A+ A-

BosszúVágy

Szerintem mindenki volt már úgy, hogy vágyakozott egy olyan valaki után, akit soha nem kaphatott meg... És amikor megkapta, az maga volt a tökély! Én egy ilyen történetet írtam le, remélem hiteles lett, elvégre megtörtént, igen velem, de a neveket megváltoztatva, és külső szemlélőkét írtam le. Így könnyebb volt, és íme a történet:
Vic erőtlenül dőlt neki a falnak, még mindig nem tudta feldolgozni az imént látottakat. Ben Haris a karjaiban tartja Miát, az ő Miáját, és szenvedélyesen csókolóznak, miközben annak az undorító patkánynak a keze egyre fentebb kalandozik Mia formás combján. Mérgesen ellökte magát a faltól, és bemenekült a szórakozóhelynek kikiáltott művházba, egyenesen az alkalmi pulthoz lépett, ami dugig volt tömve különféle piállak. Megragadott egy üveget, a legerősebb pia egyikéből, és azonnal ráhúzott. Az alkohol égette a torkát, de ez még mindig kellemesebb volt, mint az istenverte csalódás.
Ivott megint, és megint, míg teljesen el nem tűnt a torkát maró keserűség, és helyette valami megmagyarázhatatlan érzés jött, a bosszúvágy. Felemelte a fejét, és körülnézett, mindenki mosolyogva, táncolt, a dübörgő ritmust követve dörgölőztek a párjukhoz. A diszkó fények, fel-felvillantak, az amúgy vaksötét teremben. Ekkor Vic meglátott az egyik sarokban egy lányt, Angie Vitaker, a kicsit telt, de mégis szexis, iskolatársát. Egyedül üldögélt a sarokban, és a vak is látta rajta, hogy halálra unja magát. Megindult felé, ügyetlenül lavírozva a táncoló párok közt, fellökve, majdnem mindenkit. Nem vitás, az alkohol hatott. Odaért Angi elé, aki meglepve felpislogott rá.
- Szia! – köszönt mosolyogva.
- Szi… szia! – nyögte Angie, meglepetéstől elakadó hangon. A szemével Miát kereste, de nem látta sehol, ezért visszanézett a fölé tornyosuló Vicre.
- Látom, te is unod – huppant le a mellette lévő székre Vic.
- Aha – felelte Angie, még mindig félénken. Alapjában véve, félék lány volt, de most, hogy imádata tárgya egyáltalán hozzá szólt, még idegesebb lett. Mióta elsőben először megpillantotta Vicet, azóta szerelmes belé.
- Nincs kedves dumálni? – kérdezte Vic, mire Angie majdnem belefulladt a saját nyálába.
- De, hát már dumálunk – mondta halkan, mire Vic közelebb hajolt hozzá.
- Nem értettem – súgta a fülébe, Angie megremegett, amikor megérezte a fiú leheletét a nyakán. Persze ezt Vic is észrevette, de ő a mélyen kivágott fölső dekoltázsába merült bele, a telt melleken apró libabőrök jelentek meg. Érezte, hogy a nadrágja ráfeszül a péniszére, egyre kényelmetlenebbül türemkedik felfelé.
- Már… most… most is dumálunk – dadogta Angie, erőtlenül.
- De én egy csendesebb helyre gondoltam – bökött Vic a fejével a raktárhelység felé. Már az este kezdetén megszerezte a kulcsot, remélve, hogy el tudnak bújni, ott Miával, de a lehetőség elúszott, a kulcs pedig még mindig a zsebében volt. Angie agyából, minden értelmes gondolat eltűnt.
- Jó – mondta valaki, és mire feleszmélt volna, hogy az a valaki ő maga volt, már talpon volt, és követte Vicet a raktár felé.
Vic kinyitotta a kulccsal az ajtót, és előre engedte a lányt, majd becsukta, és a zárba illesztette a kulcsot. Angie hunyorgatva nézett körül a poros helységben, mindenhol asztalok, meg hosszú padok voltak. Érezte, hogy Vic mögé lép, és a derekára teszi a kezét, gyorsan megfordult, és hátrált pár lépést.
- Mit akarsz tőlem, Vic? – kérdezte remegő hangon.
- Azt akarom, hogy csókolj meg – suttogta Vic, és elé lépett, de nem ért hozzá.
Angie megrázta a fejét, egyszerűen, semmi magyarázata nem volt arra, hogy miért akarja a suli egyik legjobb pasija, hogy megcsókolja. A legmenőbb pasi, akinek a suli legszebb csaja a barátnője. Vic még egy lépéssel közelebb lépett a lányhoz.
- Angie – rekedt volt a hangja, és a leheletében érződött az alkohol. – Csókolj meg, kérlek – suttogta alig hallhatóan, a hangjában annyi könyörgés volt, hogy a lány majd’ szétolvadt. Felemelte a fejét, és belenézett a fiú kék szemébe, ami ködös volt ugyan, de úgy csillogott, mint a legszebb drágakő.
- Nem szabad – hebegte a lány, alig hallhatóan, mire Vic a lány derekára tette a kezét, és alig észrevehetően közelebb húzta magához.
- Miért nem szabadna – mondta gyengéden, és éppen csak egy pillanatra Angie ajkaihoz érintette a sajátját.
Angie megremegett, és hátrálni kezdett, egészen a falig, nekinyomta a hátát, mire a mellei megfeszültek a szűk fölső alatt. Vic elmosolyodott, és megint a lány elé lépett, egyre jobban kívánta őt. A fene hitte volna, hogy valaha is így néz a gömbölyded Angie-re, de most, hogy az izgalomtól kipirult arcába néz, a férfiassága, szinte ordít, hogy érezze a lány nedvességét. Most nem ért hozzá, de olyan közel lépett hozzá, hogy tisztán halotta, Angie szapora szívdobogását. A tenyere bizsergett, érezni akarta, a lány selymes bőrét, ezért a mélyen kivágott dekoltázsra tette a kezét. Forró volt, és selymes, szinte égetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 05. 10. szerda 19:48
tetszett jó
#5 vakon54 2017. 05. 10. szerda 12:35
Secrets 10 pont.
#4 veteran 2017. 05. 10. szerda 07:35
Tetszett, remek.
#3 A57L 2017. 05. 10. szerda 04:53
Tetszett,jó írás lett belőle.
#2 Speedcop 2017. 05. 10. szerda 00:26
igazán tetszett...köszi
#1 Törté-Net 2017. 05. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?