A+ A-

Zuhany alatt

Céges buli volt. Grillezés, ivás egy félreesõ tanyán. A hangulat a tetõfokán, retró slágereket és mozgalmi dalokat üvöltöttünk felváltva. Este 10 körül a társaság oszolni kezdett, így én is indulóra fogtam a dolgot. Az egyik kolléganõm vitt néhányunkat haza, talán õ volt a legkevésbé beitalozva. Útközben mindannyian megbeszéltük, hogy még elindulunk bulizni az éjszakába, én viszont kértem, hogy lezuhanyozhassak, mert füst és ételszag lengett körbe, és egy kis hûs vizû tusolás is jót tesz a részegség ellen. Megállapodtunk, hogy egy óra múlva Móni összeszed minket és irány lumpolni.
Én voltam az utolsó, akit kitett a ház elõtt. Kikászálódtam a kocsiból, néhány vicces szót váltottunk, majd elindultam az ajtó felé. Hirtelen visszafordultam és a teljesen természetes módon megkérdeztem: Nem mosnád meg a hátam?
Inkább incselkedni akartam vele, meglepett, ahogy kiszállt az autóból, bezárta majd elindult felém.
- Miért ne? - És mosolygott. Valami olyan szemérmetlen és kéjes mosollyal...
Beléptünk a lakásba, ledobtam a táskám, becsuktam az ajtót és magamhoz rántottam. Hevesen, forrón csókoltam, szorosan öleltem. Õ belém kapaszkodott, nyelve vadul hadakozott az enyémmel, beleharapott az ajkaimba... Megmarkoltam a fenekét, kemény volt és formás, magamhoz húztam, akartam, hogy érezze ölével, milyen keményen meredezik a farkam. Majd hirtelen mögé kerültem, fenekéhez szorítottam kemény hímtagomat és beleharaptam a nyakába. Csókoltam a fülét, fülcimpáját kis híján letéptem hevességemben. Közben kéjesen sóhajtozott, nyögdécselt, fenekét egyre hevesebben dörgölte a farkamhoz.
Elindultunk lassan, közben szívtam, csókoltam a nyakát, kezem becsúszott a blúza alá és a hasát simogattam. Minden esetben, mikor a derekához ért a kezem, megremegett és még jobban sóhajtozott. Beléptünk a fürdõbe, felkattintottam a villanyt, majd a nagy tükör elõtt megálltunk. Egyik kezével a fenekemet markolászta, másikkal beletúrt a hajamba, közben félig lehunyt szemekkel a tükörben nézte, mit csinálok vele.
Egy mozdulattal húztam le róla a pólót, a következõ mozdulattal levettem róla a melltartót is. Ott állt elõttem csupasz felsõtesttel, mellei gyönyörûek voltak, formásak, teltek, természetesek, mellbimbói olyan kemények voltak, hogy akár üveget is lehetett volna velük vágni...
Megmarkoltam a kebleit, erre hangosan felnyögött, fejét hátra vetette, csodálatos teste megfeszült... Igazi nõ volt, húszas évei végén. Bõre barna, csípõje széles, keblei formásak és nem kicsik. Ajka telt, szemei hatalmasak és barnák, egész lénye bujaságot árasztott. Tudtam, hogy elégedetlen a testével, keményen edzett, aminek meg is volt a látszata, mégis formásan és nõisen telt maradt. És most itt van a karjaim között és a magamévá tehetem.
Egyszer csak megragadta az övcsatomat és meglazította. Kezei gyorsan és ügyesen dolgoztak. Kigombolta a sliccemet és elkezdte letolni a nadrágomat. Szembe fordult velem, levette rólam az inget, majd az alsómat is elkezdte lehúzni. Közben hevesen csókolóztunk tovább.
Megnyitottam a zuhanyzót, a reggeli tusolás nyomán még be volt állítva a kellemes meleg víz. Újra magamhoz húztam Mónit, kigomboltam a nadrágját és a bugyival együtt letoltam róla. Megcsapott szemérmének illata, kellemes édeskés punciszag töltötte be a levegõt. Magához húzta a csípõmet, lüktetõ farkammal éreztem forró, lucskos punciját. De még nem akartam beléhatolni.
Beléptünk a zuhany alá, bõrén szinte sisteregtek a vízcseppek. Hevesen csókolóztunk, kezem közben felfedezte csodás idomait, majd az ajkaim is vándorútra indultak. Elõször a melleit vettem célba, nyelvemet körbe-körbe táncoltattam az egyik, majd a másik mellbimbója körül. Kezdtem felhúzni vele a lányt, egyre jobban vonaglott a zuhanyzóban.
Lejjebb indultam, csókokat leheltem a hasára, nyelvem belefúrtam a köldökébe, onnan lefetyeltem a testén végiggördülõ vízcseppeket. Majd befúrtam az arcom illatos, sima, szõrtelen és bársonyos ölébe.
Ekkor hagyta el az elsõ sikoly az ajkát. Ettõl teljesen begerjedtem, az egyik combját a nyakamba vettem, hogy jobban hozzáférjek a puncijához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2016. 12. 16. péntek 09:33
Super lett
#8 cscsu50 2016. 12. 13. kedd 12:52
közepes
#7 vakon54 2016. 12. 12. hétfő 12:24
Wyc jóez az írás 10 Pont!
#6 veteran 2016. 12. 12. hétfő 09:29
Befejezés jobb is lehetett volna.
#5 deajk2008 2016. 12. 12. hétfő 09:05
nagyon tetszett... 8p folytasd
#4 listike 2016. 12. 12. hétfő 07:55
Nagyon közepes.
#3 A57L 2016. 12. 12. hétfő 05:12
Izgató kis írás.
#2 Pavlov 2016. 12. 12. hétfő 00:25
A vége, az üvöltés, a spermafolyam meg a "tele" arc, váll, mell eléggé szürreális.
#1 Törté-Net 2016. 12. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?