A+ A-

A házi medencés fiú

Fordítás
Eredeti történet
Még tíz éves voltam amikor a szüleim elváltak és én az anyuval maradtam. Soha nem kérdeztem meg, hogy miért váltak el és ő sem mondta el az elválásuk okát. Azóta anyu nem élt soha senkivel, igaz néha megjelent egy-egy férfival, a férfiak itt töltötték az éjszakát majd eltűntek. Igazat meg vallva nem sokat érdekeltek ezek a férfiak, annyit azért tudtam, hogy csak arra kellenek, hogy az anyámat megdugják és utána fel is út és le is út.
Tizennyolc éves lettem és ekkor csak úgy ráeszméltem, hogy az utóbbi pár évben nem láttam senkivel az anyám. Nem jöttek férfiak nem töltötték itt az éjszakát és semmi egyéb nem történt. Pedig anya teste továbbra is szép volt és jól is nézet ki, mivel amikor fehérneműbe sétafikált előttem igen csak megnéztem őt. Még azon is meglepődtem, hogy társkeresőn sem kereset magának senkit. De sokat nem gondolkodtam a helyzeten és nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek, de annyit azonban megjegyeztem magamnak, hogy már nagyon régen volt ő bárkivel is.
Jómagamról pedig annyit, hogy még soha sem voltam nővel tehát még szűz vagyok. Igaz sokszor segítettem magamon az ötujjú barátnőmmel. Ezt a tevékenységet az elmúlt időszakban elég sokszor megismételtem napközben is, amikor anyut megláttam fehérneműben vagy majdnem meztelenül. Nagyon sokszor csak egy kis bikinit viselt magán, a bikini is alig takart valamit is. Ő ezt a helyezett szinte élvezte is. Ez a helyezet csak fokozódót amióta megcsináltattuk a hátsó kertben a medencénket. Na innentől kellett magamon segítenem napjában többször is mivel az anyu csak alig valamit takaró bikinikben flangált körülöttem és a medencében. Innentől mertem fantáziálni róla is, mivel körülöttem ő volt az egyetlen nő.
Naponta többször is felállt a farkam, amikor rá néztem. Az erekciómon azt sem segített, hogy a medencében merültem a hidegvízbe. Csak az segített rajtam, hogy elrohantam a fürdőbe és elkezdtem maszturbálni miközben arra gondoltam, hogy a melleit simogatom, majd mellbe dugom és miközben dugom, a mellei közül kibukkanó makkomat nyalogatja és szopogatja. Vagy arra gondoltam, hogy ő szopja, a farkam majd egy idő után tele élvezem az arcát. Vagy arra gondoltam, hogy a szűk punciját pumpálom. Ilyenkor gyorsan elmentem és hatalmas mennyiségű spermát lőttem ki magamból.
Ma is szép nap van én éppen úsztam, amikor az anyu kifeküdt napozni, de ez most más volt mind eddig. A bikini felsőjét levetette és úgy feküdt ki a napra. Én meg a vízben figyeltem őt és egyből megkeményedet a farkam a hidegvízben. Elkezdtem maszturbálni így a vízben miközben gyönyörködtem a szép melleiben, amikor már éreztem, hogy közeleg a vég megpróbáltam besettenkedni a házba, hogy a fürdőben végezzem be a munkámat. De ahogy kimásztam a medencéből és megpróbáltam elosonni előtte, ő észrevett és rám nézett. Hát most aztán megbuktam, futott át az agyamon a helyzet, mivel ott álltam előtte megdermedve felálló farokkal, ezt nem lehetett eltakarni sem mivel a fürdőnadrágomon jókora dudor volt. Én csak álltam és álltam ott számomra megalázó helyzetben. Csak abban reménykedtem, hogy ő nem fog mondani semmit. De azt is észrevettem, hogy a szeme mind végig a dudort vizsgálta.
- Miért futkorászol be a házba mindig, amikor én itt vagyok? – kérdezte tőlem egy pár másodpercnyi fagyott csönd után.
- Á… csak … semmi csak a mellékhelyiségbe megyek.
Ekkor anyu mosolyogva hasra fordult. Én meg elindultam a mellékhelyiség felé mind, akinek sürgős dolga van.
- Jól van, menjél csak! - kiáltott utánam.
Én csak siettem a mellékhelyiségbe mivel már nagyon szerettem volna könnyíteni magamon.
Sokáig nem is kellett dolgoznom a farkamon mivel már annyira fel voltam spannolva az látványtól, hogy kettő rántás után tele lőttem a csészét a magommal. Miközben élveztem hangosan nyögtem egyet mivel még soha nem volt ilyen intenzív orgazmusom. Miután az utolsó cseppet is kipréseltem magamból. Elindultam kifelé, menetközben a terasz ablakán keresztül az anyut kerestem. Ekkor mintha érezni, hogy én őt keresem felült és a melleit szépen elkezdte lóbálni és simogatni. Szép látvány volt erre megint elkezdtem meg merevedni ott lent. Ő még ilyent az előtt soha nem tett, hogy így simogatta volna magát előttem. Én azon gondolkodtam kifele menet, hogy ő most engem izgatni próbál vagy játszadozik velem. A teraszajtóhoz érve ő abba hagyta a tevékenységét és továbbra is felülve napozott miközben behunyta a szemét.
- Tudod, nem akarom, hogy bikini vonalak látszanak rajtam. – mondta, amikor oda értem közel hozzá. – Remélem nem bánod.
Én nem tudtam válaszolni mivel teljesen meg voltam babonázva a látvánnyal. Azon gondolkodtam, hogy visszamegyek a mellékhelyiségbe és újra maszturbálok egyet, mert ezt így nem fogom bírni, vagy fel vállalom a látványt és a medencében próbálok enyhülést találni. De ekkor anya kinyitotta a szemét és végig nézet rajtam, a lágyékomnál lévő dudoron egy pár másodpercig elidőzött majd elmosolyodott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 tt5X2zDSkWEj 2017. 10. 2. hétfő 08:13
nem rossz
#17 deajk2008 2017. 07. 7. péntek 06:54
voltak persze hibák a történetbe, de ettől még jó lett 8p...
#16 Enigma 2017. 03. 20. hétfő 15:11
Google fordító fordította a történetet? :S
#15 RAVETRAIN 2017. 03. 12. vasárnap 16:59
Vagy egy (akivel már nem tartod a kapcsolatot) haver anyjával!!!
yeyeaa)))
#14 RAVETRAIN 2017. 03. 12. vasárnap 16:57
Ejnye ejnye! Nem lenne izgatóbb egy idegen milf-et döngetni anyuci helyett? smile
De objektíve nézve és a helyesírási hibákat leszámítva szerintem jóféle darab!
#13 Ulysses 2017. 03. 11. szombat 18:54
Előre is bocsánat az OFF-ért! Habár "szekely18" írásai, fordításai rendszeresen kapnak ilyen kritikát. A helyesírás szabályai nem kötelező érvényűek, igazából csak ajánlás. A célja az, hogy segítse az olvasót, az írott szöveg helyes megértését. Aki pedig nem veszi a fáradtságot, hogy akár egy ingyenes szövegszerkesztő helyesírás ellenőrzőjét lefuttassa (pár perc az egész), az egyszerűen tiszteletlen, figyelmetlen az olvasói felé. Magyarul szarik rá, hogy a közönség helyesen érti-e, mit akar velük közölni. Egyszer már írtam egy hasonlatot erre. Hiába teszik elém a legfinomabb ételt, ha az abrosz mocskos, a tányér csorba és kopott alumínium kanál díszeleg mellette, nem fog ízleni. Ugye mennyit javít a szakács munkáján egy szép tálalás? Nagyjából ezt jelenti a szépén fésült szöveg. Vagy egy stílszerűbb hasonlat! Melyik örömlányhoz mennétek vissza szívesebben második körre? Amelyik egy lepukkant lakásban szakadt, ódivatú ruhákban fogadott, vagy amelyik egy igényes, tiszta, szépen berendezett szobában, elsőosztályú fehérneműben szolgáltatott örömöket?
És ennél az írásnál is ez történik. Az amúgy jó történet élvezetét megkeseríti az igényesek számára a rengeteg durva hiba.
#12 pityeszpapa 2017. 03. 11. szombat 07:23
Teljesen jó a történet...a helyesírást meg minek nézitek? Talán nyelvtan tanárok vagytok vagy mi?
#11 genius33 2017. 03. 10. péntek 21:44
Sok a hiba, de folytasd.
#10 sunyilo 2017. 03. 10. péntek 18:55
Az írás jó, de a helyesírás-ellenőrző ingyen van, és egy perc alatt végez. Miért nem használod?
#9 sportyman (alttpg) 2017. 03. 10. péntek 13:30
Kellemes családi történet, ám a sok helyesírási hiba és elütés zavarja némileg a cselekmény élvezetét...
#8 vakon54 2017. 03. 10. péntek 13:01
szekely18 feleségemmelkérünk hogy folytazsd.
#7 sanyi0227 2017. 03. 10. péntek 10:34
jó kezdés,a továbbiakra is kíváncsivagyok
#6 sipospista 2017. 03. 10. péntek 10:16
Jo lett
#5 cscsu50 2017. 03. 10. péntek 08:42
jó kezdés , folytasd
#4 listike 2017. 03. 10. péntek 07:17
Tetszett, jó volt.
#3 zoltan611230 2017. 03. 10. péntek 03:48
Nagyon jó kezdet...
#2 A57L 2017. 03. 10. péntek 02:50
Jó történet.
#1 Törté-Net 2017. 03. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?