A+ A-

A családi kikapcsolódás

Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.
- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudtam, hogy itthon vagy. Nem a barátnőiddel vagy Milánkavel kéne lógnod?
- Nemsokára jön Milánka és elmegyünk sétálni meg ruhákat nézni... Bár az utóbbiról ő még nem tud! - ordította a lány az anyja után, aki közben kiment a konyhába. - Addig meg lejöttem tévézni, hogy halljam, ha csenget!
- Ahha, értem. - mondta majd kijött a konyhából és leült Kriszta mellé egy pohár narancslével a kezében. - Milyen ruhákat akarsz nézni? Nekem se ártana picit szétnézni a boltokban, olyan rég voltam vásárolni, van már vagy három hete is.
- Semmi konkrétra nem gondoltam, csak szét akarok nézni. Tudod hátha itt van már az új tavaszi kollekció. - válaszolta Kriszta, miközben a zenecsatornák között váltogatott. - Hogyhogy ilyen korán hazajöttél?
- A főnők elengedett hamarabb, azt mondta, hogy mára nincs több munka számomra, úgyhogy jöhetek haza. – mondta, majd egy kis szünet után hozzátette. - Szerintem viszont egyszerűen azért küldött haza, hogy ne tudjam meg, hogy kit kefél meg az íróasztalán.
- Most csodálkozol? Miután rámásztál az egyik ügyfelére.
- A kedves ügyfél kacsintgatott először felém és különben is a biznisznek ez nem okozott gondot. - picit elmerengett. - Olyan formás hátsója volt, hogy te se tudtál volna neki ellen állni... és azok az érzéki ajkak érintése, ahogy csókolt és nyalt.
- Jajj, anya, ne kezd most! Mindjárt itt a Milánka!- enyhe pírrel válaszolt Kriszta.
- Ne vádolj olyannal, amit te is elkövettél volna a helyemben! - suttogta a lánya fülébe a bölcs gondolatot, majd végigpuszilta a nyakát, mire a pír az arcán vörösebb lett és a teste is beleremegett Krisztának.
- Anya! Ezt nem most kéne... tudod... Milánka! - gyengén ellenkezett az anyai kényeztetésnek, ami csak tovább növelte Margitka vágyát és lánya ajkaira tapasztotta az ajkait. Kriszta visszapuszilta a szerető érintést és felhagyott az ellenkezéssel.
A két tüzelő teremtés lassan átölelte egymást és közelebb húzódtak egymáshoz a kanapén. Kriszta anyukája alá került, miután Margitka megszabadult a félig üres pohártól.
A nő 37 éves férjes asszony volt egy szem gyerekkel, Krisztával. Korát meghazudtolóan tüzes és fitt teremtés volt. Az évek során semmit nem veszített tizenéves önmaga lendületéből. Középmagas, picit, de kellemesen telt alkat volt nagyobbacska hátsóval és keblekkel. Barna haját évek óta szőkére festette és hetente egyszer szoláriumban járt tíz percre a vérpezsdítő bőrszínért. Ajkait egyszer felpumpáltatta, de csak szigorú mértékkel. Huncut barna szemei, a megfelelő étkezés és testmozgás mellett nem volt szüksége más műtéti beavatkozásra.
A lány kívánatos 16 éves volt. Örökölte édesanyja alkatát, bár még molettnek egyáltalán nem volt mondható, de ami formás, férfi tekinteteket vonzó idomait illeti, már anyja nyomdokaiba lépett. Vékony ajkai és pisze orra szintén anyai ágról származtatik. Szemei viszont világosabbak és jóval szelídebbek voltak anyjáénál. Összességében egész arca szelíd volt aprócska szeplőivel és hullámos, világosbarna hajával együtt. Természetét illetően is apjára ütött. Nyugodt, türelmes, könnyen csábítható és odaadó volt. Nyitott volt az újdonságokra és semmi jónak nem volt elrontója.
Margitka vadul ízlelte lánya nyelvét és elkezdte kigombolni a rózsaszín blúzát. Kriszta anyja szőke hajába túrt és alig győzte tartani a tempót. Anyja hamar feltárta a blúza rejtette bájakat, nem törődött a blúz levételével, csak széttárta és a fehér, csipkés melltartóján át izgatta a méretes kebleket. A vékony anyagon át hamar látni és érezni lehetett, hogy Kriszta bimbói megmerevedve ágaskodnak fel. Margitka épp lehúzta Kriszta bal melle alá a puha anyagot, hogy szájába kapja és megszívja lánya bimbóját, mikor csengettek.
- Ez biztos Milánka! - ugrott fel a lány és kapkodta volna össze magát, ha anyja nem fogja le a kezeit.
- Nyugodj csak meg, majd én beengedem! - csitította Margitka. - Addig csak maradj itt és ne öltözz fel! Milánka biztos jobban viseli majd a vásárlást egy kis lazítás után! - rákacsintott a lányára és elindult Milánkaért.
Kriszta anyjának engedelmeskedve nem nyúlt magához. Hagyta, hogy a kigombolt blúza és a fedetlen bal keble csábítóan fogadja a barátját.
Milánka világoskék farmerben és vajszínű ingben jelent meg a nappaliban. Krisztára pillantva azonnal felgyorsult a vérkeringése.
- Ugye, nem bánod Milánkakém, ha egy kicsit ellazítunk Krisztvel, mielőtt elmennétek sétálni? - miközben bájos, hívogató hangon közölte Margitka a fiatal sráccal a kívánságát, végigsimított az ingén és az ágyékába markolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.49 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 deajk2008 2017. 07. 9. vasárnap 07:36
legyen benne a férfiak részéről is homoszex... izgató 9p lett folytasd
#14 sipospista 2017. 05. 3. szerda 14:27
Megy par pont
#13 veteran 2017. 04. 19. szerda 14:08
ez nagy 0-a
#12 sztbali 2017. 04. 14. péntek 10:53
Egyszer elolvastam. Ennyi pont elég. Bob_ ötlete jó, néhány részben kellett volna kifejtened a történetet.
#11 cscsu50 2017. 04. 14. péntek 07:18
el lehetett olvasni
#10 tomi19 2017. 04. 13. csütörtök 20:54
Milánka tisztára mint egy óvodás...
#9 sunyilo 2017. 04. 13. csütörtök 19:44
Egyenesen elrettentő...
#8 genius33 2017. 04. 13. csütörtök 17:47
Azzz eggen. nyes
#7 vakon54 2017. 04. 13. csütörtök 12:19
tomjoe ellehetetolvasni.
#6 sportyman (alttpg) 2017. 04. 13. csütörtök 11:31
Kicsit több műgonddal, több figyelemmel kellett volna megírni, mert az ötlet nagyon jó!
#5 Bob__ 2017. 04. 13. csütörtök 10:47
Rettenet zavaros, és követhetetlen olykor. És így teljesen élvezhetetlen. Ami sztori itt össze lett csapva azt 4-5 részben is le lehetett volna írni rendesen.
#4 Olvasó 2017. 04. 13. csütörtök 08:53
"Milánkakém" nyes Eddig bírtam. nyes
#3 Andreas6 2017. 04. 13. csütörtök 06:19
Nagyon gyenge, végig sem tudtam olvasni.
#2 A57L 2017. 04. 13. csütörtök 03:30
Nem tetszett,pedig nem olyan rossz.
#1 Törté-Net 2017. 04. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?