A+ A-

Szabadban

Nóri és Jácint találkozásaik során törekedtek a változatosságra, és a lehetőségeikhez képest ezt a helyszínekben is igyekeztek megvalósítani. Már kipróbálták, milyen a szabad ég alatt szeretkezni, és mindkettejüknek nagy élményt jelentett. Nyilván plusz izgalommal is szolgált, bár a kényelem (rendes ágy, fürdőszoba) azért hiányzott. De azért többször is szóba került, milyen jó volt, és Jácint motoros kirándulásai során kereste is azokat a helyeket, ahol esetleg el lehet bújni. Egy újabb találkájukra készülve Jácint nem is próbált a szokásos panzióban szobát foglalni, határozottan szabadtéri szexre készült. Nóri legnagyobb csodálkozására ehhez még akkor is ragaszkodott, amikor az időjárás-jelentés szerint akár vihar is előfordulhat. Sőt, annyira készült rá, hogy a takarót már napokkal a randi előtt becsempészte a kocsiba.
Eljött az ő napjuk, Jácint felvette Nórit, és elindultak a kinézett helyszín felé. Útközben a nő utalt arra, hogy neki vannak fenntartásai a viharon kívül is: mi történik, ha rajtakapják őket; de maximálisan bízott a férfiban, és persze ő is izgalommal várta, hogy Jácint ujjai mellett a szél is simogassa a testét.
A helyszínnek megfelelő előkészületek (fű letaposása, takaró leterítése) után a szinte már szokásossá vált menetrend következett, ölelgetés, csókolózás, simogatás közben megszabadították egymást a ruháktól, és hamarosan már meztelenül feküdtek egymás mellett. Jácint Nóri melleit vette kézbe, ujjaival morzsolgatta a keményedő bimbókat, majd felváltva vette a szájába, nyalogatta, szívta, harapdálta. A nő pedig kéjesen nyögdécselt, igyekezett megemelni a mellkasát, hogy minél közelebb kerüljön a férfihoz. Ez az édes kényeztetés hamarosan máshol folytatódott. Jácint egyre lejjebb ereszkedett, és a puncit vette birtokba. Körbenyalta a szeméremdombot, majd a csiklóját kezdte izgatni.
Közben egyik kezével továbbra is a melleinél kalandozott, a másikkal pedig a nyelvi játékot egészítette ki. Először csak simogatott, majd az egyre jobban nedvesedő hüvelybe csúsztatta ujjait. Nóri egyre hangosabbá vált, a féri érezte is, ahogy remegni kezd a teste, a hüvelye szinte ráfeszül az ujjaira, majd hangos sikítással teljesen átadta magát az orgazmusnak. Annak ellenére, hogy eljutott a csúcsra, Nóri továbbra is kívánta a férfit, szerette volna magában érezni, de Jácint csak melléfeküdt, simogatta, és a nő hívása ellenére is azt mondta, hogy szeretné még nyalni egy kicsit. Ki tudna egy ilyen kívánságnak ellenállni?! Nóri kényelmesen elhelyezkedett, és várta az újabb gyönyört, Jácint szakértő ujjai, nyelve alatt hamarosan újra komoly izgalmi állapotba került, ám hirtelen megfeszült a teste, a szeme tágra nyílt, és alig tudott megszólalni:
- Valaki jön!
A rémület teljesen úrrá lett rajta, csak azért nem kezdett el sikítani a félelemtől, mert Jácint azonnal mellébújt, átölelte és nyugtatni kezdte. De Nóri csak nem tudta levenni a szemét a feléjük közeledő férfiról, és remegve ismételgette az előző két szót. Jácint szavai talán még váratlanabbul érték, mint a látvány:
- Nyugi, én hívtam ide. Ha akarod, beszáll harmadiknak, de ha úgy gondolod, el is küldhetjük.
Nóri teljesen ledöbbent. Valóban régi vágya volt, hogy egyszer két férfival legyen, és ezt el is mondta Jácintnak. Ő nem zárkózott el tőle, és párszor már szóba is került, hogyan lehetne megvalósítani, de a nő nem is gondolta volna, hogy egyszer ezzel fogja meglepni. Egyszerre örült, félt és rettenetesen zavarban volt. Az a tudat, hogy ők ott fekszenek meztelenül, a másik meg felöltözve ki tudja mióta lesi őket! Ugyanakkor azt is tudta, hogy Jácintra rábízhatja magát, hogy vigyázni fog rá, és hogy ezt a harmadik felet is nagyon körültekintően választotta ki. Rövid gondolkodás után közelebb hívták a férfit, aki bár szintén zavarban volt, igyekezett természetesen viselkedni. Gyorsan megszabadult a ruhájától, és melléjük feküdt. Nóri még mindig Jácint karjaiban feküdt, szinte a menedéket keresve, de kíváncsian várta, mi fog történni. Jácint továbbra is simogatta, csókolta, de már nem csak nyugtató szándékkal, hanem újra fel akarta kelteni Nóriban a vágyat. A másik férfi is felbátorodott, és az ő keze is felfedezőútra indult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2018. 03. 8. csütörtök 11:52
A57L Nekem se
#6 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:42
A kiindulás jó volt, izgató az alapsztori. Csak a vége nem volt kidolgozva úgy igazán.

Szívesen írnék veled egy történetet. Ha érdekel, írj egy emailt! pavlov.urasag@gmail.com
#5 cscsu50 2017. 08. 26. szombat 04:26
egyet értek veteránnal
#4 A57L 2017. 08. 25. péntek 04:28
Nem nyerte el a tetszésemet.
#3 veteran 2017. 08. 24. csütörtök 16:52
Nehéz elképzelni, hogy egy hölgy barátja mellett egyből elfogad egy soha sem látott embert.
#2 Andreas6 2017. 08. 24. csütörtök 13:24
Nekem hiányzik egy normális kerettörténet. Kicsit untam.
#1 Törté-Net 2017. 08. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?