A+ A-

Csókolóztál már lánnyal?

Ez nem valami szerelmes regény lesz, és ehhez hasonló ”szerencsés véletlenek” sem lesznek benne, mint például elfelejtette behúzni a függönyt, és láttam őt meztelenre vetkőzni, egyszerűen csak elmesélem, mi hogy jöttünk össze a legjobb barátnőmmel.
Remélem tetszeni fog!
17 éves korom körül jöttem rá, hogy a lányok is felizgatnak.
Szebbnek láttam a női testet, és ki akartam próbálni, milyen érzés.
Mielőtt összejöttem a barátommal, néha lányokra is maszturbáltam, de egy darabig csak úgy érlelődött bennem a gondolat, aztán miután szakítottunk - 20 voltam akkor - , elhatároztam, most egy lánnyal szeretnék kapcsolatot. Persze titokban, aztán meglátjuk, mi lesz.
- Veled sokkal izgatóbb lenne, mint egy idegen lánnyal! - suttogtam magamban a sötétben, amikor lefekvés előtt néha a legjobb barátnőmre gondolva nyúltam a bugyimba.
Hajnit néhány hónapja ismertem, máris mélyebbre lopta magát a szívemben, mint akár a gyerekkori barátnőim, mert vele jobban megtaláltam a közös hangot, ezen felül persze a szexis alakja sem kerülte el a figyelmem, de elsősorban a helyes arca miatt vonzódtam hozzá, és mert nagyon szép hosszú, kicsit göndör szőke a haja. Gyerekkoromban én is szőke voltam, de nekem azóta kicsit bebarnult. Körülbelül annyira, hogy ha azt mondod rá sötétszőke, inkább világosbarnának tűnik, ha meg azt, világosbarna, akkor sötétszőkének.
Féltem elmondani neki, mert az egyik gyerekkori barátnőm régi ismerőse volt, és akkoriban mindennapos részesévé vált a baráti körünknek, szóval elég ciki lett volna, ha visszautasít, ezért először csak puhatolózni próbáltam.
- És, milyen volt a munkahelyen? - kérdezte Hajni.
- Hát, semmi különös. Mondjuk a dohányzóban szinte mindennap egész érdekes beszélgetések zajlanak, ha sokan vagyunk bent. - ez igaz is volt, de a következőket már csak kitaláltam, mert kíváncsi voltam, hogy reagál. - Valami kapcsán szóba került, és mesélte egyik kolleganőm, hogy egy barátnője le akarta smárolni néhány ital után.
- És, mi történt?
- Csak azért mondta, mert az volt a téma, lehet - e barátság egy hetero és egy biszexuális ember között, és hogy ő elfogadja őt, mert tisztázták, hogy csak barátok lehetnek, és a csaj azóta nem próbálkozott nála.
- Hát… ha fontos nekem az illető, szerintem ettől még ugyanaz az ember marad, akit azelőtt ismertem, és ha tényleg nem nyomul rám utána, akkor maradhatunk barátnők.
- Ja, engem sem zavarna, csak úgy megemlítettem, mert ilyenről nem mindennap hall az ember.
Aznap este azon gondolkoztam, őszinte leszek hozzá, mert már ismertem annyira, hogy diszkréten kezelné a helyzetet, és köztünk maradna, ahogy az a néhány más dolog is, amikről egymással őszintébben mertünk beszélgetni, mint másokkal. Nem mindjárt azzal akartam lerohanni, hogy tetszik nekem, előbb valami intimebb helyzetet akartam teremteni, amiből kiderülhet egy s más. Persze amúgy is elmondtam volna neki, de gondoltam hatásosabb, ha előtte melltartóban és bugyiban lát.
- Úgyis vettem most néhány új ruhát a fizetésemből, és mivel mondtad, hogy szűkös a ruhatárad, szeretnék adni párat a régiek közül!
- Köszi! Az jó lenne!
- Ezeket már úgysem hordom! Ja ezt ne! - mosolyogtam. - Ehhez szép emlékek fűznek!
Az ágyra tettem a ruhákat, és becsuktam a szekrényajtót, hogy a tükörben megnézhessük magunkat, aztán én is vetkőzni kezdtem, hogy felpróbáljam az új ruháimat.
Az ember ilyenkor nem úgy viselkedik, mintha egy idegen lánnyal lenne, akivel akár nyugodt szívvel flörtölhet is, hanem igyekszik megőrizni heteroszexualitásának látszatát.
Legalább is nem tudom ki hogy van vele, de én nem mertem csak úgy teljes könnyedséggel felfedni magam a legjobb barátnőm előtt. Egy pornófilmben, és… hát igen, egy szex történetben számomra is izgatóbb lenne ez a párbeszéd:
- Mondtam már, hogy te vagy a legjobb barátnőm? - ujjhegyeim a mellkasomra vándorolnak.
- Te is nekem!
Felé indulok, és megérintem a csípőjét.
- Gyönyörű vagy Hajni! - közelebb hajolok, és megsimítjuk egymás haját.
- Te is gyönyörű vagy Lilla! - leheli sóvárgó tekintettel az ajkaimra, mielőtt megcsókol.
Sajnos nem így történt.
Az ágyra dobtuk a trikóinkat.
Kicsit zavarba jött, amikor észrevettem, hogy megnézi a mellem, miközben levettem a miniszoknyám, ő pedig a rövidnaciját.
- Most már elhiszed, hogy kicsik a melleim? - mosolygott.
- Dehogy kicsik, ne viccelj már! Tök jó csaj vagy!
- De a tieid nagyobbak!
Nem mintha nekem kifejezetten nagyok lennének, és az övéi sem kicsik.
- Haaj istenem! Túl sok amerikai filmet néztél! Gyere, nézd meg magad a tükörben!
Hajni egyébként másfél évvel fiatalabb nálam, és akkoriban hát… nem komoly, de azért volt némi kisebbségi komplexusa. Hiába volt már egyszer neki is pasija - nem is kicsit jóképű - , és hiába mondtam neki akármikor bármit - most lelki dolgokról is beszélek - , a romokban heverő önképe tükrében mindent csak kegyes hazugságnak hallott. A legfurcsább az volt az egészben, hogy szexi csaj, mégis önbizalomhiánnyal küszködött, mert az abnormális szülei elég gátlásosnak nevelték szegényt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 08. 10. szerda 13:04
Elmegy.
#9 papi 2016. 07. 6. szerda 17:10
Egész jó, folytasd.
#8 nyugis 2016. 07. 3. vasárnap 15:06
És utána mi történt? Folytasd!
#7 genius33 2016. 06. 24. péntek 07:25
Legyen folytatása is.
#6 t2006 2016. 06. 23. csütörtök 13:10
Ami meg lett írva azzal nincs gond. A probléma ott van, hogy gyakorlatilag alig írtál valamit. Az eleje rendben, de pont a lényeget nem fejted ki. Kár.
#5 veteran 2016. 06. 23. csütörtök 09:57
Tetszett, folytathatnád.
#4 hairy_pussy 2016. 06. 23. csütörtök 06:29
igéretes
#3 feherfabia 2016. 06. 23. csütörtök 06:20
Tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 23. csütörtök 04:32
Jobbat vártam,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2016. 06. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?