A+ A-

Egy lánnyal tudni kell bánni

Nem vagyok egy monogám alkat, és ezt elég kevés fiú tudja tolerálni. Nem igazán használnám a férfi szót, hiszen 18 éves létemre leginkább hű vagyok a saját korosztályomhoz, nincs apakomplexusom, hogy "férfiak" farkán töltsem az éjszakáimat. Sőt, tizenöt éves koromtól kezdve tényleg a szex az egyik kedvenc hobbim, páran még az iskola ribancának is tartanak.
Őszintén; Miért akkora baj az, ha valaki szeret dugni? Mindenkinek meg vannak a maga igényei, a maga módján. Kinek ezek nagyobbak, kinek kisebbek. Én akkor vagyok teljesen kiegyensúlyozott és boldog, ha minél több pasival feküdhetek le, ennyi, tetszik az embereknek avagy sem. Elsős-másodikos koromban a gimnáziumban lefeküdtem a felsősök jó nagy részével, majd amint ők elballagtak, vagy a sűrűje "elhasználódott" bennem, újabb husikákat kerestem, bár néhány alsóbb évest is elkaptam néha. Fiatalabbaknál azért jóval válogatósabb vagyok, akkor ténylegesen legfőképpen a méretre megyek. 17 és vagy felette. Telt-múlt az idő és idén januárban úgy tűnik, tényleg egy fix pasit fogtam magam mellé. Eleinte vele is összejártam dugni néha-napján - rendkívül jó haverom volt, amolyan barátság extrákkal -, majd felvetette az ötletet és a hírem ellenére járni akart velem. Hazudhatnék és fényezhetném magamat, de mivel csupán a szín tiszta igaszságot írom le, így nem teszem. Nem vagyok modell alkat, bomba mellekkel és fenékkel. 166 centiméter, C-s mellek és némi fenék, amivel megáldott az ég, sőt még csak olyan hű de vékony sem vagyok, de ügyelek az alakomra. Felfoghatjuk úgy is, hogy egy relatíve "átlagos" leányzó vagyok. És így is velem akart lenni. Én az elején eléggé ódzkodtam, hiszem sosem volt ilyen tapasztalatom és őszintén szólva, nem is akartam lekötni magamat valaki mellett huzamosabb időre, így már két hét múlva elindultam néhány ismerősömhöz egy kellemes pár órára.
Az első ilyen alkalommal teljesen ki voltam éhezve. Átmentem Márkhoz, akivel szüzességem elvesztése után találkoztam pár nappal és az első találkozón megbaszott. Imádom a farkát, de tényleg. Hatalmas és vastag, egyszerűen jó minden egyes porcikámban érezni és megízlelni. Csakhát, hiába ábrándoztam egész odaúton a buszon arról, hogy milyen jó kis dugásban lesz részem, de mikor benyitottam a szobájába, csak annyit láttam, hogy nagyban egy másik kis csitri fekszik alatta és annak a sima punciját tömködi erősen a farokkal, amire most én vágytam.
- Elférek én is? - kiáltottam oda neki kis mosollyal, de még a kedvességem ellenére is az elején ijedten szétrepültek. Márk kihúzta a meredező faszát a lány lucskos nyílásából és egy takaróval igyekezett leplezni a férfiasságát, úgy pillogott rám.
- Istenem, halálra ijesztettél! Azt hittem anyám az! - Azért ennyire öreg nem vagyok. Na meg mi van akkor, ha egy húsz éves srácot rajtakap az anyja, amíg kefél egy lányt? Istenem, én is lefeküdtem már a bátyámmal, ez nem olyan nagy szám.
- Én. Azt hiszem most megyek - A kiscsajt, akit felszedett a haverom nem ismertem, ami különös, hiszen egy kis faluban éltünk. Eléggé deszka egyén volt, platina szőkére festett, derékig érő hajjal, de nagyon se feneke, se melle, talán mintha magasabb is lett volna nálam. Nekem viszont nem volt kedvem egy másik srácra várni, úgyhogy mit sem foglalkozva a másik nőnemű egyénnel elkezdtem vetkőzni.
- Szerintem, maradhatnál - kapta el Márk a szőkeség karját. A naptól lebarnult arcán még csorgott az izzadság, amit a döngetés kifacsart belőle, de úgy tűnt tetszik neki az ötlet, hogy egyszerre két puncit baszhat meg. - Ez elég ó buli lesz.
- Engem nem zavar a csaj. - Még is csak egy másik lány, Márk meg elbír kettőnkkel is szerintem. Azzal, amint megszabadultam minden egyes ruhadarabtól, a fehérneműt a legzvégére hagyva bevágódtam az ágyba és egyből rácuppantam a farkára, ami már úgy hiányzott. Igaz, ekkor nekem már bárkié jó lett volna, csak ne a pasimé legyen. Két hét csak egy fasszal nagyon unalmas tud lenni.
- Ah, ezaz, szopjál - nyögött fel a fiú és a hajamba markolva méginkább rányomott a férfiasságára, amit igyekeztem nyelni bőszen. - Várjunk. Neked most nem pasid van? - villant át benne a kérdés, de természetesen nem vette ki magát az ajkaim közül, hogy esetleg véletlenül tudjak válaszolni is. Nem is volt baj, inkább a kezemmel is besegítettem a szopásba és nyaltam, szivogattam és izlelgettem a falloszát.
- Én is akarok - Megszólalt a harmadik delikvens, aki eddig megszeppenve ült az ágy szélén azzal, bár kicsit félve odahajolt hozzám és az általam kimaradó részeket kezdte el kényeztetni. Nem igazán tudom elképzelni, ez milyen érzés lehet egy pasinak, de semmi esetre sem rossz, ha már két lány nyalakszik rajta. Magamon nem vettem észre sosem biszex hajlamokat, egy lány meztelen látványa sem indított bennem sosem érzéseket, így közöttünk sem volt egyéb kontaktus a mellettem lévővel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.43 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:16
NEm paródia ez véletlenül?
#9 Andreas6 2017. 07. 14. péntek 12:21
Nem tudom, lehet-e akkora nőhiányom, hogy erre csajra ráfanyalodjak?
#8 cscsu50 2017. 07. 14. péntek 06:56
dupla nulla
#7 sunyilo 2017. 07. 13. csütörtök 22:17
Ez egy kibaszott marhaság.
#6 vakon54 2017. 07. 13. csütörtök 13:26
Ellehetetolvasni.
#5 veteran 2017. 07. 13. csütörtök 10:17
Jobb ha nem írom le a véleményem.
#4 gyuri0926 2017. 07. 13. csütörtök 09:48
Hülyeség ......
#3 listike 2017. 07. 13. csütörtök 04:07
Nagy marhaság.
#2 A57L 2017. 07. 13. csütörtök 03:27
Nem lett jó,nem tetszik.
#1 Törté-Net 2017. 07. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?