A+ A-

Mit tanultam a Literotica-n?

Fordítás
Eredeti történet
Régóta olvasom már Literotica-t, és azt tapasztaltam, ott lehet az élet legfontosabb dolgait a legjobban megtanulni. Az oldalt már egyenesen egy önsegítő portálnak tekintem. Olyan sokat tanultam, hogy kötelességemnek érzem viszonozni a legfontosabb tanulságok megosztásával mindazon olvasók és írók részére, akiknek gondjaik vannak a felnőttlét ezen rejtett tanulságainak megfejtéseivel. Mert hát én ilyen pasi/csaj vagyok (lásd még a 20. pontot).
1. Sose mondjunk le egy részvételt egy bulin a feleségünkkel
Ilyen esetben nejünk házasságtörést fog elkövetni. Mondjuk érthető. Mi bosszantottuk fel a hihetetlenül önző és kicsinyes cselekedetünkkel, hogy nehogy már kirúgjanak egy bulin való részvétel kedvéért.
Az ott jelenlévő szingli pasik, meg jónéhány a házasok közül is rá fog jönni, hogy a nejünk most meg fog minket csalni, és versengeni fognak a kegyeiért.
Szerencsére könnyedén elkerülhetjük, hogy be kelljen menni az irodába újraindítani a szervert, aminek leállása óránként milliókba kerül a cégünknek. Simán csak mondjuk a főnökünknek, hogy megígértük a feleségünknek, hogy elkísérjük a buliba. Főnökünk meg fogja érteni, hiszen ő nem hivatalos oda, ezért nincs is esélye a nejünknél, de legalább adhat egy esélyt, hogy megmentsük a házasságunkat.
2. Ha baj van az erekciónkkal, semmi szükség Viagrára
Sőt, a Viagra kifejezetten gyenge. Helyette a következőt kell tennünk: mindenáron győzzük meg a feleségünket arról, hogy üzleti útra megyünk. Aztán meg érjünk haza hamarabb.
Gyakran nincs is szükség semmi egyébre. De néha dolgozni kell egy kicsit rajta, hogy megcsaljon minket, amíg oda vagyunk.
Amikor hazaérünk és rajtakapjuk a szeretőjével, mérgesek leszünk. Sértődöttek. Nem fogunk már többé bízni benne.
Meg leszünk alázva, de ekkor támad majd életünk legnagyobb és legkeményebb erekciója.
Nemsokára részletezem is, hogyan fokozhatjuk még ezt az élményt. De úgy nagy általánosságban nincs is annál jobb, mint amikor rájövünk, hogy a nő, akiben teljes szívünkkel bízunk, aki a gyermekeinket neveli, akivel minden érzésünket megosztjuk, aki előtt sérülékenyek vagyunk, bármiféle következmény-mérlegelés nélkül megcsal. Na ettől lesz csak igazán kemény erekciónk.
Cserébe viszont rajtunk áll, hogy felhasználjuk az alkalmat életünk legjobb örömszerzésére. A saját kezünkkel. Lehetőleg a falra vagy a szőnyegre.
3. Ha befolyásolni tudjuk, kit válasszon a feleségünk, beszéljük rá egy fekete pasira
Alap, hogy a feketék mindig nagyobbak. De a nők nem ezért vannak odáig értük. Ez csak a populáris kultúra beetetése.
A média szerint a feketék nagyobb eséllyel keverednek drogügyletekbe. Ez sem igaz.
Azt is mondják, hogy a fekete fiatalok idejük nagy részét bandákban töltik, droggal kereskednek és verekedésekbe keverednek. Ez csupán mítosz.
Azt is állítják, hogy a fekete férfiak még a börtönben is folytatják ezt a magatartást, bandákba verődnek és drogokkal kereskednek. Ez mind hazugság.
Valójában a bandák helyett iskola után titkos oktatáson vesznek részt.
Részletesen tanulmányozzák a női anatómiát, fiziológiát és pszichológiát. Megtanulják, hogyan találják meg azonnal a G-pontot. Megismernek minden erogén zónát, és a felfedezésük legjobb sorrendjét. Megtanulják az orgazmusuk késleltetésének legújabb módszereit, a nők legjobb kielégítése érdekében.
Táplákozástudományi órájuk is van, hogy megtanulják, hogyan tehetnek szert teáskanálnyi helyett egy liternyi spermára. Mégis mit gondoltak, miért olyan magasak és miért vannak olyan izmaik, amiket a fehérek csak szteroidokkal érhetnek el? Ez mind a táplálkozástudomány miatt van.
És folyton arra gyúrnak, hogy akár hat vagy hét alkalommal is el tudjanak élvezni egymás után. Ez az elkötelezettség már csodálatra méltó.
A legnagyobb hoax pedig, hogy a méret a lényeg. Ezt csak azért terjesztik, hogy a fehér férfiak alsóbbrendűnek érezzék magukat, és soha ne is tudják a nőkkel való bánásmód titkát - ami az oktatás.
Ezért kapnak rá a fehér nők végleg a fekete pasikra. Ki adná fel a szolgáltatást, melynek alapja nők kielégítéséről szóló diploma?
Előfordulhat természetesen, hogy a feleségünk jobban kötődik majd a szeretőjéhez, mint hozzánk. Mindent megtesz majd neki. Bevállal egy gangbanget a pasi barátaival, lefekszik a többi nőjével, és úgy általában mindenre hajlandó, amit a pasi követel majd tőle. Még el is mosogat, ha kell.
De aggodalomra nem lesz semmi okunk. Bármit is tesz meg neki, bármennyi napra vagy hétre vonul el bármi magyarázat nélkül, egy dologban biztosak lehetünk: csakis minket szeret. Mi vagyunk élete egyetlen szerelme. Csak hát annyira kívánja a faszt, hogy bármit megtenne érte.
De amúgy szeret minket.
Eléggé szeret ahhoz, hogy tőlünk örököljön és ne a szeretőjétől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2017. 03. 12. vasárnap 21:50
A szerző remekül csokorba szedte írótársai hülyeségeit. Pavlov, köszönet a tolmácsolásért! Tényleg nagyon szórakoztató.
#9 A57L 2017. 02. 26. vasárnap 04:02
Jó kis oktatás.
#8 cscsu50 2017. 01. 7. szombat 06:44
gyenge de nagyon
#7 Pavlov 2017. 01. 4. szerda 23:53
Örülök, hogy többen is megértettétek a benne rejlő iróniát és paródiát, ami miatt nekem nagyon megtetszett smile
#6 2K 2017. 01. 3. kedd 13:21
Ez kurvajó, végigröhögtem. nyes
Tényleg csomó történetben visszaköszönnek. smile
#5 vakon54 2017. 01. 3. kedd 13:18
Pavlov Nemrossz nemrossz tanulságos írás! 10 pont!
#4 cvirag 2017. 01. 3. kedd 09:32
nyes
Az utolsó pontok alapján, kis szolid, Jézus szívén megtért közösségünk maga a mennyország a valóság más életterületeihez képest.
#3 feherfabia 2017. 01. 3. kedd 06:06
Nem is értem!!
#2 joozsi 2017. 01. 3. kedd 05:10
Ezt, minek töltötted ide fel?
#1 Törté-Net 2017. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?