A+ A-

Hárman a koliban

Szeretném megosztani veletek főiskolai koleszben történt élményeimet. Engem Alexandrának hívnak, 22 éves vagyok, két barátnőmmel, Edinával és Szandival a főiskola második évében sikerült elérnünk, hogy közös szobában lehessünk. Mi hárman az első évtől kezdve barátnők vagyunk, együtt tanultunk, megbeszéltük a pasi ügyeinket és együtt jártunk bulizni. Most hogy összeköltöztünk, éreztük, hogy el fog szabadulni a pokol, mindhárman nagy bulizók vagyunk és amolyan igazi belevaló csajok, akiket általában mindenki meg akar dugni.
Edina 160 cm magas,kb. 55 kg, brutál kerek popsival, pont tenyérbe való mellekkel,nem az az igazi feszes alak, inkább nőiesen telt, ehhez társul a kislányos pofi és a mindig vadító öltözék. Szandi éppen az ellentettje, 170 magas,50 kg, vékony, lapos has, olyan kerek popsival, aminek senki nem tud ellenállni, mellei apróak feszesek és olyan hegyesek mintha mindig izgalomban lennének. Jómagam 160 cm vagyok, 50 kg, hosszú szőke hajam van vékony alkatom mellé társulnak a gömbölyű méretes ciciim.
A történet estéjén is éppen bulizni indultunk, mindenki felvette a szokásos magas sarkút és a miniszoknyát, mivel vizsgaidőszak vége volt ezért alkoholfogyasztás terén is kicsit jobban elengedtük magunkat a kelleténél. A diszkóban Szandi már a bejáratnál összefutott egy ismerős sráccal, akivel eltűnt a tömegben, mi táncolgattunk Edinával, körülöttünk is mindig volt pár srác, de nem jött be egyik se, ezért inkább csak iszogattunk és egymással táncoltunk. Nagyjából egy óra telt el, amikor Szandi visszajött hozzánk, alig állt a lábán, Edinával eldöntöttük, hogy hazavisszük lefektetjük (szerencsére a diszkó a kollégium pincéjében volt, ezért nem kellett messzire menni). A drágánk nem tudott megállni a lábán, ezért két oldalról támasztva vittük fel. Ahogy felértünk a szobába, ledobtuk az ágyra, de már mi se akartunk visszamenni, bulizni. Edinával megbeszéltük, hogy megpróbáljuk Szandiról levenni a bulis ruhát és pizsamába öltöztetjük, azonban teljesen elhagyta megát így ez nem is volt olyan könnyű feladat. Edina felültette közben én lehúztam róla a fekete egyrészes mini ruhát. Ahogy levettük róla a ruhát és már csak a fekete pántnélküli melltartó és a fekete tanga volt rajta, észrevettük, hogy a tanga félre volt csúsztatva és belevágott a puncijába, az ajkai közé volt beszorulva.
Jót nevettünk rajta, azt hittük, hogy pisilés után már nem tudta normálisan visszahúzni alkohol mámoros pillanatában, megpróbáltam a kis fekete tangát kihúzni az ajkai közül és megigazítani, ekkor vettem észre, hogy bizony nem pisilés közben csúszott félre, hanem tele volt lőve a puncija spermával és valószínűleg akció után csípődött be neki. Összenéztünk Edinával és láttam rajta, hogy őt is hasonló izgalom kerítette hatalmába, mint engem. Valószínűleg attól, hogy elképzeltük a szituációt, ahogy a barátnőnket a wc-ben kefélik és telepumpálják,mivel mi is élveztük volna. Így spermával telelőve nem akartuk pizsamába öltöztetni, inkább elhatároztuk, hogy megfürdetjük, de ennek a gondolatára furcsa bizsergés futott át a testemen, ahogy Edinát néztem, ő is hasonlóan érezhetett. Edina tette meg a kezdő lépést és elkezdte Szandi melltartóját kikapcsolni, azonnal kiugrottak a kicsi, égre meredező bimbók. Közben én a bugyit kezdtem el lehúzni róla, így egyből elénk tárult a teljesen csupaszra borotvált punci, ahogy szépen szivárgott belőle a nedveivel keveredett sperma. Szandi még mindig nem tért magához, ezért ismét ketten próbáltuk meg elvonszolni a zuhanyzóba, ahogy az anyaszült meztelen gyönyörű testet vonszoltuk, szinte mindketten remegtünk az izgalomtól. Beültettük a zuhanytálcába, mikor megfordultam, azt vettem észre, hogy Edina is elkezdett vetkőzni, kérdő tekintetemre csak annyit válaszolt, hogy nem akarja, a ruháját összevizezni a fürdetéskor, helyeslően bólintottam, majd én is elkezdtem vetkőzni. A ruháink levetése után a végső lökést az adta meg, amikor önkéntelenül mindketten ledobtuk a tangát és a melltartót is.
Pár másodpercig álltunk egymás előtt meztelenül és láttam Edina tekintetén, hogy a fazonra nyírt puncimat és melleimet nézi, persze látta rajtam, hogy a bimbóim már meredeznek és alig bírok magammal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 07. 21. péntek 08:57
nagyon izgató 3 nő szexe... felálltam 10p lett folytasd
#6 cscsu50 2017. 05. 10. szerda 20:28
nem ildomos egy barátnő részegségét kihasználni
#5 redsonjap 2017. 05. 10. szerda 18:29
3 csaj, akik bomba nők, de leszbik, részegek, nyalják, vibrátorozzák egymást, anál, 69, patakokban folyó punci nedv...
Túl sok a jóból, ráadásul egy-két mondattal elintézve minden jelenet. Semmi részlet. Ez így nem valami érdekes.
#4 vakon54 2017. 05. 10. szerda 12:23
kvfiszandika jólenne-e írásodnak lenne folytatásais.
#3 A57L 2017. 05. 10. szerda 04:52
Nekem is,jó történet.
#2 sztbali 2017. 05. 10. szerda 00:23
Nekem tetszett.
#1 Törté-Net 2017. 05. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?