A+ A-

Narancs vidék

Az öltözőben kezdődött minden, kijöttem, mert az osztálytársaim idióták de nem ez fájt a legjobban hanem az hogy Ő nem állt ki mellettem mikor a kurva had letámadott. Leültem a pad mellé a földre és kirángattam a táskámból egy narancsot. Elkezdtem megbontani a narancsot mikor ajtó csapódást hallottam, majd közeledő léptek hangját. Ő jött be az öltözőbe és kacéran elvigyorodott mikor elém ért.
- Most komolyan ? Itt duzzogsz és narancsot eszel ? Tudod elég gyorsan felkapod ám a vizet!- lehuppant elém a földre törökülésben.
- Ha nem vetted volna észre még csak bontom a narancsot nem pedig eszem. – ebben a pillanatba szedtem le a narancs utolsó darab héját és a leve a szemembe fröccsent.
Ösztönösen hátra hőköltem és bevertem a fejem a falba erre ő éktelen nevetésbe kezdett, egy ideig megállt bennem az ütő, de csak addig, amíg meg fogalmazódott bennem a terv, hogy hogyan is öljem meg őt. Egy gyilkos pillantást lövelltem felé de észre se vette, így fogtam a narancsot ketté szedtem és ahogy volt betömtem a felét a szájába, ő a meglepetéstől rá harapott és szét folyt az egész narancs rá a pólójára.
- A francba, leveszem hogy megszáradjon. –levette a pólóját és láthatóvá váltak előttem az izmai. Amíg a pólójával szerencsétlenkedett, szabadon csorgattam a nyálam és szabadjára engedtem a fantáziámat. Egy-kettőre elszállt a haragom ahogy elképzeltem hogy végig simítok a mellkasán a nyelvemmel. Észre vettem hogy bámulom ezért inkább a narancsra koncentráltam.
- Tudod tényleg nem kéne ennyire fenn akadnod az ugratásokon, nem komolyan gondolják.
Nem válaszoltam semmit csak elkezdtem enni a narancsot, bele haraptam egy szelet narancsba ám a leve lefolyt az ujjamon, lenyaltam az ujjaimat, de ennek hatására a levegő megtelt feszültséggel. Nem akartam felnézni rá mert tudtam hogy megint a mellkasát fogom bámulni így csak ettem tovább a narancsot. A leve minduntalan lefolyt az ujjamon megint leakartam nyalni ám megállította a kezem, és a szájához húzta az ujjamat.
- Ó, bébi ha tudnád milyen szexi vagy. – bekapta az ujjamat és éreztem ahogy a nyelvével végig simított az újbegyemen, elpirultam mert éreztem hogy lejjebb is lenne valami nyalni való dolog.
Még mindig az ujjammal a szájában felpillantott rám és szemeit mélyen az én szemeimbe fúrta, elpirultam. Láttam a szemében a vágyat, a kéj és a szenvedélyt. Elengedte az ujjamat és hirtelen előrehajolt és megcsókolt. Nem finomkodott rögtön durván nyomta az ajkait az enyémekhez megharapta az alsó ajkamat, mire én felnyögtem és már a nyelve a számban is volt. Végig simította a nyelvemet és az ajkaimat egy kicsit eltávolodott tőlem de épp csak annyira hogy az ajkaink ne érhessenek össze viszont a nyelveink még vadul táncolhassanak, a pólóm szegélyéhez nyúlt és felhúzta azt, melltartóban voltam előtte. Rögtön magam elé kaptam a kezem, nem szerettem a melleimet, kicsinek tartottam őket. Ám ő a csuklómra tette a kezét és gyengéden meghúzta azt.
- Nem kell semmi miatt szégyenkezned, meg őrjítesz szóval kérlek engedd látnom őket. – elhúztam a kezem, ő pedig kikapcsolta a melltartómat. – Gyönyörű vagy.
Durván megcsókolt majd elkezdett lefelé haladni a nyakamon mindenhol elhalmozott puszikkal, ám mikor a kulcscsontomhoz ért egy picit belém harapott, minden egyes idegszálam megfeszült és várta a folytatást. Elkezdett lefelé haladni a melleim felé, ám egy pillanatra megállt zavartan pillantottam le rá. A narancs maradványait tartotta a kezében a melleim fölött. Nem értettem mit szeretne, ám ekkor megnyomta a narancsot és annak a leve a melleimre folyt. Ő a nyelvével követte a narancslé útját. Lefolyt a bimbóimon és a hasamon. A hasamon kezdte a nyalogatást. Amikor a bimbóhoz ért kezébe fogta a mellem és a szájába vette az egész bimbót, felnyögtem, Ő két ujját a számba dugta, mert tudta hogy odakint ott vannak az osztálytársaink. Élvezettel szoptam az ujjait. Megszólalta csengő, ő felkapta a fejét az édesen savanyú tevékenységből és gyorsan felsegített engem is. Az öltőzőkben mindig van egy kisebb takarító szertár két ember alig fért el benne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.79 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 03. 12. hétfő 09:59
Nagyon gyenge..
#8 deajk2008 2017. 10. 28. szombat 07:25
érdekes, de szerintem rövidebb lett, mint az optimális... 7p
#7 sztbali 2017. 09. 5. kedd 22:47
Lehetne jobb.
#6 vakon54 2017. 09. 5. kedd 15:08
MD1994 ellehetettolvasni.
#5 cscsu50 2017. 09. 5. kedd 12:42
elég gyenge
#4 listike 2017. 09. 5. kedd 06:18
A francba az ilyen sztorikkal.
#3 Andreas6 2017. 09. 5. kedd 05:52
Nekem nem nagyon tetszett.
#2 A57L 2017. 09. 5. kedd 04:53
Kedves kis írás.
#1 Törté-Net 2017. 09. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?