A+ A-

Simona és a masszőr

Meleg tavaszi délután volt, mikor Simona belépett a szalonba. Kissé félve, mégis kecses léptekkel közelítette meg a recepciós pultot. Nem volt túl magas, talán kicsivel több, mint 160 cm, de hosszú combjait, melyen kedvenc szűk farmerja feszült minden nő ismerőse titkon irigyelte. Vékony alkata ellenére feneke feszes, kifejezetten kerek, mellei tenyérbe illőek, formásak, ruganyosak voltak. Alkata közelített a tökéleteshez, bár ő ezt messze nem így gondolta.
Bátortalanságát a pult túloldalán álló recepciós hölgy határozott, de kedves köszönése oldotta. Miután tisztázták, hogy melyik masszőrhöz jött a recepciós udvariasan a megfelelő helyiségbe kísérte, és elmagyarázta, mi hogyan működik, majd magára hagyta.
Simona gyorsan megszabadult ruháitól, majd egy falatnyi kis tangában, a törölközőt a fenekére terítve végigfeküdt a masszázsasztalon. Feszélyezve érezte magát, nem szeretett mások előtt levetkőzni, de az elmúlt hetek, hónapok alatt felgyülemlett stresszt valahogyan már oldania kellett. Pár hete férje lepte meg a masszázsutalvánnyal, melynek kifejezetten örült. Párja csupán azt kérte tőle, hogy a masszőrök közül lehetőleg ne férfit válasszon, ami nem volt Simona ellenére, hiszen ő is feszélyezettebbnek érezte volna magát, ha egy idegen férfi előtt kell levetkőznie.
Alig gondolta végig, hogy vajon mi fog most következni, elsötétült a szoba, és csupán egy halvány hangulatfény világította meg már a szobát. Lágy zene szólt, és kellemes illat keringett a levegőben, melyet nemsokára felismert: ez bizony ilang - ilang! Jól ismerte az illatot, kedvese kedvenc otthoni masszázsolajának is ez az illata.
Pár pillanat telt csak el, és a meleg, selymes masszázsolaj puha kezek által végigterült hátán. Kezdeti aggodalma percek alatt elszállt, némán, lehunyt szemmel adta át magát a finom érintéseknek. A kényeztetésből nem maradhatott ki háta, nyaka, combja és a talpa sem. A tökéletest csupán zavarta meg, hogy még valaki bejött a szobába. Épp kezdett volna felháborodni, mikor ismerős lett az új szereplő parfümjének illata. Valahol már érezte ezt. Megvan! Gondolta magában. Ezt a parfümöt használja a férjem is! De ő nem lehet itt, üzleti úton van az ország másik felében.
Kíváncsiságát alig bírta türtőztetni, így mikor a masszőrhölgy elhagyta a szobát, fejét kicsit megemelve a neki háttal álló férfire nézett. Valóban férje volt, és így már összeállt a kép: az igazi meglepetés még csak most következik. Szemét behunyva várta, hogy mi fog következni. A férfi, akire most szándékosan nem férjeként gondolt folytatta a masszázst. Keze érintése sokkal határozottabb, erősebb volt, de még mindig lágy és kellemes. A talpától indulva masszírozta végig Simona vádliját, majd a combjait, különös figyelemmel a belső felükre. Meglepődve tapasztalta, hogy partnere alsóneműjén megjelennek az első örömcseppek foltjai. Nem tudta, hogy Simona előtt már lebukott titkával, így azt gondolta, hogy felesége egy idegen férfi érintésétől jött ennyire izgalomba. Először furcsa érzés öntötte el, amit nem tudott hova tenni, azonban ebben határozottan irányt mutatott nadrágja. Illetve ami benne van: férfiassága előre meredt a tudattól, hogy kedvesét úgy kényeztetheti, mintha idegenek lennének egymásnak. Áthelyezkedett Simona fejéhez, és lágyan masszírozni kezdte hátát. A nyakától indult, lassan végig az egész hátán, majd a törölközőt félrenyomva, a bugyi alatt megmarkolta feszes, kerek fenekét, és keze elindult vissza. Pár ilyen kör után egyik kezével kioldotta nadrágját, és hagyta földre esni. Simona tudta, hogy most kell lépnie: amint masszőre előrehajolt, hogy kezét a fenekére csúsztassa, ő előrenyúlt, és a merev szerszámot becsúsztatta a szájába. Halk szisszenést követően egymás szemébe néztek egy pillanatra, de gyorsan elkapták tekintetüket, mert nem akarták elrontani eme remek játékot.
Innentől kezdve minden mozdulatsor így zajlott. A kéz elindult a nyaktól, végig le a háton, majd mikor a csípőhöz ért Simona bekapta a merev péniszt, a kezek megmarkolták fenekét, aztán pedig szépen lassan vissza. Mindketten élvezték, de Simona többre vágyott: a következő mozdulatnál tövig bekapta kedvese férfiasságát, aki erre a mozdulatra válaszul ujjait a már tocsogó hüvelybe dugta. Simona imádta ezt, mikor kedvese ujjai kéjbarlangját fedezik fel, a szája pedig tele van. A masszőr nem akarta kihúzni farkát, tudta, ha megfelelően ujjazza kedvesét, akkor nem is kell. Így elkezdte ütemesen ki – be húzogatni ujjait a punciban. Simona meglehetősen gyorsan a gyönyör kapujába került, megmarkolta masszőre fenekét és még mélyebben magába húzta farkát, jelezve ezzel, hogy ujjait is mélyebbre kívánja. Közepes tempóban, ütemesen dugta a masszőr az ujjaival Simona punciját, farkával pedig száját. Simona megfeszült, kihúzta szájából a merev péniszt és zihálva, hörögve, sóhajtva élvezett el az ujjak érzéki, kéjes játékától.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 16. péntek 13:41
Egynek elmegy.
#9 deajk2008 2017. 10. 29. vasárnap 07:58
el lehetett olvasni... 7p ment
#8 sunyilo 2017. 09. 19. kedd 19:16
jó kis írás...
#7 vakon54 2017. 09. 19. kedd 15:24
Ellehetettolvasni.
#6 cscsu50 2017. 09. 19. kedd 09:35
elmegy
#5 listike 2017. 09. 19. kedd 07:10
Egynek elmegy.
#4 Andreas6 2017. 09. 19. kedd 06:38
Hangulatos. Tetszett.
#3 veteran 2017. 09. 19. kedd 03:43
Tetszett.
#2 A57L 2017. 09. 19. kedd 03:16
Nem rossz.8P
#1 Törté-Net 2017. 09. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?