A+ A-

Jutalomjáték

Most már el merem hinni, hogy ezt a srácot megérdemlem. Illetve vele együtt azt a lehetőséget, hogy az előző megalázó kapcsolatom után maximálisan megélhessem a nőiességemet. Úgy, mint még eddig soha életemben.
Nagyon idegesen készülődtem a mai randinkra. Egyrészt mert otthon kissé puskaporos volt a hangulat, féltem, nehogy a férjem gyanút fogjon. Másrészt már tizedik hete, hogy a Kedvesemmel nem tudtunk talizni, hol ő nem ért rá, hol én nem. Harmadrészt meg azért mégiscsak tíz évvel fiatalabb nálam, hiába nyugtatgat, hogy fel sem tűnik, és tényleg, a szenvedély hevében mit sem számít, de akkor is...
Napok óta készülődöm, igyekszem kipihent lenni, az elmúlt két hónap lakásfelújítási hercehurcáit és a férjem hisztijeit magam mögött hagyni, kialudni magam, napozni kicsit, stb, stb...tényleg jó formában akarok lenni.
Persze elkap a pánik indulás előtt, nincs egy rongyom se-gondolatok, belenézek a tükörbe, sminkelni kellene, de minek...szóval a szokásos női hülyeségek...de azért felveszem a legszexibb piros melltartó-bugyi együttesemet, vörös sort, fekete póló, magassarkú cipő...igyekszem kitenni magamért.
Előbb odaérek a megadott címre, leülök egy sövény védelmébe, nagy levegőket veszek. Kb. tíz perc után látom meg a Kedvesemet, hogy sétál a ház felé, utánamegyek, figyelem a mozgását, eszméletlen szép izmos teste van amúgy is, de az egyszerű sort-póló szerelésben senki nem mondaná még negyvennek sem. Na nesze nekem kihívás...
Megkerülöm az oszlopot, meglepetésszerűen kikukkantok mögüle, és mivel senki nem lát az oszlop takarásában, örömömben a nyakába ugrom, puszit nyomok a szájára!
Nagyon meglepődik, viszonozza a puszit, felindulunk a lakásba, megdícsér a tőle szokott módon, hogy már megint csini vagyok...kinek nem esne ez jól?
Kérdezgetjük egymást, kivel mi újság, de sokat nem tudunk beszélgetni, becsukódik mögöttünk az ajtó...hozzábújok, beletúrok a kócos-rövid hajába, átölel, csókolózunk. De érzem, nem tudok úgy feloldódni, sok volt a kihagyás. Sok levelet váltottunk, biztattuk egymást, hogy érdemes várni, mert mindent megér egymással átélni ezt az őrületet...
Elmegyek kezet mosni, ő meg pisilni, leveszi a cipőjét, én is, bemegyünk a hálóba, leül az ágy szélére, magához húz...és akkor bekattan valami az agyamba. Átéltem vele már háromszor, hogy mennyire önzetlen, mennyire figyel rám, mennyire csak az számít neki, hogy én élvezzem az együttlétet, ettől indul be igazán...végre sikerült megszervezni, együttlehetünk, akkor meg mitől félek?
Félreteszem magamban a korkülönbséget, a férjem gorombaságait, a rossz dolgokat, amit másoktól kaptam...ebben a férfiban végre megbízhatok, semmi nem fontos, csak az egymásnak önzetlenül adott gyönyör!
Felnéz rám, belenézek a meleg-barna szemébe, látom, érti, mi zajlik le bennem. Elborítja az agyamat a hála, a testemet pedig a vágy. Elkezdem lecibálni róla a ruhát, beszívom a finom férfias illatát, de ez csak simán a testszaga, szíven üt vele. ő is levetkőztet, közben simogat, csókol, ahol ér, de persze az érzékenyebb részeimet gonoszul kihagyja.
Összefonódva oldalra dőlünk az ágyon, annyira kívánom már, de tudom, hogy szereti a lassú előjátékot, megadom neki az örömet, hogy lassan vehessen birtokba. Teljesen összefonódunk, de behatolás nélkül, érzem a hasamon a hatalmas erekcióját, mindig megdöbbent vele, hogyan van annyi önuralma, hogy órákon át az elélvezés határán juttat engem gyönyörhöz?
Apró kis szavakat suttogok a fülébe, simogatom, ahol érem, belenyalok-harapok a fülébe...érzem, mennyire élvezi, lenyúl az ölemhez, és a szeméremajkaimat simogatja...mintha villámcsapás ért volna! Óvatosan végigsimítom a férfiasságát, forró és kőkemény, érzem hogy megrándul a teste, felnyög, de akkor már bizony megmarkolom, és fel-le masszírozom. Sokszor észreveszem, hogy gyorsabb és hevesebb vagyok nála, most már rámfekszik, és elkezdi a szerszáma hegyével ingerelni, simogatni az addigra totálnedves és duzzadt puncibejáratomat.
Ezzel megőrjít, hát nem arra várok már hetek óta, hogy végre magamban érezzem, erre még húzza az agyamat?
A csípője köré fonom a lábaimat, a két kezem közé fogom az arcát, a szemébe nézek, és szinte magamba rántom.
Mindkettőnkben bennakad a levegő, annyira intenzív a kéjérzet, amit kivált belőlem ezzel a hirtelen mozdulattal, közben belefúrja a fejét a vállgödrömbe, és az ő össze nem téveszthető módján magához szorít. Mindezt úgy, hogy egyszerre kapaszkodik is belém, és birtokba is vesz.
Összekulcsolja a kezét az enyémmel, a másik kezével alátámasztja a fejem, lenéz rám, és lök.
Ívben hátrafeszülök a gyönyörtől, de nem kímél, erősebben, gyorsabban, mélyebben lök, néha teker egyet a csípőjén, én meg tehetetlenül fekszem alatta, mélyen a torkomból nyüszítek, nyögök, remegek, folyik rólam a víz, nem hagy nyugton addig, míg szabályosan el nem vesztem a tudatomat az orgazmusoktól, belekarmolok a hátába...akkor lelassít.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2016. 09. 24. szombat 17:49
Nagyon jó, folytatást kíván...
#6 vakon54 2016. 09. 21. szerda 13:48
Folytazsd folytazsd folytazsd!!!
#5 zsuzsika 2016. 09. 21. szerda 09:24
Nem volt nyerő.
#4 A57L 2016. 09. 21. szerda 07:36
Ez nem tetszett,nem lett jó.
#3 listike 2016. 09. 21. szerda 07:12
Egynek elment.
#2 deajk2008 2016. 09. 21. szerda 07:05
nekem tetszett és jó lett 8p... folytasd
#1 Törté-Net 2016. 09. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?