A+ A-

A Baker-család 3. rész - Diane Baker

Mikor becsukta az ajtót Diane-en újra erőt vett a lehangoltság és a magány. Eldöntötte hogy ma változtat életén, és végre keres valakit aki megadja neki azt amire már rég vágyik. Végső lökést a reggeli szex adta meg, hiába is élvezett el a férje érezte hogy nem volt már olyan mint régen. És nem is ez volt az első ilyen alkalom. Bement a konyhába és gyorsan eltüntette a reggeli maradványait. Azután felment lefürdött rendbe hozta magát majd felvett egy lenge rövid szoknyát és hozzá egy inget. Bugyit melltartót nem vett fel. Ezután lement a buszmegállóba és várta a buszt. Volt kocsija de egy ideje szívesebben járt busszal. Sokáig kocsival járt míg egyszer bedöglött és amíg a kocsi szervizben volt, Ő elkezdett busszal járni. A busz egy idősek otthona előtt is megállt. Sok idős néni és bácsi szállt fel és ő átadta az egyiknek a helyét. A következő megállóban felszállt 3 építőmunkás kinézetű alak, nagy izmos kigyúrt 2 ajtós szekrények. Félt tőlük de a tömeg olyan nagy volt hogy sajnos közéjük kellett állnia. Ahogy ott szorongott egyszer csak megérzett egy kezet a fenekén ami szép lassan finoman tapogatja és haladt lefelé. Nem mert hangoskodni vagy felnézni, annyira félt a 3 munkástól. A kéz erős volt és szorosan markolászta a fenekét, és időnként még a punciját is megsimogatta. Egyik fele nem akarta és meg is akart fordulni hogy egy irtózatos pofont adjon a kéz gazdájának de a másik fele számára is érthetetlen módon, élvezte a kíváncsi kezek érintését és mikor a kéz a punciját dörzsölte majdnem el is élvezett.
Mikor leszállt a buszról hosszú percekig állt és próbálta feldolgozni a történteket. Megfogadta hogy többet nem jön busszal de másnap mégis felszállt, és ahogy tegnap úgy az nap is megismétlődött az esemény. Nem értette miért csinálja ezt, agya minden alkalommal tiltakozott de Ő újra és újra felszállt reggel a buszra és újra odament a férfiakhoz még akkor is mikor más utasok átadták volna neki a helyet. Időbe telt, mire rájött és beismerte magának hogy valójában nagyon is élvezi a dolgot. Azok a férfiak végre NŐként tekintenek rá és ez feldobta. Mégis igyekezett távolságot tartani, mindig gatyában szállt fel így tartva távol őket attól a testrészétől amit csak a férje érinthetett de mindig feszes testhez álló gatyát választott hogy minden centit érezzen. De a mai nap más volt. Ma azt akarta hogy nyúljanak be alá, érintsék meg ott is, sőt még a melleit is, és ha úgy alakul ott a buszon hagyja hogy megdugják és ha kell ott veri ki nekik a farkukat. Kész volt mindenét átadni annak a 3 ismeretlennek mindenét amije csak volt. A szíve a torkában dobogott, mikor felszállt. A sofőr ugyanolyan unott arccal ült a volánnál mint mindig. Nem voltak még sokan ezért le is ült. Ahogy az otthonhoz értek felállt és átadta a helyét egy öregnek, ő maga pedig beállt az ajtóval szembe ahová mindig is szokott és csendben várta a pillanatot. Megérkeztek ahhoz a bizonyos megállóhoz, a szíve úgy vert mint egy gőzkalapács az izgalomtól, az ajtók nyíltak de a 3 férfi sehol. Csalódottan ült le az egyik ülésre és magába fordulva morgott.
Ahogy gondolkodott elfeledkezett magáról és lábait nagy terpeszben széttárta. Nem is vette észre hogy a vele szemben ülő öreg úr premier plánban élvezi a látványt. Illetve élvezné ha bírná a szíve. A bácsi miközben a látványban gyönyörködik az életéért küzdött. Szerencsére a következő megálló már a piac. Csalódottan száll le a buszról, nem tudja, hogy mi lelte ezeket a férfiakat. Most már mindegy mert mennie kell, és úgy is azt halotta hogy a 3-as pavilonban a kofák szeretnek tapizni, talán szerencséje lesz. A bácsi túlélte az utat és boldogan szállt le a buszról a végállomásnál. Diane elintézte a bevásárlást és elindult a 3-as pavilon felé. Legnagyobb döbbenetére mindenhol nőket látott a pultok mögött. Kicsit meg is ijedt de ha már itt van nem fordul vissza. Végig sétált a pavilonon de semmi nem történt. Szomszédasszony mesélte hogy mikor ő vásárolt itt vagy 5-en próbálták letapizni. Vele viszont semmi nem történt. Egy beszélgetést elcsípve megérti legalább ennek az okát. Az asszonyok megunták férjeik kanos matatását és inkább ők álltak be a pult mögé míg azok begyűjtik a termést. Szomorúan ért haza. A házban érve meglát pár ott hagyott levelet, Férje hagyta őket ott. Mérges mert már milliószor elmondta hogy ne ott tartsa a leveleket. Már épp készülne őket elrakni amikor hirtelen óriási ötlet jut eszébe. A postás! Még nem ért ide ráadásul nem is csúnya férfi, ő lesz a kiszemelt célpont. Gyorsan elpakol mindent, mikor meghalja a hangját már csak pár házzal van arrébb épp az egyik szomszéddal beszélget. Bemegy a fürdőbe és gyorsan szalonképes állapotba hozza magát. Ruhát nem vette le így most csak megigazítja. Csengetnek. Máris ideért volna, kérdi magában, ez gyors volt. Kedves mosollyal nyitja ki az ajtót készen rá hogy berántsa az előtte álló postást, de legnagyobb döbbenetére az ajtó előtt, csak Simont találja. Simon a kert szomszédjuk 16 éves, kissé lassú gondolkozású fia.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2016. 08. 25. csütörtök 07:51
Ismétlés.
#5 cscsu50 2016. 08. 25. csütörtök 07:45
már olvastam de jó
#4 zsuzsika 2016. 08. 25. csütörtök 06:43
Engem nem ragadott meg.
#3 feherfabia 2016. 08. 25. csütörtök 06:18
Már olvastam!Most is tetszett!
#2 A57L 2016. 08. 25. csütörtök 05:36
Jó,izgalmas írás.
#1 Törté-Net 2016. 08. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?