A+ A-

A tévénézés gyönyöre

Alig pirkadt még, ezért inkább a buszpályaudvaron vártam meg, amíg kivilágosodik, szundítottam is egyet a hátizsákomra támaszkodva, a nem igazán kényelmes székek egyikén. Nyolc óra fele összeszedtem a holmimat, és betettem egy csomagmegőrzőbe, remélve, hogy csak nekem van hozzá kulcsom a pénzem ellenében, majd nekivágtam a városnak. Elég hamar világossá vált számomra, hogy túl sok látnivalóban nem lesz részem, így kiballagtam a kikötőbe. Vettem egy hamburgert, majd kiültem a mólóra és néztem a forgalmat. Igazán nagy hajók nem jártak a folyón, viszont számos remek kisebb hajót figyeltem meg. Irigykedve néztem a hamburgerem mellől a fedélzeten kiöltözve ebédelőket, ráadásul több helyen inas szolgált fel.
Mialatt bámészkodtam, mellém telepedett a lépcsőre egy tizennyolc év körüli fiú, szintén hamburgert evett, nyilván ő is a közeli McDonald's - nál vetet. Unatkozhatott, mert megszólított. Eleinte a hajókról beszélgettünk, kiirigykedtük magunkat a milliomosok hajóit szemrevételezve, majd kérdeztem, mit csinál, hogy él. Kiderült, hogy még középiskolás, és a szüleivel lakik egy kertes házban, nem messze a kikötőtől. Van egy barátnője, Szandra, ő is 17 éves, egy iskolába járnak. Azután én is mondtam magamról pár szót, és amikor megtudta, hogy általában a buszon alszom, meg hogy alig van pénzem, nagyon kedvesen meghívott, aludjak a szülei házában, elférek a szobájában egy éjszakára. Rövid habozás után igent mondtam, hiszen a buszpályaudvaron alvásnál pedig a meghívás mégis csak kellemesebbnek ígérkezett. Elsétáltunk hozzájuk, 6 óra lett, mire odaértünk. A szülei kedvesen fogadtak, adtak vacsorát, közben persze el kellett mondanom útitervemet. Az este hátralevő részét a családdal a TV előtt töltöttem, ők nyilván minden este ezt csinálják. Én biztos meghibbannék ettől, de hát ez az ő dolguk. 10 óra után lefeküdtünk, nekem újdonsült barátom, Béla szobájában ágyaztak meg, a kanapén.
A sötétben elalvás előtt még beszélgettünk az utamról, és valahogy megemlítettem, hogy miféle történeteket gyűjtök az éjszakai busz útjaim során. Béla egészen felvillanyozódott, a koncertes történetet töviről hegyire el is kellett mesélnem neki, minden részlet érdekelte. Rövidesen kiderült, hogy miért. Elmondta, hogy mind az ő, mind a barátnője szülei igen kedves, de igen puritán emberek, régimódi erkölcsi felfogással. Azt el sem tudják képzelni, hogy ők Szandrával 17 évesen nemi életet szeretnének élni. Pedig élnek, csak persze meglehetősen viszontagságos módon, hiszen nemigen tudnak hova menni, ezért még a popkoncert is elképzelhető kapcsolattartási hellyé vált a számukra. Béla kijelentette, hogy viszonzásképpen, ha érdekel, szívesen elmondja, az ő eddigi legizgalmasabb kalandját Szandrával. Mivel Bélát sem akartam megbántani, és álmos sem voltam, szívesen meghallgattam történetét.
- Tudod, Szandra nagyon helyes lány, és tulajdonképpen a szülei is rendes emberek, csak rettenetesen aggódnak Szandra erkölcseiért, ami alatt szerintem a szüzességét értik, csak túl prűdek ahhoz, hogy ilyesmit ki is mondjanak. Nem is sejtik, hogy amiért ennyire aggódnak, az már hónapok óta a múlté. Gyakran vagyok náluk, mert őt elég nehezen engedik el, jobban szeretik, ha én m egyek, mintha ő jönne át hozzánk. Pár hete történt, amikor egy késő délutánon négyesben beszélgettünk a szüleivel, bekapcsolták a TV - t, hogy megnézzék egy folytatásos sorozat következő epizódját. Mi Szandrával arra hivatkozással, hogy inkább a sportközvetítést néznénk az ő szobájában levő készüléken, átvonultunk a szomszédos "gyerekszobába". Az ajtót csak félig húztuk be magunk után, mert tapasztalatból tudjuk, hogyha teljesen becsuknánk, valamilyen ürüggyel tízpercenként ránk nyitnának.
Leültünk a díványra a TV elé, ahova az ő szobájukból szerencsére nem lehetett odalátni. Persze csak félszemmel néztük a focimeccset, mert rövidesen elkezdtünk csókolózni. Szandra hamarosan átdugta a nyelvét a számba, én pedig átöleltem, magamhoz húztam, és benyúlva a blúza alá, a mellbimbóját kezdtem dörzsölgetni, mert tudtam, hogy ezt nagyon szereti. Most is hálásan felsóhajtott, én pedig tovább simogattam hegyes kis melleit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.9 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 08. 25. csütörtök 05:42
Egy közepest megérdemel.
#7 zsuzsika 2014. 10. 31. péntek 07:56
Gyenge.
#6 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 01:24
ari kis történet
#5 lok 2002. 04. 27. szombat 22:36
kedves volt
#4 csati 2002. 04. 27. szombat 15:40
Én speciel a biológia könyvet az ujjamon pörgettem minden órán.
A rekordom kb. 30 perc lehetett :)
#3 tackry 2002. 04. 27. szombat 14:32
Hát valóban nem egy nagy durranás...De az emlékeimben kutatva olyan érzésem támad, mintha az a biológia könyv megérdemelte volna...:)
#2 MORLO 2002. 04. 26. péntek 11:56
A sztori nem volt nagy durranás, de az elbeszélés, a leírás módja tetszett :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?