A+ A-

Szaunában szerelmeskedni

Már az első pillanatban kiszúrtuk egymást az uszodában. Ő éppen néhány nyújtó gyakorlatot végzett úszás után én pedig az úszószemüvegemet kerestem elő a sporttáskámból, hogy szokásos délutáni úszásomhoz hozzákezdjek. Fent ült a lelátó legtetején, bal lába kinyújtva, ő pedig ráhajolva nyújtotta izmait. Fekete, vizes haja félig eltakarta az arcát, de láttam, hogy engem néz, és miközben elfordul el is mosolyodik. Még sosem láttam itt, pedig szinte minden nap átjárok úszni és szaunázni… Csini lány – gondoltam és már meg is lódult volna a fantáziám, ha egy sporttársam jópofa módon bele nem lök a vízbe. Úszás közben ki-kitekintgettem a part felé, hogy vajon itt van-e még. Egy darabig láttam, hogy beszélgetett még valakivel, aztán eltűnt. Leúsztam a távot és egy kicsit én is pihentem, lazítottam, aztán a szauna felé vettem az irányt. Elég késő volt, ilyenkor szinte már nincs is vendég, csak azok úsznak még, akik az esti edzésekre járnak. Mivel ez sportuszoda, itt a szaunában nem szabad meztelenkedni, ilyenkor én mégis ledobom a fürdőnadrágot és elfekszem a melegben, hiszen már senki nem jár erre… A mai nap azonban más volt, mint a többi… Alig feküdtem végig a padon, már nyílt is az ajtó és a titokzatos fekete hajú lány lépett be a szaunába.
- Szia – mondta és mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, ledobálta magáról a bikinit és a falatnyi bugyiját.
- Szia – mondtam kissé zavartan és egy pillanatra átszaladt az agyamon, hogy szólni kéne neki, hogy igazából itt nem lehet meztelenkedni. Persze ezt a gondolatot hamar elhessegettem magamtól, hiszen nem vagyok én saját magam ellensége… Ő közben felült a másik oldalra és a haját kezdte el összefogni hátul, fedetlen kebleit felkínálva kíváncsi szemeimnek.
- Szabad itt illóolajakat használni? – kérdezte, miközben egy szauna szivaccsal elkezdte finoman dörzsölni a bőrét.
- Igen – válaszoltam – de csak a kályha szélére szabad csöppenteni, a kövekre nem. Van mentolkristályom, ha gondolod.
- A mentolkristály nagyon jó! Teszel rá kicsit?
- Naná! – válaszoltam és felkeltem, hogy a papucsomból kivegyem a kis dobozt, amiben a mentolkristályt tartottam. – Nem teszek rá sokat, mert nyolckor lekapcsolják a kályhákat és a mentoltól amúgy is hidegebbnek érezni a levegőt.
- Persze. Nem kell rá sok. Nálam van citromfű is, az is kellemes – és már veszi is elő a kis szaunás táskájából és nyújtja felém az apró üveget. Ahogy elveszem tőle összeér a kezünk és nem sietünk befejezni a mozdulatot. Mindketten mosolygunk, tudjuk, hogy valami történik, történni fog…
- Gyakran jársz ide? – kérdezi, és közben már nem néz rám, hanem lassan újra a testét kezdi a szivaccsal simogatni és szemével követi a mozdulatot. Nagyon szép látvány, szinte belefeledkezem, és majdnem elfelejtek válaszolni.
- Igen, szinte minden nap átjárok. Úszok, szaunázok, kicsit nyújtok és csinálok pár jógagyakorlatot. Jó lazítani egyet a nap végén. És te?
- Én most vagyok először, de tetszik, hogy ilyenkor nincsenek sokan. Jó hely. Csak ne lenne kötelező az úszósapka. – Aztán elneveti magát, amit először nem értek, de aztán beugrik, hogy valószínűleg azért derül, mert én borotválom a fejemet, így az úszósapka használata engem nem érint. – Ne haragudj, nem azért mondtam…
- Dehogy haragszom – mondom nevetve – most borotváltam úszás előtt, ilyenkor kicsit érzékeny a melegben, de úszósapka tényleg nem kell…
- És teljesen simára le tudod borotválni? Saját magadnak? Nem vágod el? Milyen gyakran borotválod? – zúdulnak rám a kérdések, alig győzök válaszolni. Aztán megkér, hogy had simogassa meg a fejemet, mert még sosem simogatott meg borotvált fejet. És már nyúlna is, de hátrahúzódva komoly arccal ezt válaszolom:
- A fejbőr az kiemelt erogén zóna! Olyan, mintha a melledet simogatnám meg.
- Nem mondod!? – kérdi, és cinkos pillantást vet a melleire.
- Dehogynem – válaszolom mosolyogva – gondolj csak bele, milyen érzés, amikor valaki finoman beletúr a hajadba hátulról és lassan a fejed búbjáig csúsztatja az ujjait. – Vizuális alkatnak tűnik, mert ahogy végigmondom a mondatot látom, kicsit megemeli a fejét, mint aki szinte érzi az érintést és a szája is megnyílik egy kicsit és az alsó ajkába harap… micsoda érzéki nő!
- Szóval megsimogathatom? – kérdi újra, miközben az öléből felemeli a kezét és mintha csak véletlenül tenné, végigsimítja a mellét, majd lassan kinyújtja újra felém. Becsukom a szememet és lassan lehajtom a fejem. Libabőrös leszek, ahogy hozzám ér! Először csak egy ujjal, aztán a többivel, végül az egész tenyerével ér hozzám. Aztán lassan végigsimogatja néhányszor az egész fejemet, ami síkos az izzadtságtól. Apró köröket ír le, majd lejjebb csúszik a keze a nyakamra, majd eléri a vállamat, a karomat és végül megfogja a kezemet. Felnézek, miközben ő felemeli a kezemet és a melle felé húzza. – azt mondtad olyan, mintha a mellemet simogatnád…
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 02. 25. szombat 04:43
Kár,hogy vége.
#9 cscsu50 2017. 01. 11. szerda 09:24
folytasd
#8 vakon54 2017. 01. 10. kedd 18:15
DH Asztkérjük feleségemmel hogy folytazsd.
#7 Pavlov 2017. 01. 10. kedd 17:16
Kellemes, szépen megírt szöveg!
#6 sipospista 2017. 01. 10. kedd 13:39
Folytasd
#5 listike 2017. 01. 10. kedd 12:53
Légyszíves folytatsd.
#4 sunyilo 2017. 01. 10. kedd 10:34
Jó kezdet, folytatást kíván...
#3 veteran 2017. 01. 10. kedd 08:01
Kérem a folytatást.
#2 feherfabia 2017. 01. 10. kedd 06:15
Folytasd!
#1 Törté-Net 2017. 01. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?