A+ A-

Előtte még soha...

Tinédzser koromban egy teljesen átlagos külsejű és enyhe önbizalomhiányban szenvedő srác voltam, már ami a lányokkal való ismerkedést illeti. Bár nem volt hiányom a kapcsolatok terén, de ezek legtöbbször úgy kezdődtek, hogy nem én voltam az, aki az első határozott lépést megtette a megismerni vágyott lány irányába. Ráadásul a bátortalanságom kihatott a későbbiekre is, így előfordult, hogy nem találtattam elég érdekesnek, férfiasnak, stb., amire sok korombeli csajnak szüksége volt ahhoz, hogy ne csak egyszeri, futó kalanddá váljon az ismeretségünk, hanem tovább tartson néhány sétánál, bulinál, aktusnál, stb...
Körülbelül 18 éves korom táján a tanulás mellett egyre több időt és energiát szántam a sportra, többet és még többet edzettem, úsztam, kondiztam és ez egy idő után erősen meg is látszott rajtam - majd a lányok tekintetén is. Az ismerkedésért ezek után már nem kellett sokat tennem, nemegyszer előfordult, amit korábban nem is gondoltam volna lányokról, hogy leszólítottak, vagy félreérthetetlenül nyílt jelzéseket (sőt, megesett, hogy "ajánlatot" is tettek), az önbizalmam mégsem volt ennek megfelelő szinten. Ennek helyre billentéséhez kellett egy olyan egyedülálló élmény is, amely igencsak emlékezetes maradt a számomra...
Nyáron a napozást az úszással - amit mindig komolyan vettem - nem tudtam összekötni máshol, csak a tőlünk néhány kilométerre lévő bányatónál, mivel a strandokon túl sokan vannak ahhoz, hogy zavartalanul leússza az ember a napi adagját, az uszodák pedig többnyire fedettek, én viszont barnulni is akartam, nem csak a bőr alatti részt karbantartani. A tóhoz sokan jártak le fürödni és napozni, de elég nagy volt ahhoz, hogy zavartalanul rójam a kilométereket, csak a cuccaim miatt - melyeket a parton hagytam - aggódtam eleinte (mert többnyire egyedül jártam le), és úgy, hogy állandóan vissza kellett néznem, nem volt olyan kellemes úszni. Ezért egy idő után amellett, hogy a motoromat kikötöttem egy fához, ha a szomszéd helyen első látásra is jóarcú egyének voltak, a cuccost is rájuk bíztam. Általában megpróbáltam lányok közelében letanyázni, mert szívesebben bízik meg az ember bennük, mint más férfiakban. Azért a slusszkulcsom természetesen a fürdőnadrágom fűzőjére csomózva úszott velem a biztonság kedvéért.
Az egyik hétköznap úgy esett, hogy délelőtt 11 körül hajtottam le ázni egyet. Kicsit mérges is voltam magamra, hogy nem korábban jöttem, mert nem igazán szeretek dög melegben úszni, inkább reggel korábban, vagy estefelé szoktam lejárni. Még alig voltak azon a partszakaszon, ahová le szoktam parkolni, de már nagyon meleg volt. Ahogy leérek, látom, hogy két egészen jó alakú lány napozik a "helyemen". Leparkoltam a géppel, köszöntem nekik és megkérdeztem, megtennék - e nekem, hogy ha még maradnak legalább egy fél órát, félszemmel odakacsintanak néha a ruháimra és a motorra. Látszott, hogy kicsit meglepődtek, de belementek, amit előre megköszöntem nekik, majd miközben érdeklődtem többek közt arról, hogy milyen hideg a víz, levettem mindent magamról, amit nem akartam átvinni a túlpartra. Beszélgetés közben egyre inkább megragadta a figyelmem a látvány, akaratlanul is megakadt a szemem az igen formás testükön: egyikük szőke, hosszú hajú volt, fehér bikiniben, a másik lány barna, szintén hosszú hajú, rajta csak egy sárga tanga volt, és a melltartó hiányában elődomborodtak gyönyörű, kerek, bombázó mellei. Láttam, hogy ők is végigmértek a tekintetükkel nem is egyszer, miközben fürdőnadrágra vetkőztem, de nem ejtettek el apró, észreveendő jeleket, melyeket az úszásra való készülődés közben észre "kellett" volna vennem. Így semmi különös nem történt, lassan megmártóztam előttük, majd még egyszer rájuk mosolyogva - amire hasonlóan válaszoltak - elindultam megmozgatni tagjaimat.
Úszás közben végig rajtuk járt az eszem. Néha annyira, hogy valami kígyóvonal - egyenességgel úszhattam, mert többször is, amikor felnéztem, észrevettem, hogy teljesen elkanyarodtam az egyenestől. Nagyon szépek és kívánni valóak voltak mind a ketten, pajzán gondolatok fordultak meg a fejemben, melyek egy forró éjszakáról szóltak... Pedig még semmit sem tudok róluk, még azt sem, hogy bármelyiküknek tetszem - e. Nekem mindkettőjük tetszett, és bár a barna hajú szexisebb, izgatóbb látványt nyújtott a kosarai nélkül, de valahogy mégis a szőke fogott meg inkább, ő volt a barátságosabb, a kevésbé tartózkodó, és arcra is gyönyörű volt. Arra gondoltam, hogy nem lépek le úszás után egyből, hanem valahogy megpróbálok közelebb férkőzni hozzá, hátha...
Ahogy megjártam a túlpartot és lassan visszaértem, látom, hogy a csajok éppen készülnek egyet csobbanni. Már leért a lábam, jöttem kifelé, megemlítettem nekik, hogy milyen jó a víz. Erre a kiszemeltem:
- Elhiszem, ha már bent vagy, de bemenni nehéz! -
- Valamivel megrövidíthetem a szenvedéseidet - mondtam, és mögéjük érve alattomos partizán módon hátulról a tenyerembe vett vízzel lefröcsköltem őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (157 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 t.555 2018. 03. 7. szerda 00:37
No ez nem rossz!
#20 Andreas6 2017. 08. 27. vasárnap 09:36
Tetszett, a kifogásaimat meg István már megírta.
#19 A57L 2015. 05. 27. szerda 05:45
Egész jó lett.
#18 papi 2013. 08. 4. vasárnap 17:05
Nagyon jo
#17 István 2009. 01. 8. csütörtök 09:51
Nem dicsekedni akarok,de volt az életemben pár száz nő,párosan és még többesben is,DE egyetlen egyszer sem tapasztaltam,hogy ilyeneket szóltak volna:"gyere basszál meg,erőszakold meg a pinám" vagy amit az itt található történetekben rendszeresen előfordul:"baszd szét a pinám(a seggem),érezni akarom a forró gecidet"...és így tovább.Ilyen szövegek tapasztalatom szerint csak a pornó filmekben szoktak elhangzani.Ezeket olvasva,mindíg az a gyanúm támad, hogy az "író" a tapasztalatait ezen "műalkotásokból" szerezte és nem a saját életéből.Mit tagadjam, ez számomra kissé csökkenti az írások értékét!Nem hiszem,hogy muszály durvának lenni ezekben az írásokban.No pl. "Remete" írásai - többek között - ebben is a többi fölé magaslanak!
#16 pisti47 2009. 01. 8. csütörtök 06:16
Intelligens fogalmazás, életszerű történet.
#15 Rommel 2003. 04. 20. vasárnap 01:07
re géza:
pont te vagy az az ember akit leirtál.
anyád a kamu te gyökér fa_szpörgettyü!
jó történet és miért ne lenne igaz?!
velem is fordult elő hasonló.de ilyen jó nem...
#14 The Chronic 2003. 03. 24. hétfő 11:23
Jópofa sztori,részletes és változatos,csak ne mindig vízzel síkosítottak volna...ha valakinek ez már működött,szóljon,mert nekem még sosem jött be.
#13 Jaguár 2003. 03. 24. hétfő 09:12
Nekem nagyon bejött, várom a folytatást
#12 Su 2002. 09. 7. szombat 21:41
folyt köv?:)
#11 Higgins 2002. 03. 26. kedd 21:37
Gratula! Csak így tovább várjuk a folytatást!
#10 Leone 2002. 03. 25. hétfő 22:50
Le a kalappal az Író előtt! Nagyon jó történet!
#9 Laki 2002. 03. 24. vasárnap 23:01
Szép, igényes, és elég jó történet! Grat.!
#8 Géza 2002. 03. 24. vasárnap 21:16
Ez mekkora kamu :DD Álmodik a nyomor, tuti az író egy dagadt szemüveges pattanásos srác :D
#7 Öregharcos 2002. 03. 24. vasárnap 16:36
megyek gyurni és uszni:-)
#6 balu 2002. 03. 24. vasárnap 00:57
Ildica! És oly' nagyon belemerült a kiválasztásba (Egyébként szerintem is helyesen), hogy ajánlani ma el is felejtett... :-)))
#5 A.M.F. 2002. 03. 23. szombat 23:41
PERFECT !!!!
#4 Maci 2002. 03. 23. szombat 20:52
Nagyon klassz volt, szívesen átélném egyszer én is :-)
#3 Ildica 2002. 03. 23. szombat 18:25
Törté-Net,újra dícséret illet, a három történet meg,illetve kiválasztásában! :-)Csók érte.:-)
#2 Denzel 2002. 03. 23. szombat 12:21
A tortenetnek egy hibaja van: nem en voltam a ket lany kozott :)