A+ A-

Az női orgazmus csodája

Könyvrészlet: Mirjam Sallivenn: Szexr@ndi lélek nélkül
És eljött a vasárnap. Randi Amergoval.
Izgultam, de nem készültem különösebben rá. Álltam és vártam őt valamikor este 7 óra tájban egy belvárosi parkoló járdáján. Épp megfordultam a cipőm sarkán, mikor szembe velem megpillantottam. Határozott, de laza lépésekkel, elegáns fekete nadrágban és ingben (pont, mint a képeken) sétált felém.
Nem is tudom miért, de egy pillanatra képzeletben oldalra néztem, hogy ez a férfi tuti felém igyekszik? És nincs a hátam mögött egy szebb, csinosabb lány? De nem. Felém tartott még mindig, rám mosolygott, hozzám jött… és előttem állt meg. Élénk, szikrázó szem. Próbáltam leplezni az örömömet! Volt már nem kevés jóképû férfi az életemben, de ő! Ő felülmúlt mindenkit! Elolvadtam. Csak most már tudjam leplezni az elragadtatásomat. Nem kell, hogy észrevegye rajtam.
Kezet fogtunk, puszi puszi. Egy családi ügy miatt telefonokat vártam, ami elég kínos volt, és előre elnézést kértem miatta.
Egy gyrososhoz sétáltunk, mert ő éhes volt. Én nem. Én csak néztem őt, és próbáltam vicceseket mondani, na, nem szexről. Szexről evés közben nem illik mégsem beszélni. Fogalmam sem volt, mi fog történni, mit kellene csinálnunk ezután, nem volt konkrét terv, majd sodródom. Így döntöttem. De azt tudtam, hogy egy kis időre el kell mennem a fentebb említett családi ügy miatt egy közeli helyre. Ő felajánlotta, hogy elvisz kocsival. Második döbbenet, az autója egy gyönyörû modell.
– Hûha, én ide tegyem be a szép popsimat? Miért ne! – gondoltam.
Ügyem elvégezve, behuppanva újból mellé az autóba így szólt:
– Nos? Minden rendben? Lenne kedved hozzám eljönni?
Sec-perc alatt kellett döntenem. Ha azt mondom, nem, lehet, többet nem is látom, ha azt mondom igen, mi bajom lehet, max. lesz egy jó estém.
– Igen, szívesen – válaszoltam.
Wow! Ez az! Hirtelen elöntött valami forróság! Olyat tettem, amit eddigi éltem során sosem ezelőtt. Egy vadidegen, de izgató, mámorító férfi lakása felé tartottam, akivel tuti szerelmeskedni fogok. Furcsa volt, de jó, hogy a saját szabályaimat áthágván, az erkölcsi tartásomat feladván… megtettem ezt. Azt sem tudom, honnan vettem a bátorságot ezekhez a vakrandikhoz. De hát erre vágytam! Ezért voltam fenn a Szexrandin. Szabadság a testnek és a léleknek! Az ember csak akkor tud megszabadulni a kísértéstől, ha beleveti magát… te hallottad már ezt?
Te mertél már ilyet tenni? Igeeen! És nem bántad meg, ugye? Ha nem tettél ilyet még, de ott lapul benned a kíváncsiság, akkor bátran szedj össze egy férfit valahol, és vidd haza, és szexelj vele már első alkalommal. Hidd el, nem fogsz azonnal az erkölcsi romlás útjára lépni. Max nem kell túlzásokba esni, és ebből rendszert csinálni. Érted?
A mai napig nem tudom merre és hol jártunk, de annyit érzékeltem, hogy Budára tartunk. Arra gondoltam, ha ő a szex után kidob az utcára, nekem végem. Taxival kell hazamennem, sosem találnék vissza a belvárosba. Na, de buta vagyok, miért kell, erre gondolni, hessegettem el ezeket a rémképeket.
Még az autóba ülve kaptam egy újabb családi hívást, ami sokkolt, de mivel nem tehettem ellene semmit, ültem a fenekemen, és vártam, hogy Amergohoz érjünk. Szóval minden összejött az estére. Jó pasi, családi zûrzavar. Kincső kész volt, agya kikapcsolt mára, csak kavarodott erre, arra amerre vitte az ár.
Megérkeztünk a lakására. Elegáns férfi, elegáns autó, elegáns lakás, a felső tízezer felé hajló élet. Mi más is lehetett volna. Ez volt az első benyomásom a látottak alapján. Férfi, aki szereti a szépet, és mindenben a tökéletességre törekszik. Ezzel sokan vagyunk így. Igaz?
Mit keresek én itt, vele? Na, de ne legyek nevetséges. A férfi és a nő is mióta világ a világ imádja a szexet. Eme csodás, bûnös érzést. Legyen az bárki. Hogy jön ez most ide? Hol itt a baj? Nem hittem magamban talán? Elbizonytalanodtam? Jó nő vagy! Nyugi menni fog! – nyugtattam magamat. Nem volt időm rá, hogy sokáig ezen vívódjak.
Miután becsukódott az ajtó a hátam mögött, eszméletlen gyorsasággal peregtek a percek. Aztán hirtelen megállt az idő úgy közel két órára. A szobája nagy ágyában találtam magamat a zöld ágynemû között, mellettem Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg címû könyve feküdt egy éjjeli szekrényen.
Nem tudom, hogy került le rólam a ruhám minden egyes darabja, csak már arra eszméltem, hogy felém magasodik egy szál alsónadrágban, és mindkét meleg tenyerével végigsimítja a testemet. Teljesen a nyakamtól kezdve a mellemen át le a lábamig. Nagyon jó érzés volt. Becsuktam a szemeimet, és csak élveztem. Ő csak simogatott lágyan, vágyakozva, és minden érintésében benne volt, hogy tiszteli és szereti a női testet. A combomat, a cicijeimet, a puncimat érintette. Megőrjített teljesen. Hol a keze mozdulatait követte szemével, hol engem nézett. Nedvesedtem. Aztán hirtelen a nadrágját ledobva, csak úgy valahová előtûnt a szép férfiassága. Akartam, hogy az enyém legyen. A legközelebbi érzés már az volt, hogy rám fekszik a férfitest, és tövig merül el bennem a farka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran 2016. 11. 14. hétfő 11:30
Gyenge közepes.
#8 zsuzsika 2016. 11. 11. péntek 17:28
Ez csak egy kis jó indulattal is közepes.
#7 vakon54 2016. 11. 11. péntek 12:53
Jó csak ígytovább.
#6 Akai Mózes 2016. 11. 11. péntek 09:20
Hát.., elmegy!
#5 Pavlov 2016. 11. 11. péntek 07:35
Nekem nagyon "vanilla", bocs.
#4 deajk2008 2016. 11. 11. péntek 06:52
nekem tetszik ez a történet...
#3 rockycellar 2016. 11. 11. péntek 04:40
Nem olyan rossz
#2 A57L 2016. 11. 11. péntek 03:40
Egy közepest megérdemel.
#1 Törté-Net 2016. 11. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?