egy éjjel, némi komoly italozás után a környékbéli bárokban, hazabotorkáltam, és megnéztem, van-e valami az üzenetrörzítőmön. Alicia hívott. Szomorú volt a hangja, és nagyon sajnálkozott, amiért a múltkor kiabált velem. Visszahívtam. Mikor végre felvette, nagyon örült nekem, és bocsánatot kért a múltkoriért. És gratulált a közelgő esküvő miatt. Ugyanakkor nagyon sajnálta, hogy nem találkozhatunk többé. Hirtelen ötlelttől vezérelve meghívtam Coloradoba, hozzám. Mondtam neki, hogy a menyasszonyom biztos nem bánná (és reméltem, hogy így is van). Egész hamar beleegyezett, és egy óra múlva azzal hívott vissza, hogy már a repülőjegyet is megrendelte, és hogy holnap reggel érkezik. Én persze mondtam, hogy majd kimegyek elé a reptérre.
A gépe kilenc után landolt. És ahogy Alicia – t megláttam, egészen megkeményedett a dákóm. Előttem ugyanis már nem az a kislány állt, akit oly régóta ismertem, hanem egy bombázó. A legvadabb álmaimban sem képzeltem volna. Hozzámszaladt és átölelt, és éreztem kemény kis melleit, ahogy a mellkasomnak nyomódtak. Kezdtem magam furcsán érezni, mert eddig mindig úgy gondoltam rá, mintha csak a testvérem lett volna. Ezt a lányt cipeltem én suliba, segítettem a házi feladataiban, és én védtem meg a fiatal kis udvarlóitól.
Miután kiölelkeztük magunkat, megkért, hogy vigyem a lakásomba, hogy lerekjuk a cuccait, és hogy pihenhessen kicsit, és aztán mehetünk bulizni. Én persze fogtam a csomagjait, és a kocsihoz kísértem.
Hazamentünk, és Alicia elvonult a fürdőszobába, én pedig kihasznéltam a lehetőséget, és gondoskodtam a még mindig kemény farkamól. Bezártam az ajtót, és elkezdtem kezelni a dákót, és közben elképzeltem, hogy mi mindent tehetnék meg Aliciával.
Éppen befejeztem, mikor Alicia is végzett. A legszexisebb ruha volt rajra, amit valaha láttam. Fogtam a lakáskulcsot, és elmentünk a városba.
Megmutattam neki az összes jó helyet. Elmentünk egy klassz kis olasz étterembe, és táncoltunk. Apám, micsoda teste volt! Majdnem elvesztettem az eszemet néha. A dákóm már megint kőkeményen ágaskodott.
A vacsora után hazamentünk. Amíg kevertem pár italt, Alicia félrevonult, és elképzelhetitek, hogy meglepődtem, amikor egy pólóban és agy boxeralsóban jött vissza! Leültünk, és úgy egy órát beszélgettünk. Aztán észrevette a medencét és a forró vizes kis fürdőt (tudjátok, azt a buborákos fajtát)hátul, és megkérdezte, hogy nem úszunk-e egyet. Hevesen bólogattam, renélve, hgy bikiniben is láthatom végre. És nem is csalódtam. A mellei nem voltak túl nagyok, de formásabbakat és szebbeket még nem is láttam. Az egyetlen gond velük az őket takaró bikinifelső volt, de sebaj! Majd segítünk ezen is!
Kivittem egy pohár
b
alf
or
alf
t
és pár poharat és a medence szélére tettem. Iszogattunk és úszkáltunk, és egy idő után átmentem a forró vizes kis medencébe, mert Alicia azt mondta, még úszik pár hosszt.
Sosem felejtem el, mi történt ezután. Felnéztem, és Alicia ott állt előttem teljesen meztelenül! Alig tudtam elhinni. Ezt reméltem, mióta megérkezett, de magam sem hittem benne igazán, hogy megtörténhet. Azt mondta, hogy remáli, nem bánom, hogy levetkőzött. Részemről rendben volt a dolog, és ő bemászott mellém. Ahogy kényelmesen elhelyezkedett, játékosan azt mondta, hogy én is levehetném már a fürdőnadrágomat. Hevesen tiltakoztam, mert féltem, hogy meglátja, mekkorára dagadt a szerszámom. De nem hallgatott rám, benyúlt a víz alá, lehúzta rólam, kuncogott kicsit, aztán felállt, kilépett a kis medencéből, és hozott egy új üveg
b
alf
or
alf
t
. Micsoda popója volt!
Mikor visszaült mellém,
b
alf
or
alf
oz
alf
ga
alf
ttunk
és beszélgettünk egy kicsit, és megint elkezdett szomorkodni, amiért hamarosan megnősülök. Ahogy elkezdett pityeregni, szorosan melléültem, és ekkor vette észre, milyen kemény már a dákóm. Elpirultam, és megpróbáltam megtalálni a nacimat, de persze nem volt sehol. Alicia odanyúlt és megragadta a rudam. Majdnem elragadtak az ösztöneim, de hát Aliciáról volt szó! Nem tudtam megtenni. Elnézést kértem, kimásztam a medencéből, és visszamentem a házba.
Alicia persze jött utánam. Bementem a hálóba, és leültem az ágyra. Ő pedig megkérdezte, hogy miésrt nem akarom. Elmondtam neki mindent, hogy mindig olyan volt nekem, mintha csak a testvérem lett volna, és egyszerűen nem tehetem meg, pedig nagyon is szeretném. Ő pedig elmondta, hogy mondig is tetszettem neki, gyakran meglesett a zuhanyozóban, amikor náluk voltam.
Nem tudtam, mit mondjak. Ő meg letérdelt elém, megfogta a kezem, és megkérdezte, hogy vonzónak találom – e. Erre én elmeséltem, mit éreztem, amikor megláttam a reptéren.
Ez lehetett az utolsó csepp a pohárban. Anélkül, hogy felnézett volna, bekapta a farkam. Csodálatos érzés volt. Nyögve figyeltem, ahogy a makkom el – eltűnik az édes kis ajkak között. A fogaival is besegített, és aztán nagyon hevesen nyalogatta.
Átfordultunk a 69 – es pózba. Olyan édes volt a puncija! Élvezettel nyalogattam a husiját. El is élvezett, de hogy átfutott a remegés a testén, folytatta munkáját a dákómon. Olyan mélyen bekapta, amilyen mélyen csak tudta. Én sem bírtam sokáig, és rövidesen beleeresztettem a szájába.
Kimerülten feküdtünk egymás mellett, és elmondtam, milyen jó volt. Ő pedig elmesélte, hogy már oboázott ezelőtt is, de még szűz, és szeretné, ha én lennék az első. Én erre persze rögtön megkeményedtem, a hátára fektettem, és az egyik mellbimbóját kezdtem nyalogani. Nagyon kellemes volt szopogatni, és ő nyögdécselve feküdt alattam. A dákóm meg már egészen a bejáratnál ágaskodott, úgyhogy megkérdeztem, hogy készen áll – e. Válasz helyett megragadott és magábahúzott. Nagyszerű puncija volt. Lágy és forró. Úgy kentem a kicsikét, mint még soha senkit. Csodálatos volt.
Azon az éjjelen kipróbáltunk mindent, amit csak lehetett. Úgy élveztem ezt a fiatal husit! Csadálatos volt mozogni benne, és hallani aprócska sikolyait. Mindketten rengeteget élveztünk, és én persze "belőttem" a punciját, a popóját és a száját is.
Micsoda éjszaka volt! Reggel, amikor felébredtünk, ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Ha lehet, még jobban felizgultam, amikor megláttam a csodálatos testét. Kajálni elmentünk a közelbe, az igaz, de utána rögtön rohantunk is vissza, és szerelmeskedtünk, amikor és ahol csak tudtunk a házban. Amikor kikísértem a reptérre, hevesen fogadkoztunk, hogy majd tartjuk a kapcsolatot. De azt hiszem, nem bírok addig várni, amíg újból találkozunk. Talán a menyasszonyom...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.81 pont (127 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2020. december 6. 10:40
#25
Édes álom.
1
feherkalman1
2020. május 9. 09:24
#24
Persze még szűz volt a csaj és az első éjszaka rögtön ment seggbe is amit élvezett. He he he.
1
z
zoltan611230
2019. február 16. 07:15
#23
Egész jó.
1
t
t.555
2017. november 15. 01:54
#22
Nekem ez az írás sem rossz!
1
zsuzsika
2015. február 12. 09:55
#21
Nem tetszett.
1
a
A57L
2014. november 5. 09:06
#19
Ez nem tetszett annyira.
1
l
listike
2014. március 28. 06:16
#18
Jó volt.
1
p
papi
2014. március 23. 21:33
#17
Nem rossz
1
tutajos46
2013. szeptember 28. 06:57
#16
persze egy szüzet az első éjszaka punciba seggbe szájba. a haverok miért nem jöttek hogy egy kis parti is legyen?
1
sztbali
2011. június 2. 12:50
#15
Kezdeteknek nem rossz. Ha sokadik történet lenne akkor gyenge.
1
Pavlov
2007. július 27. 19:55
#14
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
1
Pavlov
2006. január 10. 23:33
#13
Kezdeti próbálkozásom volt ez a fordítás...
1
aurora
2002. május 6. 19:52
#12
Ha eddig soha mást nem olvastam volna, talán...
1
csati
2002. május 1. 16:01
#11
"és én persze "belőttem" a punciját, a popóját és a száját is."

Bevarta =)

1
domotor
2002. április 30. 18:28
#10
Szoval aki kefelt mar szuzet, az tudja, hogy ez egy baromsag (vagy aprofarku)
1
Bela
2002. április 29. 20:11
#9
elso ejszakan mindent kiprobalni? na neem... rossz
1
Skye_
2002. április 29. 14:37
#8
ez nekem sen tetszett annyira, én is csatlakozom az előttem szolokhoz
1