A+ A-

A sötét utas

Azért ezt a címet választottam, mert néha olyan érzésem támad, hogy én is hasonló életet élek, mint Dexter Morgan.
Akinek a látszólag normális életén kívül van egy titkos énje is, ami időnként visszatarthatatlanul föltör a mélyből, mielőbbi kielégülést sürgetve magának.
Majd miután belakmározott a tiltott élvezetből, egy darabig ismét megbúvik a felszín mögött.
Aztán egy - két hét múlva kezdődik minden elölről. Hogy most akkor melyik vagyok én? Ezt a kérdést egy időben rengetegszer feltettem magamnak.
Tini lány koromban először megijedtem magamtól, mert azt hittem, idővel leszbikus leszek.
Pedig vonzódtam a fiúkhoz, de néha amikor már hetek óta igyekeztem elfojtani a homoszexuális vágyamat egy lány iránt,
végül mindig szakadt a cérna, és egy iszonyatosan izgató leszbikus önkielégítés következett. Néha csak egyszer - egyszer, máskor napokig csak lányokkal (és/vagy 30 - 40 körüli nőkkel) szeretkeztem képzeletben. Egy - egy ilyen alkalom után mindig újult erővel heterónak éreztem magam, és bő egy hétig megint csak a fiúk érdekeltek. Aztán amikor már nem is gondolnám, de mégis újra ébredezni kezdett bennem a titkos vágyam. Ilyenkor mindig napokig tudat alá fojtottam, míg már nem lehetett ellenállni, annyira erős sóvárgás…. olyannyira izgató bizsergés szállt meg, ha csak egy pillanatra is elképzeltem magam egy lánnyal, hogy azonnal nedvesedni kezdett a bugyim, és már tudtam, amint hazaérek…. Ilyenkor már nem izgatott fiúkra gondolni.
Már nem volt menekvés. Mert a régóta elfojtott vágy már felülkerekedett. Akár a csúzli szíja, amikor már remegő kézzel nem bírod tartani…. elengeded…. és ugyanolyan lendülettel kileng a másik irányba. Volt egy olyan időszakom is szűz lány koromban, amikor azt mondtam:
- Na jó, akkor most két - három hétig csak azért is lányokra maszturbálok.
És így is tettem.
- Most titokban hetekig leszbi leszek! Én a nőket is szeretem! –hangosan többször is kimondtam magamban, és nagyon felizgatott.
Ettől még nem leszek leszbikus, hisz a férfiakat is szeretem! Csak most épp ebben a pillanatban leszbikusként élvezek.
Érdekes dolog a biszexualitás! És milyen izgalmas!
Már jól esett volna egy fiúra gondolnom, de még akkor is lányokra csináltam. Aztán már nagyon hiányzott, hogy fiúra gondoljak.
Ugyanannyira, mint amikor a leszbi mivoltomat fojtottam el túl sokáig magamban, úgy a heterót sem tudtam.
Akkor jöttem rá, hogy bizony a leszbizés is el tudja veszteni a varázsát egy idő után. Igazából jobban szeretem a nőket, de a férfiak is hiányoznak.
Egy nővel pont ezért annyira izgalmas (azon felül, hogy egy nőt érezve eleve érzékibb, és jobban az egész testemmel élvezek) mert csak akkor csináljuk, amikor már nagyon ki vagyunk éhezve egymásra, ráadásul titokban kell tartani. Így szeretünk élni. A barátnőmnek és nekem is van pasink, akit nagyon szeretünk, és általában vele szeretünk lenni, de egy - két hetente egyszer - kétszer egymást is hiányoljuk, és így sokkal izgatóbb, amikor már nagyon kívánjuk, hogy újra együtt legyünk.
Hogy erről kinek mi a véleménye, az nekem mindegy. Jobb lenne, ha a halálomig úgy kéne élnem, hogy hiányzik valami az életemből? Elvégre nem egy férfival csalom meg. Volt már olyan, hogy lehetett volna, de nem izgatott a dolog, pedig nagyon vonzó pasi volt. Hogy miért nem mondom el a barátomnak, hogy néha lefekszünk egymással a barátnőmmel?
Egyrészt félek, hogy elveszítem őt, de hogy őszinte legyek, ha tegyük fel elfogadná, akkor már egész más lenne az egész.
Ennek így kell lennie. Így az igazán izgalmas, hogy titokban csináljuk. Nem hiszem, hogy bűntudatot kéne éreznem emiatt.
Kinek mi köze ehhez? Ettől még őszintén szerető menyasszony vagyok, és kétség kívül odaadó családanya lesz belőlem.
Egészen 27 éves koromig ment az, hogy majd egyszer egy csajjal is lefekszem, de sosem nyomultam rá egyik nő ismerősömre sem, aki tetszett. Még nem akartam? Vagy inkább csak nem mertem? Még idegen nőkre sem. Mint például arra a jó néhány vonzó eladó csajra, akikkel az évek alatt szót váltottam.
Aztán amikor megismertem Csillát, valahogy csak úgy maguktól megtörténtek a dolgok. Egy tanfolyamon ismerkedtünk meg. Eleinte nem volt semmi, amiből felmerülhetett volna bennem, hogy a nőket is szereti. Csak simán összebarátkoztunk, mint azelőtt bármelyik másik barátnőmmel. Neki is volt pasija, és nekem is.
Ezen kívül a tananyagról dumáltunk sokat, és a jövőbéli terveinkről meg lehetőségeinkről. Amellett, hogy jó csaj, tetszett benne, hogy nagyon közvetlen, és bőbeszédű, meg persze volt sok érdekes közös témánk a tanfolyamból kifolyólag. Én inkább szűkszavú vagyok, de ha vele voltam, idő nem volt arra, hogy akár csak átvillanjon rajtam a gondolat, hogy miről is beszélgessünk, mert Csilla mindig kérdezett vagy mondott valamit, amihez hozzáfűzhettem dolgokat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008
2017. 07. 19. szerda 11:03
imádom a leszbiséget... nagyon jó lett Válaszolok rá!
#6 A57L
2017. 02. 26. vasárnap 04:00
Érdekes. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2017. 01. 7. szombat 06:29
egész jó Válaszolok rá!
#4 joozsi
2017. 01. 7. szombat 05:23
Joó! Légyszi folytasd! Válaszolok rá!
#3 genius33
2017. 01. 4. szerda 20:16
Eddig egész jó smile Válaszolok rá!
#2 vakon54
2017. 01. 4. szerda 02:57
Ciklámen legyélszives és folytazsd. 10 pont! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 01. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!