A+ A-

Hogyan telt a téli vakációm

„Hogyan telt a téli vakációm” körmöltem viseltes füzetembe a címet. Ha magyar tancinak nem fűlött a foga a tanításhoz, fogalmazást, iratot velünk. Most is, miután kényelmesen elhelyezkedett nyikorgó székén, elmerült a „Kiskegyed” magasröptű világába.
Idén alig esett hó – kezdtem – amit nagyon sajnálok, mert szerettek hógolyózni – folytattam, de itt aztán meg is állt a tudományom. Rágtam egy kicsit a golyóstollam tetejét, majd rátértem az ünnepekre: A téli vakációt azért is szerettem, mert akkor van a karácsony, amikor ajándékokat kapok és – Pityu meghúzta a hajamat mire én a vonalzómmal jól pofán vágtam – persze a szilveszter is, amikor együtt – mi francot is csinálunk együtt? - nézzük a tűzijátékot. Anyukám idén nem lehetett velünk, mert nővérként dolgozik egy nagy hamburgi korházban, és nem engedték haza. Így hát apuval töltöttük az ünnepeket, akit szintén nagyon szerettek, mert mindig nagyon kedves velem.
- Az a kurva anyád megint nem jön haza! – közölte velem apám suli utolsó napján.
- Oké – válaszoltam és az ágyamra hajítottam táskámat. - Karácsonyfát vettél?
- Mi a fasznak dobjam rá ki a pénzt? Nem elég az új telefon, amit anyád küldött?
A valóságban valahogy így kezdődött a vakációm. Időm legnagyobb részét a szobámba, a lapim előtt töltöttem. Legjobb barátnőm elutazott a szüleivel, így baromira unatkoztam volna, … de szerencsére a szomszéd csaj megtanított egy új játékra. Regisztráltunk az egyik népszerű chat oldalra és pasikat hülyítetünk idióta történetekkel. A legjobban a „kinyalt a kutyám” ment, de volt, aki azt is elhitte, hogy megbaszott a fiam (a reglapom szerint 42 éves anyuka voltam) és imádok pezsgősüveget feldugni a pinámba. Egész jól megvoltam hát, egész 30.-ig amikor is, apám megtiltotta, hogy elmenjek Pityu bulijába, mert, idézem „nem lesz ki vigyázzon rám a sok részeg fiú között”.
Eleinte, úgy tűnt, hogy egyedül leszek otthon, de aztán elromlott Jani tévéje és apám haverja úgy döntött, hogy nálunk fog szilveszterezni. Délután érkeztek, mivel apám éppen borotválkozott én nyitottam ajtót. Persze nem jött egyedül, magával hozta az anyám által, ócska ribancnak nevezett feleségét is. Elvira, mert így hívták, rászolgált e titulusra. Általában pár számmal kisebb ruhákat vett fel és nem egyszer a szemem láttára kikezdett apámmal. Most is csak egy ultrarövid, és mélyen kivágott világoskék ruhácskát viselt. Ráadásul kifejezetten ronda volt, lófejszerű arcát, hatalmas száj és orr díszítette, vastag combjain már itt-ott a visszerek is megjelentek, óriási melleit pedig egyre inkább vonzotta a Föld gravitációs ereje. Férje már jócskán elmúlt ötven éves, de szerintem sokkal jobban tartotta magát. Megtermett, mackós külsejű pasi volt, izmos vállakkal, karokkal és természetesen a korral járó méltóságteljes sörhassal. Anyám perverz disznónak titulálta, amit eleinte nem értettem, mert velem mindig kedvesen bánt. Az ősszel aztán rájöttem anyám ellenszenvének az okára.
Az elhagyatott homokbánya tavánál strandoltam, amikor rámköszönt. „Lógsz a suliból?” kérdezte és én némán bólintottam. Reggel döntöttem úgy, hogy az angol igeidők biflázása helyett sokkal szórakoztatóbban is eltölthetem a napomat. „Ne félj, nem árullak be a szüleidnek” mosolygott és megkínált egy doboz sörrel. Annyira jól esett a jéghideg ital, hogy meg is jegyezte „te kis részeges” és a vállamra tette a kezét. „Tűzforró vagy, - folytatta - bekenlek naptejjel, mielőtt leégnél.” Mivel már amúgy is csokibarna voltam figyelmeztetése enyhén szólva is túlzásnak tűnt, de annyira jó kedvem kerekedett, hogy hasra feküdtem és hagytam, hogy hozzámérjen. Először csak a hátamat kente be, majd a combjaimat. Érintései egyre követelőzőbbeké váltak. Benyúlt a bugyimba megsimogatta a popsimat majd kikapcsolta a melltartómat. „Enged el magad kicsinyem” suttogta a fülembe. Féltem, mert tudtam, mit akar, de nemcsak, hogy nem volt erőm sikítani vagy elszaladni, de a testem pillanatról – pillanatra egyre jobban vágyott rá, hogy az, megtörténjen. Mint a bungee jumping. Rettegsz, de ugyanakkor várod is a percet, amikor ugranod kell. „Csodás tested van” duruzsolta „istenien fogod magad érezni” folytatta, és én megemelkedtem, hogy lehúzhassa a bugyimat. Egy autó fékezett a töltésen. Irány a víz! –ordította valaki. Megmenekültem, de inkább csalódást, mint örömöt éreztem.
Éjféltájt utánam ordítottak, hogy dugjam már ki a seggemet a szobámból, mert mindjárt itt az újév. A nappaliban fura látvány fogadott. Az asztalon konyakos és boros üvegek terpeszkedtek, földön üres társaik várták, hogy beléjük rúgjak. Apám teljesen elázva – nem bírja az italt – a kanapén ült ölébe Elvirával. Jani éppen a pezsgőt nyitogatta, amikor meglátott.
- Hát itt vagy hercegnőm – mosolygott rám – hozz, kérlek poharakat. Miután az óra elütötte a 12-öt koccintottunk, és percekig, mint egy igazi család, szinte némán bámultuk a robbanó fényeket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zoltan611230 2017. 06. 8. csütörtök 07:11
Folytatni kéne.
#15 picula 2016. 12. 9. péntek 20:54
jó lett , folytasd !
#14 gyuri0926 2016. 11. 22. kedd 08:09
Ezt akar folytatni is lehetne
#13 A57L 2016. 07. 20. szerda 03:54
Közepesre értékelem.
#12 genius33 2016. 07. 17. vasárnap 14:22
Nemrossz nyes
#11 nikky 2016. 07. 15. péntek 16:34
Pont ez a lényeg egy egyszerű proli nem írhat úgy mint Jókai smile
#10 zenito 2016. 07. 15. péntek 09:19
Primitív és tele helyesírási hibával.
#9 molnar94 2016. 07. 13. szerda 14:00
Isteni volt
#8 sunyilo 2016. 07. 12. kedd 19:21
Kicsit proli és nagyon eszement, de jó...
#7 feherfabia 2016. 07. 12. kedd 07:02
Nem tetszett!
#6 veteran 2016. 07. 11. hétfő 17:55
Tetszik a családi sztori, de ez kicsit sokk.
#5 vakon53 2016. 07. 11. hétfő 15:56
Ez az írásod 10 pontot ér! Folytazsd!
#4 gyuri0926 2016. 07. 11. hétfő 10:53
Nem rossz ez folytasd
#3 listike 2016. 07. 11. hétfő 07:22
Nagyon pocsék a helyesírás.
#2 RAVETRAIN 2016. 07. 11. hétfő 01:18
Aztán újév első napján mentél eseményutáni tabiért, mert apuci telespriccelt? Nem tudom... még gondolkozom a szavazaton. Ez nagyon erős sztori smile
#1 Törté-Net 2016. 07. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?