A+ A-

Meleg nyaralás

Csak hárman voltunk az egész vagonban. Amikor bejöttek, megpróbáltam felállni, hogy kimenjek, de annyit forgolódtak a csomagjaikkal, hogy inkább visszaültem a helyemre. Mint utóbb kiderült ez volt életem legjobb/legrosszabb döntése. Két megtermett öreg pasi. Egyikük már teljesen kopasz volt, a másik talán parókát hordott. Halászgatyát és inget viseltek, az idősebbik kigombolva, így amikor leült velem szembe megcsodálhattam a felsőtestén ágaskodó hatalmas sárkányt.
- Szia – nyújtotta kezét – Márk vagyok, és ő a barátom Feri.
- Attila – mondtam, miközben kis praclim teljesen eltűnt az ő hatalmas mancsai szorításában.
- És? Hová – hová Attila? – kérdezte.
- A nagyihoz, Pusztaszállásra.
- Mi is oda megyünk a fürdőbe! – szólalt meg kicsit furcsa, vékony hangon a társa.
- Klassz hely – bólintottam.
- Aha, állítólag a termálfürdő vize jót tesz a hozzánk hasonló vénembereknek.
- Nem is tűnnek olyan öregnek – udvariaskodtam.
- Köszi – paskolta meg Márk a combomat – és te hány éves vagy?
- 15 múltam – kezdtem, mire Feri félbeszakított.
- No, hát – csapta össze a kezét – fiatalabbnak nézzél ki. – álmélkodott.
Megnémultam. Akaratlanul is az érzékeny pontomra tapintott. Nem elég, hogy a suliba csúfoltak, mert túl alacsony és vékony voltam, most még ezek az idegenek is… . pedig mindent megtettem, jártam úszni, tornáztam, de csak nem jöttek azok a schwarzeneggeri izmok.
- Ne haragudj – paskolta meg Márk már másodszorra a combomat – nem akartunk megbántani. Nagyon klassz srácnak tűnsz.
- Aha – dünnyögtem, és kibámultam az ablakon.
Miközben én a végtelenül unalmas kukoricaföldeket bámultam, ők elhelyezkedtek a kupéban. Feri mellém ült és feltette a lábát a szemközti üllőhelyre, barátja pedig egy újságot vett elő a táskából. Mivel nem igazán hoz lázba mezőgazdaság, és a kukoricát is csak pattogtatott formájába kedvelem, lehunytam a szemem. A papír zizegésre önkétlenül Márkra pillantottam. Teljesen elterpeszkedve a keskeny ülésen, úgy helyezkedett, hogy beláttam a rövidnadrágja szárán keresztül a farkáig. A kézében tartott folyóirat sem akármilyen újság volt: címlapján egy óriásmellű nő próbált két méretes faszt a szájába gyömöszölni. Ezután persze folyton arra pillantgattam.
- Tetszik? – kérdezte, amikor váratlanul felnézet és találkozott a tekintetünk. – Tessék, - dobta az ölembe - nézegesd nyugodtan, én inkább szunnyadok egy kicsit.
Félve emeltem fel a magazint, de amikor láttam, hogy valóban becsukja a szemét belelapoztam. Nem egy egyszerű szex lapot tartottam a kezemben. Hiányoztak belőle a nők. A nagymellű csajról kiderült, hogy a nagymamám agyondicsért uborkáinál is hosszabb a farka, a belső oldalon pedig két teljesen szőrtelen fiú kényeztette egymást. Németül volt, de elég jól megértettem és beszippantott ez a világ, melyről eddig szinte semmit sem tudtam. Minden valósággá vált: a lopott pillantások az uszodába, az öltözőbe, a nedves álmok, amelyekben nem puncik szerepeltek.
- Izgatóak mi? – suttogja a fülembe Feri. Elvörösödök, üres tekintettel bámulom a képeket, és a farkamat, mely mindent megtesz, hogy kiszabaduljon a nadrágom szorításából.
- Én is így kezdtem – ölel át – először nagyon szégyelltem magam, azt hittem valami elromlott bennem, nem vagyok normális, mert a férfiakat szerettem.
- Én nem … - tiltakoztam.
- Hát persze – mosolygott - Csukd be a szemed. - súgta.
Engedelmeskedtem neki. Éreztem meleg tapintását a derekamon. Itt a szívverésem már az egekben volt, a torkomban dobogott. Majd éreztem, ahogy nyelvével megérinti ajkaimat, majd lassan átdugja az én számba. Egy-két percig csókolóztunk. Miután abbahagytuk nem bírtam kinyitni a szemeimet, az egész testem borsózott annyira élveztem ezt az egészet. Lehunyt szemekkel csak annyit súgtam neki, hogy csináljuk újra. Ismét megcsókolt, de most jobb kezével felhúzta a trikómat és simogatni kezdte a mellbimbóimat. A bal kezével végigsimítva a hasamat majd kigombolta a nadrágomat. A farkam, mint paprikajancsi pattant ki a farmerből.
- Gyönyörű vagy – suttogta és én hirtelen mérhetetlen hálát és valami szeretettfélét éreztem iránta. Ezt még soha senki nem mondta nekem. Végre, kellek valakinek!
- Megengeded? – kérdezi Márk. Ahogy ránézek, elmosolyodik, hát persze, mindent látott, kamu volt az egész én meg szépen besétáltam a csapdájukba. Szerencsémre.
A makkom egészen sötétlila. Hihetetlenül keménynek érzem magam. Nagyon vágyom rá, hogy a szájába vegye. Lassan odahajol. Finom puszikat nyom a farkam hegyére, Felnéz; egyenesen a szemembe. Megemelem a fejem, és nézem. Nézem, ahogy apró puszikkal halmozza el a makkom, miközben jobb kezével szorítja a szárát, majd hátrahúzza a bőrt és lefogja. Annyira feszül a bőr, hogy már majdnem fáj. Lassan eltűnik a makkom az ajkai között. Meleg, nedves. Nyelvével cirógatni kezdi a szerszámom, aztán elkezdi mozgatni a fejét. Egyre több tűnik el belőlem a szájában. Egyre jobban szívja, befelé. Gyorsít a tempón.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 15. szombat 08:33
olyan izgalmas... folytasd 9p
#7 nathanblack95 2017. 06. 18. vasárnap 20:29
Megismerném Márkot és Ferit.
Remélem a latin macsóval is történt ez-az.
#6 sipospista 2017. 03. 16. csütörtök 12:10
Jo lettt
#5 genius33 2017. 03. 15. szerda 06:42
Egynek elmegy, nem életszerű.
#4 sunyilo 2017. 03. 14. kedd 23:00
Nemszeretem...
#3 cscsu50 2017. 03. 14. kedd 21:32
Nem az én világom,de el lehetett olvasni
#2 A57L 2017. 03. 14. kedd 03:57
Nem az én világom,de nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2017. 03. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?