A+ A-

Attila története

A nevem Attila.Van egy szimpátiám Éva.
Magas,rövid,fekete hajú jó csaj,ugye értitek hogy mire gondolok?Mivel hogy megkért igy vettem neki egy játék CD - t.Egy szombat délután elvittem neki.
A kapu zárva.Csöngetek.Már azt hittem nincs itthon senki.Egyszer csak nyilik a kapu.Mivel,hogy nyár volt hasig érő testhez álló felső volt rajta és rövid macskanadrág.
- Már azt hittem nem vagytok itthon.
- Csak én vagyok itthon,anyámék elutaztak és csak holnap jönnek haza.
Felmegyünk a szobájába.
- Felinstallálom a játékot - mondtam. Tudni kell hogy ez a játék egy sex jéták volt,amiben videók voltak,de ő erről nem tud.Elinditom.
- Hej ez nem is az a játék. - mondta
- Ez is jó,majd meglátod - biztatom
- Ez egy sex játék. - mondta
- Úgy ahogy mondod.
- Hát nem nagyon szeretem az ilyesmit,de azért nézzük meg. - mondta Évi.
A videóban bejön egy pucér férfi,a fasza feláll,aztán egy pucér nő. A hátam mögé nézek, és mit látok. Éva elnyulik a hosszú ágyon,a mellei kidomborodnak,ő pedig a pináját dörzsöli a nadrágon keresztül.Én is elkezdtem élvezkedni.Aztán rámászok,elkezdjük nyalni - falni egymást.Kérdezem tőle, hogy akarja - e mivel,hogy még szüz volt.Nagy örömömre azt válaszolta, hogy igen. Kérdezi tőlem, hogy van - e nálam óvszer.Mondom nincs, de nem is lesz rá szükség, az aktus előtt majd kihúzom. Szépen lassan levettem róla a felsőt, alatta fekete csipkés melltartó volt, ő is elkezdett engem vetkőztetni. Levettem a nadrágját, alatta gyönyörü fekete csipkés bugyi volt, majd pedig ő is levette rólam a nadrágom.Tovább csókolóztunk:én a melltartót puszilgattam, nyalogattam, ő pedig a gatyámat dörzsölgette, közben édeseket nyögött. Levettem a melltartóját, a melleinek gyönyörü formája volt, ő levette rólam az alsónadrágot, én pedig róla a bugyit. A nemiszerve körül hatalmas nagy szőrzet volt, nem borotválta, amit személy szerint helyeslek, azon a tájékon szerintem felesleges borotválni. Kezdődhetett az előjáték. Először csak direktbe nyelvvel csókolóztunk, aztán áttértem a melltájékra, a nyelvemmel izgattam az emlőjét, majd pedig elkezdtem falni az egészet. Aztán kitaláltunk egy jó pózt: én hanyatt feküdtem, ő pedig rám, úgy hogy a feje a faszom fölött volt, a feneke és a többi hozzátartozó dolga pedig a szájam fölött. Bevette a szájába a faszomat és elkezdte izgatni, mennyei érzés volt, bezzeg én sem voltam rest a nyelvemmel elkezdtem izgatni a pinájat amire ő szopás közben nagy nyögéssel reagált. Aztán azt mondtam neki:a nemiszervemet a melleid közé teszem és úgy húzogatom. Oké válaszolta. A mellei közé tettem, ő pedig összeszoritotta őket. Éreztem a faszom körül a mellei forróságát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.8 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zoltan611230 2018. 10. 21. vasárnap 07:13
az aktus előtt majd kihúzom......ezt hogy érti?elsem kezdi és már ki is huza?
#5 feherkalman1 2017. 06. 10. szombat 16:34
Elég zavaros, de a játék címét megoszthatnád.
#4 A57L 2014. 06. 3. kedd 05:14
Nem rossz kezdésnek.
#3 Rambo 2002. 10. 9. szerda 14:11
Az.. nekem ez teccik nagyon: "Kérdezi tőlem, hogy van-e nálam óvszer.Mondom nincs, de nem is lesz rá szükség, az aktus előtt majd kihúzom" :))))))
#2 cica 2002. 08. 11. vasárnap 22:03
Gyerekes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?