A+ A-

Állati orgazmus a fürdőben

Eme sztori szervesen kapcsolódik életem során megélt szexuális élményeim sorához melyeket bizonyára majd olvashattatok. Bevezetésképpen el kell mondanom házasságban élek azonban munkámból kifolyólag sokat utazom ami által sajnos nem hogy mozgalmas lenne a szexuális életem, hanem igen változó. Persze vannak hasonló kollégáim akik kiküldetéseiket mozgalmasan és tartalmasan élik meg, én nem ez vagyok. Ezzel ellentétben jó két tucat partnerem volt, viszont ez teljes aktív koromra vonatkozik. Ebből aztán levonható nem vagyok egy Casanova de meg sem vetem a jó és kielégítő szexet. Bevezetéshez tartozik még talán átlagos testalkatú vagyok 1,76 magas 80 kg barna szem szőkés haj. A sporttal csínján bánok így a fő folyamhoz visszatérve amennyiben akrobatikusabb elemeket viszek az együttlétbe bizony másnap jelentkezik izomlázban. Ez így igaz az alkoholra is. Egy bizonyos pontig szeretem felszabadít és jót tesz a gátlásoknak, de másnapos nagyon utálok lenni, egyet még jobban utálok a másnaposságtól, mégpedig az előtte jelentkező hányást.
Visszatérve az alap témához valamilyen szinten jellemző rám a z aprólékosság, bizonyítani akarás , körülményesség a szexben is. Soha nem bíztam el magam tisztában voltam a lehetőségeimmel es határaimmal. Ugyanakkor az is elmondható mindig igyekeztem maximálisan kielégíteni a partnerem, ha ez nem sikerült elsőre a második aktusban brillíroztam. Ez az oka annak is hogy az egy aktusra szorítkozó mások által egy éjszakás kalandokat soha nem szerettem és mímeltem.
A természet adta lehetőségeim nem átlagon felüliek, így sohasem gondolkoztam filmes karrierben. Maradjunk a 13-14 cm-es hossznál. Viszont egyik partnerem kifejezetten kiemelte szép farkam van. Én ezt illendően megköszöntem, de viszonyítási alapom nincs a témában, mivel nem vagyok járatos a saját nememhez tartozó egyedek testi adottságaival.
A történet tehát két kiküldetésem közötti hosszabb otthonlétemhez kapcsolódik. Talán azt feltételezné kedves olvasó, hogy tobzódtunk a párommal az együttlétekben. Sajnos nem, sőt a mindennapok gondjai a párom munkába állása és egyéb dolgok elvonták figyelmünket egymásról, a testiség fontosságáról. Mar lassan kezdett szóban is feljönni a téma, ami enyhén frusztrálttá is tett. No meg volt egy kellemetlen kudarccal végződött közeledési kísérletem is, ami után bevallom sértődöttség álarca mögé menekültem. Ehhez társult azon gátlásom, melyet tökélyre fejlesztettem ha nem rendszeres a szex annyira izgat a partnerem , hogy rettegek én előbb elégülök ki s annál rosszabbat nem is tudok elképzelni.
Miután minden gondom bajom elmeséltem lassan rá is térek a lényegre. Aznap a vacsorához pár pohár snapszot elfogyasztottam, talán a bátorság ebben rejlett. Párom nem ment bele alkohol általi lazításomba, viszont ő pár pohár bor után kissé szókimondóvá vált. Megjegyezte kielégítetlenségét, s férfit keresett a házban. Nem mentem bele vitába, nem láttam jónak negatív közeledési kísérletemmel takarózni. Jobb a békesség ha bizonyítani akarok nem így kell.
Vacsora után az asztaltól felállva a snapsz könnyített ellazító hatása segítségével félretéve minden eddigi gátlásom magamhoz vontam a mosogató előtt, s megcsókoltam. Ha ritka a csók akkor izgalmas mondják, s erre igaz volt. Olyan erővel csókolt vissza hogy azon nyomban merevedésem lett. Aminek ugye én nem örültem hisz mi lesz később! Csak nem kívánsz? Hagyta abba a csókot párom, de én ekkor már beindultam. Jobb kezem mélyen a bugyijában volt. Nem vagyok tiszta tudod úgy nem szeretem. Gondoltam nekem ilyenkor már nem sokat számít, de ész nyert, s együtt mentünk a fürdőbe. Én reggeli borostámnak estem neki ő zuhanyzott. A kabin ablaka pontosan szemben van a mosdó tükrével, így rajta legeltettem a szemem. Mikor végeztem a borostátlanítással, s a fogmosással teljes természetességgel váltam meg minden ruhadarabomtól s beléptem a zuhanykabinba. Ott heves csókolózásunkat ott folytattuk ahol a konyhában abbamaradt. Gyakorlott keze azonnal merev farkamon talált kapaszkodót, én pedig ahogyan sikerült ajkamat vad, most már harapdálással vegyes csókjai közül kiszabadítani nyakának és mellének kényeztetéséhez kezdtem. Kis hely lévén folytatásként a kabin előtt folytattuk, úgy vizesen kívül belül nedvesen. Két fürdőlepedőt dobtam le a kőre, hogy el ne essünk, s ő háttal a tükörnek felült a mosdó asztali részére.
Szétnyitotta a lábát, s én jöttem. Kellett ez a lélegzetvételnyi szünet hisz minden pillanatban attól féltem a kezében sül el a pisztolyom. Én térdre ereszkedtem s merev farkam kis lélegzethez jutott a női kezektől távol. Nyaltam ízletes punciját, izgattam csiklóját, közben néha ajkát és melleit sem hagytam ki. Ez lett a vesztem mert második kalandozásom alkalmával elérte péniszem, megragadta se a szemembe nézve azt mondta érezni akarlak. Nem volt menekvés...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 07. 9. vasárnap 03:23
Érdekes leírás.
#9 sunyilo 2017. 07. 7. péntek 22:08
"Eme sztori szervesen kapcsolódik életem során megélt szexuális élményeim sorához melyeket bizonyára majd olvashattatok." Tovább nem is érdemes olvasni, ez a magyar nyelv meggyalázása. Ennél még a gugli fotdító is jobban tud magyarul...
#8 cscsu50 2017. 07. 7. péntek 20:31
így inkább nem olvasnám
#7 zoltan611230 2017. 07. 6. csütörtök 07:10
Nem jó ...
#6 veteran 2017. 07. 5. szerda 14:01
Kezdet?-inkább vég.
#5 vakon54 2017. 07. 5. szerda 12:57
Ellehettolvasni.
#4 listike 2017. 07. 5. szerda 07:19
Teljesen értelmetlen.
#3 gyuri0926 2017. 07. 5. szerda 07:08
kapcsolódik életem során megélt szexuális élményeim sorához melyeket bizonyára majd olvashattatok

Beszélsz magyarul ? Mert ez a mondat annyira értelmes , mint az egész történet
#2 Andreas6 2017. 07. 5. szerda 05:44
Ez sem volt egy nagy alkotás. Nekem legalábbis kevés az érzelemmentes leírás egy dugásról. Az egyetlen pozitívum, hogy nem hazudott magának óriási szerszámot. Bevezető volt ugyan, de érdektelen dolgokról számolt be. Nálam 4 pont, mert azért vannak ennél rosszabb írások is errefelé.
#1 Törté-Net 2017. 07. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?