A+ A-

Önhergelés (...ami a csövön kifér...)

[egy beszélgetés egyik fele - sörözés közben - ahogy azt triolus lejegyezte]
"Tudod, jó, ha az embernek vannak barátai! Nekem vannak! Hölgyek is. Sőt, inkább csak hölgyek. Csodálatosak, jókat lehet velük dumálni, jó haverok. Többnyire a közös szakma köt össze bennünket. Iiigen, persze, ahogy mondod. A kövek.
Judit is a barátom, illetve a barátném. Igen, barátném, ne vigyorogj, nem a barátnőm... Sajnos.
És most Juditka utazni fog, készülődik a drága.
...utazik ki egy konferenciára, Marseille - ba, Franciaországba. Visz ki Jodinak, a húgának rengeteg holmit. Meg viszi a bemutatandó kőzetmintákat. Csak az maga hatvan kiló, két dög kofferban. Sanyi nem segíthet, neki itthon kell maradnia a gyerekekkel. Ezért hát kézenfekvő, hogy valaki vele utazzon. Még ha kényelmes is a hálókocsi, azért hosszú az a vonatút.
A vonat Torinón és Brianconon át megy. Átszeli az Alpokat, aztán végig le a Durance völgyén. Provance levendulaillatú mezőin át jut el a Riviérára. Judit talán mehetne kocsival is, van egy kombijuk, de a szervezők elküldték neki a vonatjegyet. Illetve hálókocsit, egy elsőosztályú, kétágyas fülkét foglaltak neki. Meg a szállodában, a Negrescóban egy lakosztályt. Kéne, hogy valaki elkísérje.
Én aztán igazán nagyon szívesen elkísérném, gondolhatod.
Persze, ez csak baráti kapcsolat. De nem baj... csak egyetlenegyszer megnézhessem, hogyan alszik. A melle hogyan süllyed és emelkedik. Az orrcimpája hogyan rebeg, miközben beszívja a levegőt, hogyan borzolódnak a bolyhok a takarón, amikor kifújja. Csak nézném.
Maximum, ha elálmosodnék, ledőlnék mellé. Csak egy kicsit szunyókálni mellette. Felöltözve. Mint a kempingben, amikor hálózsákban vagyunk a sátorban. Itt is olyan lenne! Még a külön takaró alatt is érezhetném, hogyan mocorog. Érezném a belőle kiáradó meleget. Az illatát. Miközben az arcát nézném, láthatnám, mikor álmodik. - Jaj, hát én már ezzel is beérném!
Persze, ha közös lenne a takarónk az még sokkal jobb lenne. Tudom, hogy a pizsamánkon keresztül is csakúgy perzselne a teste. A szép melle meg a hátamhoz nyomódna. Át is karolnám, és úgy aludnánk. Most mit nézel? Két jóbarát, hát mért ne? Erről akár a férje is tudhatna, hát nincs abban semmi!
Habár ha így alszunk, akkor igazán alhatna bébidollban is. Vagy hálóingben. Vagy az én egyik pólómban. Akkor láthanám azokat a káprázatos lábait. Én meg aludnék a Schiesser gatyámban. Az jó szoros, így valamennyire féken tart.
De felvehetném a hajszálcsíkos boxert is. Az kényelmesebb. Minek alakoskodni? Izgalomba jövök tőle, ez tuti. De ez az olyan a számára, mint egy bók! Az a nőiességének az elismerése! Nem? Melyik nő haragszik azért, ha tetszik? Ő sem venné rossz néven, ha ennek jelei is lennének. Látható és érezhető jelei. Végülis én meg se moccannék. Látná, hogy veszettül kívánom. Igen, mert ő egy olyan szuper teremtés. Csodálatos nő! Ennek ellenére nem nyúlnék hozzá. Dehogy rángatnám bele olyasmibe, amire nem is gondolt! Elvégre megbízhat egy barátban.
Hülye vagyok teljesen. Mért is gondoltam a csíkos pamutra?! Van az a zöld hernyóselyem. Az is boxer. Huhú, az aztán szuper! Hihetetlenül vadító az érintése. Szinte süt alóla a bőr melege. Ha véletlenül hozzáér... Ha csak meglátja, tudni fogja, hogy mi az ábra. Hogy itt olyan valakivel van dolga, akiben vér van. Nem pedig aludttej. És aki tudja, hogy milyen csodás is a selyem.
Elmegyek előtte a szoliba is, ne legyek sápadt. Meg futok minden este egy Sziget - kört. Meg lenyomok egypár fekvőtámaszt meg felülést. Az ember ne hagyja el magát, nem igaz? És az Azzaro kölnit tenném magamra. Nem holmi oldszpájszot. És férfiasan, de úriemberként viselkednék.
Jó, de mi van, ha észreveszem, hogy megkívánja? Lehet, hogy a pólóhoz csak egy kis tangát vesz. Vagy semmit. És álmában hozzádörzsölődik a selyem. Attól biztosan álmodik valami erotikusat. Vagy meglátja az erekciómat. Meglátja... hát nem lesz nehéz, órákig szokott tartani. Akkor biztosan megkívánja. És milyen férfi az, aki ilyenkor cserbenhagy egy nőt? Még ha az csak a barátja is? Megmondom én: hitvány, alávaló egy alak! Egy himpellér!
Csak finoman megsimogatom, ha látom, hogy olyan gondolatai vannak. Meg éppen csak megpuszilgatom a mellét. Meg a szeméremdombját. Csak egy kicsit csúsztatom be a nyelvemet. Éppen csak megérezhesse a csiklójával, hogy szívesen a kedvére teszek. Ha akarja. Persze, talán segíthetnék neki. Hiszen biztosan nem akarja kimutatni, hogy mit is szeretne. Ezért gyengéden széthúzom a combjait. Hogy egy kicsit jobban hozzáférjek. Megcsókolom a kisajkait. Meg a nyelvem hegyével végigcirógatom a csiklóját. És ennyi!
Csak akkor nyalnám ki alaposan a punciját, ha valahogyan az értésemre adná, hogy nem bánja. Vagy ha nem szólna semmit, de én úgy vélném. Elvégre nyilván nem fogja azt mondani, hogy "nyald ki jól, Zsolt, légy szíves, a puncimat!" Höhö. De éppen csak elélveztetném. Hogy jobban aludjon, aztán kész.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 10. 12. szerda 08:39
Semmi konkrét cselekmény.
#9 feherfabia 2016. 05. 27. péntek 05:11
Nem tetszett!
#8 vakon53 2016. 05. 26. csütörtök 17:35
A tól Z ig jó!
#7 papi 2015. 09. 3. csütörtök 14:41
Egész jó
#6 listike 2014. 11. 2. vasárnap 12:18
Jó.
#5 MFalcon 2002. 04. 8. hétfő 10:53
Erre szokták azt mondani, hogy álmodik a nyomor? :-))) De marha jó! Gyakran én is elterveztem ezt-azt. Persze nem lett belőle semmi... :-)
#4 Ildica 2002. 04. 7. vasárnap 03:45
Csak ámulok,és bámulok,de végre egy pasi megközelités!:-)
Szeretek ilyen okfejtéseket olvasni ám!:-))Gratula az írójának.:)
#3 Kritikus 2002. 04. 7. vasárnap 02:45
Jól indítottál. :-)
Jó a közepe. :-)
Jó a vége is. :-)
#2 Helios 2002. 04. 6. szombat 06:24
Frenetikus!

Nagyon jol megirt, kerek-egesz... Szuper! Latom, valakik csak egy-egy pontot adtak ra, gondolom azert, mert a tortenedben mindezt nem 14 evesen 35 centis, 12 centi atmeroju cerkaval csinalod, anyaddal.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?