A+ A-

Meglátogatott a barátnőm

Az iskola éveim alatt még egy két leszbi próbálkozásom volt, de egyik sem hagyott maradandó nyomott bennem. Suli után felköltöztem Pestre és ott kezdtem el dolgozni. Nem jártam haza szinte soha. Gyerekkori barátnőm szokott jönni hozzám látogatóba. Bár most már nem találkoztunk kb 1 éve. Most viszont meglátogat a hétvégén. Izgatottan vártam, hogy újra lássa az én kis barátnőmet. Amíg nem költöztem Pestre, szinte mindent együtt csináltunk. Még suliba is együtt jártunk. ő volt az első, akinek elmondtam a zuhanyozóban történteket és azt is, hogy lehet sok férfi szív fog összetörni, de én biz a lányokhoz vonzódom. Féltem elmondani neki, mert azt hittem elfordul majd tőlem. De nem így lett, megértett - bár ezzel egyedül volt - és ki is tartott mellettem mindenben. Sajnos amióta eljöttem otthonról ritkán látjuk egymást. Most viszont itt lesz majd egy pár napig és bepótolunk mindent. Na de ma mégcsak hétfő van, így a hétvége azért eléggé messze van még.
Ma úgy döntöttem kihagyom az ebédet, el kell ugorjak az intim shopba. Igen, igen. Tudom, hogy nevetségessen hangzik, de már régóta nem voltam senkivel és még sosem volt vibrim. Itt az ideje, hogy kipróbáljam. Gyorsan odaértem, nem volt messze. Persze mikor beléptem a boltba, az a hatalmas lendület és elszántság hamar tova is szált. Észrevétlenül kiakartam hátrálni a boltból, de már elkéstem. Az eladócsaj már felém tartott.
- Segíthetek?
- Hát, izé, ööööö.... szóval én csak egy vibrátort szeretnék. Persze nem magamnak, ajándékba lesz.
- Persze persze. - mondta a lány és tekintete végig siklott rajtam, majd eltünt a pult mögött. Intett én is lépjek a pulthoz. Kirakott elém, rengeteg kisebb - nagyobb, rücskös és nem rücskös, színes és egyszerű vibrátort. Én nekem fogalmam se volt, hogy ennyi fajta létezik. Nézegettem őket, majd szemem megakadt egy nem túl nagy, de annál aranyosabb rózsaszín mükukin. Egyből tudtam, hogy csakis ez kell nekem. Közöltem is a letörölhetetlen vigyoru lánnyal a tényállást.
- Akar diszcsomagolást?
Majdnem rávágtam, hogy ugyan minek, de aztán kapcsoltam, hogy mivel azt mondtam ajándékba lesz, így kell a csomagolás. Új szerzeményemmel a hónom alatt siettem vissza za irodába. Pont visszaértem időben. Egyből bele is temetkeztem a munkába, elfelejtve teljesen az imént vásárolt műkukit. Mivel eléggé sok munkám volt, így a délután hátralévő része eléggé hamar elment. Hazafelé még beugrottam a boltba valami vacsinak valóért. Bár csak egyedül laktam, ettől függetlenül elég sokat főztem. Valahogy nem jöttek be a műkaják. Ma a bolognai mellett tettem le a voksomat. Egyrész ez egyik kedvenc kajám, másrészt gyorsan megvan és nem jár nagy melóval. Hazaérve gyorsan összeütöttem a vacsit, majd elmentem tusolni. Miután kellemesen felfrissültem a forróvíztől, megbontottam egy üveg vörösbort és vacsimmal együtt leteleptem a tv elé. Egy darabig kinnt néztem, aztán beköltöztem a szobámba. Nem nagyon volt semmi jó film. Egy idő után átkapcsoltam a pornócsatornára, pont egy lesby film ment. Nem nagyon szoktam egyébként pornót nézni, de most valahogy ahhoz volt kedvem. Lehet az elfogyasztott bor miatt, lehet, mert be akartam melegedni, hogy ki tudjam próbálni a rózsaszín csodámat.
Levettem a polómat és a bugyimat, így már teljesen meztelenükl feküdtem az ágyamon átadva magamat kezeim kényeztetésének. Kezeim játéka nyomán pulzusom elkezdett gyorsulni és a levegőt is szaporábban vettem. Mellbimbóim kétszeresére duzadtak, ahogy simogattam, dörzsölgettem őket. Pinusom is rendesen gyöngyözöttt, ahogy ujjaim szánkáztak szeméremajkaim közti vágatban. Néha be betévedtek a hüvelyembe is. Mikor már kellőképpen ráhangolódott a testem a kényeztetésre és átadta magát a bennem szunnyadó vágynak, elövettem a vibrátoromat. Számba vettem, szopogattam nyalogattam, hogy minél nedvesebb legyen. Közben azért szabadon maradt kezem továbbra is játszadozott a pinusomon. De nem sokáig, mert átadta helyét a műkukinak. Elösször csak szeméremajkaimat simogattam vele, meg a csíklomat. Aztán szép lassan el kezdtem betolni a teljesen benedvesedett hüvelyembe. Lassan centiről centire haladtam, néha meg megállva. Mikor már jó része bennem volt ekezdtem ütemessen ki - be mozgatni bennem, majd egyszerre az egészet befogadtam. Lassan mozgattam magamban, majd egyre gyorsabban. Bár nagyon feszített, mégis kellemes érzés töltött el, ahogy ez a szilikon játékszer mozgott bennem. Testem hullámzott a gyönyörtől, amit okoztam neki. Mielött elértem volna a csúcsra egy picit megálltam, majd újra kezdtem lassú ütemes mozgással. Alig kaptam levegőt, a hátam megfeszült és hatalmasat sikítottam, amikor eljutottam a csúcsra. Pihegve rogytam vissza az ágyra, a műkuki még bennem volt.
Jó volt érezni még azt a kis csodát, ami az elöbb repített el a mennybe. Bár jó volt az elöbbi maszti, valahogy azért én többet vártam ettől az egésztől. Jó mondjuk jobb volt mintha csak az ujjaimat használtam volna, de azért lehetett volna jobb is. No de nem baj, majd legközelebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6
2017. 11. 18. szombat 07:15
Kevés hiba van benne (megiLYedtem, óvatoSSan, stb), ha ezektől eltekintek, élvezhető írás. Válaszolok rá!
#9 deajk2008
2017. 07. 21. péntek 08:37
szeretem, ha nők intim együttlétben részesítik egymást... annyira izgató 9p lett Válaszolok rá!
#8 sipospista
2017. 05. 3. szerda 12:34
Izgalmas... Válaszolok rá!
#7 RAVETRAIN
2017. 05. 2. kedd 13:30
Amúgy szerintem izgi! Válaszolok rá!
#6 RAVETRAIN
2017. 05. 2. kedd 13:29
Azért csak óvátosssán csináljátok, nehogy lebukjatok smile Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2017. 04. 26. szerda 19:12
türhető Válaszolok rá!
#4 genius33
2017. 04. 25. kedd 16:19
Egész jó. smile Válaszolok rá!
#3 vakon54
2017. 04. 25. kedd 12:49
Bakos Erik 10 pont. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 04. 25. kedd 03:08
A műfajában nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 04. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!