A+ A-

Élvezetes utazás

Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.
Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, hogy én végzem a munka oroszlánrészét, amíg ő a melleimet bámulja jobb esetben, vagy egyértelmű célzásokkal bombáz rosszabb esetben. Nem is esne rosszul egy kiadós jó szex, de nem pont a kicsi, kopasz ráadásul kövér vén kujon főnökömmel.
Bosszúból, amiért nem tettem szét a lábaimat neki elküldött egy fontos üzleti tárgyalásra pont a szülinapomon. De ha már pech legyen jó nagy, nem jártak a vihar miatt a repülőjáratok sem, tehát távolsági busszal kellett több száz mérföldet utaznom és tudtam így rámegy az egész hétvégém.
Úgy ahogy voltam fekete kiskosztümben, tűsarkúban és feszes fehér blúzban buszra szálltam. Szerencsére teljesen üres volt a leghátsó széksor. Hátramentem és beültem a sarokba, rögtön elnyomott az álom. Nagyon fáradt voltam a sok meló után. Valami nagyon erotikus álmom lehetett, mert amikor megébredtem kemény volt a mellbimbóm és gyorsabban vettem a levegőt. A szemem még lehunyva tartottam, az orromban éreztem az álombeli partnerem arcszeszének illatát. Lassan ahogy ébredezni kezdtem álmomból, de az illat még mindig intenzív és izgató volt, felemeltem a fejem kinyitottam a szemem és egy hihetetlenül kék szempár nézett velem szembe. Akkor esett le a tantusz, hogy ennek a pasinak a vállán aludtam.  Elvörösödtem, mert elég egyértelmű volt, hogy álmomban felizgultam, de alaposan végignéztem, ha már ilyen hatással volt rám tudni akartam, hogy néz ki. Nagyon tetszett, amit láttam így még nehezebben tudtam úrrá lenni vágyaimon és zavartságomon.
Egy fiatal, izmos, jóképű pasi tengerészgyalogos egyenruhában. Úgy nézett ki őt sem hagyta hidegen a látványom, mert árulkodóan dudorodott a nadrágja. Gondoltam ráteszek egy lapáttal és kigomboltam két gombot a blúzomon. A szeme a dekoltázsomra tapadt és a nadrágjában egyre kevésbé akart elférni egyre nagyobbra duzzadó farka. Szétnéztem a buszon, az a kevés utas, aki még velünk utazott elől ült és az igazak álmát aludta. Ha már ilyen lehetőséget adott a sors nem akartam elszalasztani. Lassan odanyúltam és simogatni kezdtem a nadrágján keresztül a kemény falloszt. Erre ő sem tétlenkedett, kigombolta a blúzomat teljesen, kivette a mellemet és finoman nyalogatni kezdte a mellbimbóimat. Kigomboltam a nadrágját, mire meglepetten tapasztaltam, hogy nincsen rajta alsó. A kemény, vágytól duzzadó fallosz ott lüktetett a markomban.
Benyálaztam az ujjaim és körbe-körbe simogatni kezdtem a makkját, mire fiatal lovagom rácuppant a mellbimbóimra és egyre nagyobb szenvedéllyel szopta, szívogatta őket. Amíg a szája a mellemre tapadt, addig a kezei sem tétlenkedtek. Gyors mozdulattal benyúlt a szoknyám alá és lekapta rólam a tangámat. Utána lassan, érzékien a puncim kezdte simogatni. Hangosan felnyögtem, olyan jól esett a kényeztetés a kiéhezett puncimnak. Pillanatok alatt nedves lettem. Erre ő feldugta egy, majd két ujját a hüvelyemben és ujjazni kezdett. Elég hangos lehettem, mert a sofőr is egyre gyakrabban pillantott a tükörbe. A lovagom erre az ajkaimra tapadt és szenvedélyes csókkal akadályozta meg, hogy felébresszem utastársainkat a sikongatásaimmal. Ujjai egyre gyorsabban jártak bennem és hangosan cuppogni kezdtek a nedveimtől én meg egyre hevesebben vertem a farkát. Már nem bírtunk uralkodni magunkkal, óvatosan kihúzta az ujjait a forró kis lyukacskámból, feltolta a szoknyámat derékig hevesen szétfeszítette a combjaimat és mélyen belenyalt az illatos puncimba. Én ott álltam az ülésekbe kapaszkodva, a jobb lábam felraktam egy ülésre, egy idegen pasi nyalta hevesen a lucskos puncimat és a buszsofőr bámulta tükörben a popsimat. Hát minden esetre erre nem számítottam ezen a hétvégén, az biztos, mosolyodtam el kéjesen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2017. 02. 26. vasárnap 04:01
Jó és izgató történet. Válaszolok rá!
#9 Andreas6
2017. 02. 6. hétfő 08:14
Nekem is tetszett. Válaszolok rá!
#8 sipospista
2017. 01. 10. kedd 15:08
Johet a folytatas... Válaszolok rá!
#7 joozsi
2017. 01. 7. szombat 05:12
Ha az üzleti megbeszélés is ilyen eseménydús lesz, szívesen olvasnám. Válaszolok rá!
#6 Pavlov
2017. 01. 4. szerda 23:51
Derék sztori! Válaszolok rá!
#5 veteran
2017. 01. 4. szerda 07:45
Jöhet a vissza út. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2017. 01. 4. szerda 06:26
Tetszett! Folytatás mikor lesz?? Válaszolok rá!
#3 vakon54
2017. 01. 4. szerda 03:06
JudyGray ha a telefonszámcserérőlírtál legyélszives és folytazsd. Válaszolok rá!
#2 sztbali
2017. 01. 4. szerda 00:20
Jól indul. Folytatást kérek! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 01. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!