A+ A-

Malackodás

A hivatalban lassan telt az idõ, a váróban síri csend, hallani az óra ketyegését. Meleg van, a levegõ nem mozdul. Egy középkorú, ízlésesen telt hölgy érkezett épp, tudomást sem vettem róla csak a szemem sarkából. Míg össze nem akadt a tekintetünk. Kicsit zavarba jöttem, mert nagyon szexi, kihívó szeme volt, de vettem a játékot. Rövid vörös haja volt, és kerek, aranyos arca, szép jelenség volt. Kacérkodott velem, egyre többször találkozott a tekintetünk, és egyre tovább néztünk egymásra. Legalább 10-12 évvel idõsebb nálam, de azok a szemek, és a méretes keblek felizgattak. Vagy 10 percig beszélgettünk a szemeinkkel, õ néha felnevetett, és olyan kéjesen nézett vissza, hogy kirázott a hideg tõle.
Én sorra kerültem, és kifelé jövet végig a szemét néztem, ahogy végighaladtam a hosszú folyosón. Nem bírtam nem mosolyogni, de õ is visszamosolygott. Én pedig, mintha ismerném, megszólítottam:
- Szia! Ha végeztél nincs kedved meginni egy kávét?
- Szia! Persze, ráérek! Veled úgyis szívesen kávézok!
Kicsit arrébb ültünk, beszélgetni. Áginak hívták, bódító illata volt, és a szemei közelrõl szinte szikráztak. Én jószerivel be sem mutatkoztam, mire õ már elmondta, hogy elvált, egy fia van, aki kollégista, és most is iskolában van. Azaz tök egyedül él, vontam le a következtetést, ez felhívás elég rendesen! Sorra került, majd bement, nekem pedig volt lehetõségem végre a popsiját is megnézni. Hát, volt mire ülnie, de nem tûnt hurkásnak, nagy, de feszes segge volt.
Kimentem rágyújtani! A másodikat slukkolom, mire nyílik az ajtó, hátra sem fordultam. Erre rácsap a seggemre... Õ volt az!
- Csak leadtam egy papírt. Gyors voltam?
- Igen! Akkor a kávét hol igyuk meg? Van itt ez a pizzéria a sarkon.
- Én annál sokkal finomabb kávét fõzök neked! Itt lakom 200 m-re, gyere csak! - mondta, a végén már elég erotikus hangon.
Kicsit ki vagy éhezve, anyukám? Okés! Felmentünk hát hozzá, én pedig szinte vártam, hogy az ajtóban már magamévá teszem, de nem. Ment a konyhába kávét fõzni, leültetett, és megkínált ásványvízzel. Mire lefõtt a kávé, már megbeszéltük, hogy õ nagyon ki van éhezve, én pedig már alig bírok magammal, és hatalmasat fogunk szeretkezni, már mindjárt! És mindezt úgy, hogy egy 5 éves gyerek is hallhatta volna, egy szó sem esett semmiféle szexuális dologról:
- Így délutánonként egyedül vagyok, és sokszor vágyom egy forró kávéra. Ilyen édesre. - mélyen a szemembe nézve - De nem nagyon kávéznak velem... - persze én sem vagyok akárki:
- Én szívesen kávézok veled, szeretem az ilyen erõs, telt ízû kávéét, annyira finom, érezni a nyelvemen minden cseppjét.
- Finoman megédesíted, majd jól megkavarod? - nagyot nyeltem, láthatóan:
- Igen, jól megkavarom, jó sokáig, és közben néha egy kicsit a számba veszek, és ízlelgetem, hogy minél tovább élvezhessem a zamatát!
Aztán egyszer a nagy nevetésben teljesen véletlenül kicsit leöntötte magát valami rostossal, folyt végig a nyakán, be a nagy cicik közé. Anyám!
- Jaj! Úgy megnevettettél! Ha van még egy pár perced, rendbe szedem magam!
- Persze, én ráérek... - majd felállt, és kiment.
Hallom, hogy megnyílik a tus, és nem csak tompán hallottam a víz csobogását. Tehát az ajtó nincs becsukva. Kilépek a konyhaajtón, majd a hang irányába nézek, ahol a tükörbõl mosolyog rám.
- Gyere ám nyugodtan, nem vagyok szégyenlõs! Folytathatjuk a beszélgetést...
- Megyek...Mindjárt...Azonnal... - és már ott is voltam. Megálltam az ajtóban.
- Nem mersz bejönni?
- Vizes lesz a ruhám.
- Akkor vedd le, és gyere! - adta ki parancsba. Engedelmeskedtem. Szép nagy sarokkádja volt, elfértünk kényelmesen. Elkezdtünk csókolózni, vadul falta a számat, közben forró kezével keményen verte a farkam.
- Jajajjj, lassíts!
- Nem, most gyorsan elmész, aztán tovább tudsz velem foglalkozni! - és nem hagyta abba, szinte ledöntött, és melleit a számhoz nyomta:
- Fald a cickókat, élvezd, élvezd! - Közben én is a combjai közé nyúltam és hasonló tempóban izgattam. Mire kettõt gondoltam, már el is mentem, de igaza volt, mert az erekcióm ugyanúgy megmaradt.
Megmosott alaposan, de közben egy pillanatra sem húzódott el a kezemtõl, nagyon élvezte, persze tudom én is, hogy hová kell nyúlni. Majd felült az ülõkére, én mellé térdeltem, és úgy izgattam tovább. Nem sok kellett, és nagy vonaglással elment õ is. A puncija spriccelt egy kicsit, amit õ azonnal gondosan lemosott magáról.
- Bocsi, ugye nem zavar?
- Találkoztam már ilyennel.
- Ez pisi volt. Akkorát élveztem, hogy bepisiltem.
- Hmm... Ez izgató... - és hatalmas szemekkel néztem rá.
- Izgató??? Nem undorodsz tõle? Féltem ettõl, hogy a nagy vonaglásomban bepisilek, ezért is csábítottalak ide, hogy gyorsan lemosdhassunk.
- Mert te undorodsz tõle?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Xyzxyz 2017. 05. 26. péntek 15:56
Huh, nekem nagyon tetszett.
Élvezet volt olvasni
#6 vakon54 2017. 05. 17. szerda 12:24
Kitti69 folytazsd.
#5 veteran 2017. 05. 17. szerda 08:10
Nem az én világom,de attól még jó.
#4 listike 2017. 05. 17. szerda 07:51
Nagyon tetszett, jöhet a folytatás.
#3 cscsu50 2017. 05. 17. szerda 06:32
tetszett jöhet a folytatás
#2 A57L 2017. 05. 17. szerda 02:11
Közepes történet.5P
#1 Törté-Net 2017. 05. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?