A+ A-

Első élmény

Már 15 éves koromban észrevettem, hogy a fiúk jobban érdekelnek, mint a lányok. Alig vártam a tesi órákat, mert az öltözőben mindig láthattam az osztály legjobb fiúit levetkőzni, zuhanyozni stb...
Persze mindig én öltöztem át utoljára, hiszen folyamatosan merevedésem volt az izmosabb osztálytársaim miatt és ez így ment éveken át középsuliban. Szerencsére sok jó pasi volt az osztályunkban, főleg a magas, izmos kosarasokra gondolok most. Középiskolában azonban nem történt semmi kontaktus, hiszen eleve ritka, ha valaki fel meri vállalni a vonzalmát egy azonos neműhoz, és még kevesebb az aki osztályon belül tenné ugyanezt.
Technikumon maradtam a suliban, de ez már jóval lazább volt mint a középiskola. Néha be kellett járni egy - egy órára de nagyrészt otthon voltam.
Szép nagy kertesházunk van amire szüleimnek nem sok ideje jut, mert sokat dolgoznak. Nyáron mindig kertészeket hívunk akik 1 hét alatt rendbeszedik, hogy jól mutasson a grillpartikon. Nemrég ismét kertészeket hívunk, de legnagyobb megdöbbenésemre Tibi is a kertészek között volt, aki 4 éven át az osztálytársam volt és mindig rajta legeltettem legtovább a szemem. Magas kidolgozott test, fekete felwaxolt haj, sokkal érettebb volt testileg a társainknál és nálam is.
Szóval mikor ajtót nyitottam a kertészbrigádnak ledöbbentem mikor megláttam. Kérdeztem is tőle mit keres itt és mondta, hogy nyáron így keres egy kis zsebpénzt, amit aztán elihat a haverokkal. A kertészek elkezdtek dolgozni, én meg a szobámból lestem Tibit, ahogy dolgozik.
Meleg nyáreleji nap volt és a kertészek nagyrésze már rég felső nélkül dolgozott, köztük Tibi is. Miközben az ablakból néztem azon kaptam magam, hogy jókora merevedésem van, és ösztönösen markolászom a csomagom.
Gondoltam könnyítek magamon és a gépen egyből kerestem pár pornófilmet, illetve képeket szexi pasikról. Úgy fél órán keresztül rejszolhattam mikor hallottam, hogy valaki hazajött. Hirtelen magamra kaptam a ruháimat és lementem az előszobába köszönni anyunak, aki ekkortájt szokott hazaérni. Azonban mikor leértem nem láttam, hogy valaki az előszobán keresztül jött volna be. Kimentem a hátsókertbe megkérdezni a kertészeket, hogy nem láttak - e valakit mozogni a házban. Erre ők azt válaszolták, hogy Tibi ment be, mert WC - znie kellett, meg hogy beszélgessen kicsit velem. És Tibi valóban hiányzott a kertből. Visszamentem a házba szólongattam de semmi válasz. Felmentem a szobámhoz és láttam, ahogy Tibi ott áll a szobám előtt és valamit nagyon sasol a szobámban.
- Te homoszexuális pornót nézel?! - kérdezte tőlem felkiáltva.
- Mivaaan? - szólaltam meg meghökkenve.
Odamentem és láttam, hogy a gépet úgyhagytam nagy sietségemben és ott voltak a meztelen izmos pasis képek illetve egy videó is ment a háttérben.
- Akkor mostmár értem miért viselkedtél mindig olyan furán az öltözőben a suliban. - mondta Tibi.
- Ez nem az aminek gondolod. Csak a multkor itt voltak a haverjaim és "trollkodtak" a gépemen... - próbáltam védekezni.
- Valóban, hehe? - nevetett fel.
- Igen. Amúgyis mit keresel itt, nem dolgoznod kéne?
- De csak gondoltam megkérdem mi van veled, elvégre osztálytársak voltunk...
- Nincs semmi technikumon vagyok. És te? - kérdeztem vissza még mindig hatalmas zavarban.
- Velem se sok, sportszervezőin vagyok egyetemen. - válaszolta.
Hoznál nekem egy kis vizet légyszi? Elég meleg van odakint. - kérdezte tőlem Tibi.
- Persze, hozom.
Lementem engedtem vizet egy pohárba és mire visszaértem Tibi már a szobámban ült a gép előtt és a pucér pasikat nézegette, amikre én vertem fél órával az előtt.
- Azért nem néznek ki rosszul ezek a srácok, mi? - kérdezte tőlem.
- Hááát...fiú szemmel nézve is látom, hogy adnak magukra... - próbáltam diplomatikusan válaszolni.
- Fiú szemmel, mi? Hehe. - nézett rám kérdően de közben viccesen Tibi.
Mi lenne ha hagynánk ezt a felesleges színjátékot és együtt kivernénk ezekre a pasikra? - kérdezte, amire szó szerint elejtettem a poharat ami szilánkokra tört a parkettán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008
2017. 07. 16. vasárnap 05:45
nekem mindig tetszik a homoszex... 9p lett Válaszolok rá!
#4 sipospista
2017. 05. 6. szombat 09:02
Elmegy... Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2017. 04. 22. szombat 12:30
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 04. 20. csütörtök 02:15
Gyenge leírás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 04. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!