A+ A-

Az Ötven éves asszony

Már majdnem betöltötte a 50 évét, ez mégsem látszott rajta. Sötét haján egyetlen ősz hajszál sem volt, mozgása fitt, és energikus volt, ragyogóan kék szemei mindig vidáman csillogtak. Csak ketten éltünk együtt, így ő sokszor hozott fel nőket egy - egy éjszakára. Mivel a szobánk egymással szembe van, mindig hallottam, hogy mi történik, és bevallom, elképzeltem, ahogy engem kefél, mint egy örömlányt, és ilyenkor ezekre a gondolatokra és hangokra szoktam maszturbálni. Ma tudtam, hogy egész nap a munkahelyén lesz, csak késő este fog hazajönni, így délután bementem a szobájába, leültem a gépe elé, és elindítottam egy szexvideót. Az ő gépén nagyon sok perverz szex volt, ezért ott szoktam nézni. A filmen egy tipikus vörös Chinai nő vetkőzött, később bejött hozzá egy férfi, és alaposan kinyalta. Közben lassan én is simogattam magam, izgalmas volt a szobájában csinálni. A kezem a mellemről egyre lejjebb tévedt, először a hasamra, majd a sliccem zippzárját húztam le. Közben először halkan, majd egyre hangosabban sóhajtozni kezdtem. Felálltam, és levetkőztem, csak a melltartóm, és a bugyim maradt rajtam. A ruháimat csak az ágyára dobáltam, és visszaültem a gép elé.
A filmben a nőt már két férfi kefélte kegyetlenül. Tovább simogattam magam. Mikor a kezem a pöckömhöz ért, hangosan felsóhajtottam. Köröztem rajta, majd bedugtam az egyik ujjam, de csak egy icipicit. Éreztem vele, ahogy belül lüktet, és feszül a hüvelyem. Másik kezemmel a mellemet markolásztam. Időnként kihúztam az ujjam a hüvelyemből, és lenyalogattam róla a nedvem. Majd a kezem a mellemről a pöckömre tévedt, gyengéden köröztem rajta, míg másik kezemmel ujjaztam magam, és hatalmasakat sikkangadtam. Éreztem, már közel van az élvezésem, mikor lépteket hallottam, és azt, ahogy az ajtó kinyílik. Odanéztem, és őt láttam meg az ajtóban, csodálkozva nézett rám. Én a meglepetéstől moccanni sem bírtam, kezeim a lábaim között megkövülten, én pedig csak őt néztem. Ő tért magához először. Nézte a melleimet Gyere, fejezd be a szobádban. Hozzám lépett, közben alaposan végignézett, és a derekamat átölelve felállított a székről, felvette a ruháimat, és kikísért a szobából. Útban az ajtó felé éreztem, hogy a keze egyre feljebb csúszik, szinte már a mellemet simogatta. Akkor hirtelen szembefordultam vele, megfogtam a kezét, és a mellemre, pontosabban a melltartómra tettem.
- Nem szabadna, tudod ezzel szó nélkül megcsókoltam. Más volt őt megcsókolni, mint az eddigi férfiakat. Hihetetlenül jól csókolt. Beleremegtem a csókjába, az élvezetbe, és éreztem, ő is élvezi. Derekamat az ágyékához dörzsöltem, éreztem, ahogy álni kezd a férfiassága.
- Kívánlak! - nyögtem csók közben, mire ő ölbe vett, és az ágyán az ölébe ültetett.
- Hmm, kitől tanultál csókolni? mosolygott.
- Senkitől, - válaszoltam.
- Gyere, megtanítalak rá - mondta, és ismét szájon csókolt. Nyelvével lassan körözött a számban, egyre mélyebbre tolva. Közben egyik keze a mellemre, míg a másik a combomra tévedt, és izgatóan simogatni kezdett. Átölelt, és a lapockámnál kezdte kicsatolni a melltartóm. Mikor kész volt vele, előbukkantak nagy, formás melleim, hosszasan nézte őket.
- Uhh, jó nagyra nőttek pirult el, amitől nagyon aranyos volt az arca. Elmosolyodtam. Megfogta őket, teljesen beleborzongtam az érintésébe, a karom libabőrös volt az izgalomtól. Oldalamnál fogva közelebb húzott magához, combommal éreztem nadrágon keresztül is az álló falloszát, erős kezét az arcomra tette, és ismét megcsókolt.
- Gyere, nyugodtan dugd át a nyelved a számba - mondta két csók között. Én úgy tettem, ahogy ő mondta, amitől kéjes sóhaj tört fel belőle. Szája egyre lejjebb kalandozott, először az államon, majd a nyakamon keresztül egészen le a mellemig. Közben simogatta őket, nagyon profi volt. Majd úgy ültetett magával szemben, hogy a lábaim széttettem, és bugyin keresztül elkezdte simogatni az ölem, miközben csókolt. Lassan egyre jobban széttette a lábait, így vele együtt én is, a bugyim szinte már félrecsúszott, mikor belenyúlt, érezve a nedvességem.
- Nagyon finom lehetsz - mosolygott rám, és nedvemtől csillogó ujját a szájához emelte izgatóan nyalogatni kezdte. Közben az alkarját simogattam, mire a számhoz tette a már nyáltól is csillogó ujját. Mutató ujját végig húzta a felső ajkamon, mire én szó nélkül bekaptam. Tényleg finom volt, az ujjáról édesebbnek tűnt, lenyaltam róla mindent, ami rajta maradt. Ujját teljesen betolta a számba, majd kihúzta, és a mellbimbómat izgatta vele, közben csókolt, míg másik kezével folyamatosan a pöcköm simogatta. Már az élvezés határán voltam, hangosan sikkangadtam, ami nagyon tetszett neki, a testem vonaglott erős karjai között. Már csókolni se tudtam, csak nyitott ajkakkal hátrahajtottam a fejem, mikor lassan abbahagyta a simogatást.
- Nyugodj le picit, - mondta halkan, és ezzel egy mozdulattal hanyatt fektetett az ágyon. Hosszan néztünk egymás szemeibe, én még mindig lihegtem, ő viszont nyugodtan mosolygott rám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 08. 13. szombat 08:52
Elmegy.
#8 veteran 2016. 08. 5. péntek 06:27
Remek.
#7 sunyilo 2016. 07. 28. csütörtök 21:39
Kifejezetten jó.
#6 specialist 2016. 07. 28. csütörtök 18:03
Sablonos..
#5 vakon53 2016. 07. 28. csütörtök 12:29
Nemrossz.
#4 listike 2016. 07. 28. csütörtök 07:29
Nagyon jó volt.
#3 feherfabia 2016. 07. 28. csütörtök 06:12
Nagyon tetszett!
#2 A57L 2016. 07. 28. csütörtök 03:55
Nem rossz történet.
#1 Törté-Net 2016. 07. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?