A+ A-

Első masztim vele... 1-3. rész

1. rész
Június közepe felé járt az idő. Főiskolás voltam, - talán másodéves - és még javában tartott a vizsgaidőszak. Kb. fél éve házasodtunk össze a nejemmel. Mivel ő másoddiplomás képzésre járt, levelezőn, így volt, hogy egy hétre is elutazott Nyíregyházára.
Akkor még a nagymamája házában laktunk. Ő elutazott valami beutalóval nyaralni, apósomék pedig napközben dolgoztak. Csak a sógornőm, Vali volt otthon. Akkor végezte el a harmadik gimit, 17 éves volt. Az az igazi szőke bombázó, akit minden srác szeretne megkapni, akiről még a 15 éves érettségi találkozón is összesúgnak a fiúk, hogy "Emlékszel rá?".
Gyönyörűen sütött a nap. Az íróasztalom pont az udvarra néző ablak alatt volt, így bármit láttam, ami az udvaron történik. 11 óra tájban Vali megjelent az udvaron, kezében naptejjel és egy pléddel. Komótosan leterítette, de előtte hosszasan méricskélte, hogy hol is lenne legjobb, hol a legkedvezőbb a napállás. Okos lány volt, osztályelső, de talán évfolyamelső is. Fiúkkal nem sok dolga volt még akkor, amolyan visszahúzódós, csak "barátnőzős" típus volt.
Leheveredett, és elkezdte magát bekenni a hasát és a combjait.... szép komótosan, igen lassan... A látványtól azonnal duzzadni kezdtem... Aztán egy gyors mozdulattal levette a melltartóját, és hanyattfeküdt... Mit mondjak, a tananyag iránti érdeklődésem és a pár nap múlva esedékes vizsga minden drukkja hirtelen elszállt...
De a határidő az nagy úr, sajnos vissza kellett térnem a realitások talajára, konkrétan a tankönyveim fölé. Aztán kicsit később megebédeltünk, de a késő délutáni órákban ismét visszatért a napozáshoz Vali. Most a hátát akarta süttetni. Lefeküdt a plédre, de pár perc után felpattant és bejött hozzám, kezében a naptejjel.
- Bekennéd a hátamat? - kérdezte
- Persze, add csak ide! - és nyúltam is a flakon felé.
Ő megfordult és kioldotta a melltartóját hátul, hogy zavartalanul tudjam bekenni. Mit mondjak, már akkor alig fértem a gatyámba, úgy állt a farkam. Úgy 5 napja nem voltam az asszonnyal, és 24 évesen az ember még igényli nap - mint - nap... többször is... :)) Mikor végeztem, illedelmesen összekapcsoltam a melltartót. Ő megfordult és megköszönte. Az íróasztalom felső fiókja résnyire nyitva volt, és pont kilátszott belőle egy óvszeres doboz, sőt a karton fedele nyitva is volt, látszottak benne a zacskók. Belenézett és láttam, megakadt rajta a szeme. Kijjebb húztam a fiókot és egy laza mozdulattal kivettem egy tasakot.
- Óvszer. Ismered, láttál már ilyet? - A kérdés akár szüzességi teszt is lehetett egyben...
- Nem, még soha.
- Bontsd ki!....
- Á dehogy! - volt a válasz.
Egy gyors mozdulattal feltéptem a zacskót, ott volt a kezemben a gumi.
- Tudod, hogyan kell használni?
- Nem.
Akkor egy villámgyors mozdulattal, úgy ott ültő helyemben letoltam a rövidnadrágot és elővillant a vörösen lüktető farkam. Tágra nyíltak a szemei. Ekkor fogtam az óvszert és egy gyakorlott rántással felhúztam a gumit. Meredten állt mellettem Vali.
- Fogd meg nyugodtan, ne félj tőle!.....
- Neeem, nem... - szabadkozott.
- Várj! - és azzal a mondattal elkezdtem iszonyatosan gyorsan verni. Lélegzetvisszafojtva nézte az első rántásokat, majd hirtelen felálltam. Éreztem itt a vég. A geci iszonyatos sugárral jött ki, a koton végét azonnal megtöltötte, de már tülekedett hátra is. Még vertem egy kicsit, majd megálltam, kissé zihálva. Meredten bámult rá. Ekkor óvatosan lehúztam az óvszert, a geci ki is csöppent a padlóra. Némán figyelte. Nyúltam egy zsepiért, és megtöröltem magam, majd az óvszert is belecsomagoltam. A farkam még állt...
- Hogy tetszett? Isteni érzés volt, hidd el, de olyan jó lett volna, ha Te csinálod nekem Vali!
Vérvörös lett az arca, majd elindult kifelé.
- Kicsim, vidd ezt ki a kukába! - és a kezébe nyomtam a zsepit...
Pihegve ültem vissza a székre.... és 10 perc múlva ismét magamhoz nyúltam... "Vali kezeivel"...
2. rész
Egy nap telt el az óvszeres maszti bemutató után. A vizsgáig még volt két nap, igyekeztem a tanulásra koncentrálni. De a fejemben állandóan ott motoszkált kisördög, hogyan lehetne rávenni Valit valami pajzánságra. Az eszem súgta, "Ezt tilos!", de a hormonok odabent dörömböltek javában.
Már említettem régi, több portálos polgári házban laktunk akkor. Valiék a másik lakásban éltek, de család afféle "nagy generációban" élt. Tehát szabad volt az átjárás a lakások közt.
Történt, hogy nekifogtam fürödni. Senki sem volt a lakásban, ezért nagyon meglepődtem, amikor kopognak a fürdőszobaajtón. Vali volt az.
- Bemehetek a WC - re? Nálunk reggel elromlott a tartály, azóta nem öblít.
- Gyere csak nyugodtan! - kiáltottam. /A mi WC - nk a fürdőszobából nyílt, amolyan utólagos átalakítás volt vagy 40 éve. /
Vali bejött, és szemérmesen a falat nézve beosont az illemhelyre. Pár perc múlva kijött, és a csapnál kezet mosott. Én háttal álltam neki, ill. leguggoltam. Akkor már kőkemény álló farokkal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sipospista 2018. 04. 28. szombat 12:45
Szuper lettt
#13 hairy_pussy 2018. 04. 28. szombat 09:35
nagyon jó
#12 veteran 2016. 08. 22. hétfő 16:13
Meg érdemli a folytatást.
#11 joozsi 2016. 08. 21. vasárnap 06:22
Joó ha folytatod.
#10 tünder852 2016. 08. 20. szombat 14:57
Folytatás?
#9 gyuri0926 2016. 08. 20. szombat 08:56
Jó ez csak így folytasd !
#8 sunyilo 2016. 08. 19. péntek 14:14
Megfelel.
#7 Andreas6 2016. 08. 19. péntek 14:07
Nagyon jó.
#6 vakon53 2016. 08. 19. péntek 13:07
Nekünk feleségemmel nagyon de nagyon tetszett e írásod. Várjuk a következő folytatást.
#5 zsuzsika 2016. 08. 19. péntek 07:29
Egynek elmegy.
#4 listike 2016. 08. 19. péntek 06:47
Nem igen tetszett.
#3 feherfabia 2016. 08. 19. péntek 06:32
Tetszett! Folytasd!!
#2 A57L 2016. 08. 19. péntek 04:43
Többet vártam.
#1 Törté-Net 2016. 08. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?