A+ A-

Andi és Viola

18 éves koromban, bő 3 hónapja jártam Andihoz különórákra. Az érettségi közeledtével hetente kétszer - háromszor. Annyit tudtam róla, és a barátnőjéről, azért laknak közös albérletben, mert miután Andi elvált a férjétől ahelyett, hogy a szüleihez menne vissza vidékre, Violához költözött, hogy továbbra is fogadhassa a tanulóit, és így Viola is jól járt,
mert csak fele pénzébe fájt a puccos belvárosi albérlet. Azért váltak el, mert a férje gyereket szeretett volna, de Andinak nem lehetett. A férje már a kapcsolatuk elején is tudta,
és Andi szerint úgy viselkedett, mintha abszolút nem zavarná, aztán évek múlva mégis meggondolta magát. Andi 41 éves volt, amikor lefeküdtem vele és a barátnőjével,
szóval olyan 40 fele járhatott, amikor elváltak. A férje 5 évvel fiatalabb volt nála, gondolom ezért nem zavarta eleinte. Andi kedves, közvetlen, fiatalos stílusú, és életvitelű nő volt,
egyik nap mégis feszélyezetten csöngettem be hozzá, mert előző nap látott valamit a parkban, amit nagyon nem kellett volna.
- Szia Anna! - szokás szerint széles mosollyal az arcán fogadott.
- Szia! - én is mosolyogtam, de belül nem volt ilyen kitörő az örömöm.
- Főztem kávét, kérsz?
- Igen, köszi!
Bevittük a szobába a kávéinkat, és a szokásos asztalhoz ülve kortyolgattuk.
- Kicsit kínosan érzem magam a tegnapi miatt, mert… nem vagyok leszbikus, csak… a barátnőm megcsókolt, és…
- Nekem úgy tűnt, nem tiltakoztál! - mosolygott. - Nyugi, előttem nem kell zavarban lenned!
Violával mi sem csak barátnők vagyunk.
- Tényleg?
- Már akkoriban is együtt voltunk, amikor még a férjemmel laktam. De most sem tud rólunk senki, csak gondoltam, neked elmondhatom. Azért is mondom, ha bármi kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, hozzám nyugodtan fordulhatsz!
- Köszi! - mosolyogtam. Még mindig zavarban voltam, mert Andi nagyon jó nő volt, ráadásul a tekintetéből úgy tűnt, nem csak kedvességből mondja. - De egyébként tényleg jártam Norbival, nem csak kitaláltam, szóval nem vagyunk leszbikusok a barátnőmmel, csak annak idején mielőtt összejöttünk a fiúinkkal, egyszer kíváncsiságból csókolózni kezdtünk, aztán…
- Aztán elfajultak a dolgok! - mosolygott.
- Hát… mondhatni! - mosolyogtam. - De azóta nem voltunk együtt, csak most egyikünknek sincs senkije, és megittunk egy üveg bort ott a parkban, aztán valahogy jött magától a csók. Főleg azok után, hogy legutoljára, amikor találkoztunk, hármasban csináltuk a barátjával.
- Andival természetes volt, hogy őszinte lehetek ilyen dolgokban is. Korábban is beszélgettünk már a szexről. Nem is igazán tanárnőm, inkább barátnőm volt.
Hasznosabb tanácsokat adott a fiúkkal kapcsolatban, mint a szüleim.
- Ejnye, ezek a mai fiatalok! - mosolygott. - Viola és én még nem voltunk hármasban, de nemrég megemlítette, hogy így 40 után feldobhatnánk néha a szexuális életünket.
- Viola is elmúlt már 40?
- 43.
- Fiatalabbnak látszik nálad! - elmosolyodtam. - Mármint te is fiatalos vagy, csak…
- Persze, értem! - mosolygott. - A kislányos arcával mindenkit megtéveszt!
Szóval elkezdtünk szerepjátékokat játszani, be is öltöztünk párszor ilyen - olyan munkaruhákba, de leragadtunk a latexnál meg a fekete combfixnél. Sokat dobnak az ilyenek a kezdeti izgalmon! - mosolygott. - A hármas csak mostanában jutott eszünkbe.
Már nem is tudom melyikünk ötlete volt, egyszerűen csak amikor mondta, hogy az egyik munkatársnője leszbikus, adta magát a dolog. Azt mondta, ha visszajön a szabadságról, elhívja munka után egy italra kipuhatolni a dolgot. Az az igazság, hogy… mutatott a facebookon róla képeket, és nekem nem igazán jön be a férfias kinézete, meg Viola mondta, hogy személyiségre sem kifejezetten nőies, szóval… benne lennék, de én akkor már inkább egy férfival csinálnám, mert ha nőről van szó, jobban örülnék, ha az illető nő minden tekintetben nőies lenne, ő viszont férfival nem akarja, mert leszbikus.
Azért mondom, mert… arra gondoltam… - itt már éreztem, miről van szó, mert eleve amióta beléptem az ajtón, csillogóbb szemekkel nézett rám, mint azelőtt, ráadásul most eléggé sejtelmesen mosolygott. - Szóval Violával még nem beszéltünk erről, de mivel ő is a nőies nőket szereti, és mielőtt járni kezdtünk, volt már néhány veled egykorú lány az életében…
- Hú, hát…
- Nem kell most válaszolnod, csak gondoltam megkérdezem, mert Viola, ahogy ismerem biztos jobban örülne neked, és… én is!
Kicsit zavarba jöttem a gondolattól, ahogy egy pillanatra elképzeltem magam velük.
Egy szőke világos bőrű és egy fekete hajú barna bőrű bombázóval, akik ha viselkedésre nem is, de korra az anyáim lehetnének. Viola a szőke. Ahhoz képest, hogy ő teljesen leszbikus, mind külsőre mind temperamentumra legalább olyan nőies, mint Andi, ráadásul neki nagyon cuki vékony a hangja. Andié is kellemes, csak neki olyan mély, mint általában a 40 körüli nőké.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 10. 24. kedd 06:46
Kellemes írás. De szívesen közétek szorultam volna!
#11 listike 2016. 08. 7. vasárnap 17:53
Nagyon jók az írásaid.
#10 H.nna 2016. 06. 17. péntek 19:08
Hmmmm . Tetszik !
#9 papi 2016. 06. 17. péntek 14:31
Egész jó
#8 cscsu50 2016. 06. 15. szerda 11:33
egynek elmegy
#7 picula 2016. 06. 14. kedd 22:14
nekem tetszik és folytasd lécci smile
#6 RAVETRAIN 2016. 06. 14. kedd 10:57
Tetszik!
#5 veteran 2016. 06. 14. kedd 08:06
Közepes.
#4 genius33 2016. 06. 14. kedd 06:44
nekem tetszett smile
#3 feherfabia 2016. 06. 14. kedd 06:09
Tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 14. kedd 04:07
Közepesnek tartom,valami hiányzik.
#1 Törté-Net 2016. 06. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?