A+ A-

Látlak, ahogy a házadban baszol bátyja!

17 éves korom óta ismertem a srácot. Egyik haverom egyszer piálgatás közben azt mondta, dugnak a húgával, de akkor nem hittem el neki, mert nekem úgy jött le, csak azért mondja, hogy inkább vele haverkodjak. Volt egy nagyobb összezörrenés köztük.
Állítólag általános iskolában terjengtek ilyen pletykák, de hogy milyen alapon, az már ködös. Mármint ő mesélt valamit, csak én nem emlékszem már rá. De nem is ez a lényeg, hanem hogy eleinte mivel bírtam a srácot, elengedtem a fülem mellet, viszont hamarosan elszóródott néhány morzsa, ami arra ösztönzött, hogy utána járjak a dolognak.
A gyanús az volt, amikor egyik nap a srác azt mondta:
- Este nem volt már kedvem kimenni. Bedobtunk egy ex - et a húgommal.
A csaj nagy férfifaló volt, a srác is megfordult jó néhány punciban, de már hosszú hetek óta senkijük nem volt, és partizni sem jártak el hétvégén, pedig azelőtt nem találtad volna otthon őket péntek - szombat este. Persze ebben még semmi nincs. Bedobtak egy extasy - t a húgával, rendben. Annak fényében viszont, amit a haver mondott, én csak rosszra tudtam gondolni.
Megfordultam már néhányszor Dani erkélyén, szóval tudtam, hogy a közeli domboldalról simán be lehet látni az ő és a húga szobájába, ha nincs behúzva a függöny.
Egy nagy ablak, és mellette egy nagy üvegajtó volt mindkét szobán.
Egybe volt a kettő, és akkorák, hogy nagyjából az egész szobába be lehetett látni, úgyhogy nagy reményektől fűtve indultam útnak a közeli domboldalra.
Távcsövem nem volt, de nem is ez volt az érdekes, hanem hogy a saját szememmel győződjek meg a dologról. Azt a függönyt az életben nem láttam behúzva.
Persze minek is, ha úgysem láthat be senki, hisz ki az az állat, aki éjjel a sötétben a mezőn mászkálgatna, meg amúgy is még én sem ismertem föl őket olyan messziről, csak azért tudtam, hogy ők azok, mert nem sokkal azelőtt jöttem el tőlük, és csak ők voltak otthon. Dani, Nóri, és Dani új barátnője, Leila, akit én is csak aznap ismertem meg.
Danival negyedórával korábban egy sört ittunk az udvaron, amikor azt mondta:
- Hú de megpakolom ma este a barátnőmet! Láttad milyen szép barna a bőre?
Ma volt szolizni.
Akkor még nem gondoltam, hogy a húgát is beveszik majd harmadiknak, de a domboldalnak hála, ott kinn a sötétben egyszerre minden megvilágosodott.
Csak annyit láttam, hogy két csaj csókolózik az ágyon térdelve, és valamelyiküket dugja valaki. Feltehetőleg Dani.
- Eljött az én időm! - pattant ki a fejemből a fantasztikus gondolat, miközben bontottam egy sört hazafelé. Most megbaszom a húgod, de még a csajodat is, utána pedig kiverem rá, ahogy kinyalják egymást, ha nem akarod, hogy híre menjen az újdonsült cimboráid körében, hogy vesszőzöd a húgodat!
Kurva jó csaj volt a barátnője, de engem a húga izgatott jobban, mert egyrészt ő is bomba csaj, másrészt mivel a húga, azt képzelhetem majd, hogy ő az én húgom, ráadásul olyan szopós szája van, hogy…
Gyakran megfordult a fejemben, bár nekem is ilyen húgom lenne, akivel lehet folyamat poénkodni, fossa a szót magából. Az én húgommal nem igazán lehet, mert nagyon magának való, folyton trollkodik, veszekszik velem, Danié viszont kifejezetten jó fej, laza csaj. Tökéletes ellentéte az én húgomnak.
Másnap felvetettem Daninak, hogy mivel mostanában úgysem járnak el partizni, meg én sem, mit szólna, ha péntek este eliszogatnánk kicsit náluk.
- Csak mi négyen! Legalább jobban megismerem a barátnődet.
- Persze, miért is ne! Úgyis rég ittunk együtt.
Péntek este 9 - re átmentem hozzájuk.
Dani szobájában voltunk. Elég pénzesek a szülei. Életében lapátot nem fogott a gyerek, de akkora ágya volt, hogy négyen lazán elücsörögtünk rajta.
A hifiből dübörgött a drum and bass, a több ezer forintos borok pedig csak fogytak és fogytak.
Amikor megláttam, hogy a pupilláik már kitágultak, nagyot húztam a borból, és gyújtottam egy cigarettát. Én nem bogyóztam, mert már évekkel azelőtt magam mögött hagytam, meg nekem különben sem áll föl a farkam a hatása alatt.
- Látom már szállingózik az eki. - mondtam Daninak.
- Látszik a szememen?
- Aha.
- Már kezdem érezni.
- Tisztára mint a felkelő nap háza. Reggel a szobádba süt a nap…. amióta a szüleid elköltöztek, javában megy a züllés…
- Ja! Most hogy mondod! Igaz csajok?
- Hm?
- Gábor azt mondja, olyan mintha a felkelőnap házában laknánk. Reggel besüt a nap, este megy a züllés!
- Ez jó! Eszembe nem jutott eddig, de tetszik! - mosolygott Nóri Danira, aztán rám, majd visszanézett Leilára, és folytatták a tere - ferét.
- Szépek a lányok mi? - kérdezte Dani.
- Azok.
- Dugnád őket? - röhögött. Nóri és Leila mit sem hallva az egészből, egymással voltak elfoglalva az ágy túloldalán.
- Hát… most erre mit mondjak? - röhögtem. - Ha azt mondanám, hogy igen, akkor azzal sértelek meg, ha meg azt, hogy nem, akkor azzal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.16 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2016. 05. 25. szerda 21:38
Kissé zavaros...
#9 papi 2016. 05. 25. szerda 16:00
Nem tudott lázba hozni.
#8 AlexHun 2016. 05. 25. szerda 11:23
Nem mondom, hogy szar. Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy ennél még egy 80-as évekbeli hangalámondásos csehszlovák pornófilm is izgalmasabb.
#7 veteran 2016. 05. 25. szerda 09:30
Nem igazán sikerült.
#6 gyuri0926 2016. 05. 25. szerda 07:22
Persze minek is, ha úgysem láthat be senki, hisz ki az az állat, aki éjjel a sötétben a mezőn mászkálgatna

Te vagy az az állat , gondolkodni kellene mielőtt leírsz valamit !
#5 feherfabia 2016. 05. 25. szerda 05:59
gyenge!
#4 hairy_pussy 2016. 05. 25. szerda 05:32
Elég gyenge lett sajnos.
#3 A57L 2016. 05. 25. szerda 04:40
Szerintem nem olyan rossz,igaz többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#2 RAVETRAIN 2016. 05. 25. szerda 00:37
Hát én erre annyit tudok mondani, és nem hiszem, hogy csak az ital beszél belőlem: FOSH! -nak 10p! De bíztatásul adok rá egy 4-est nyes
#1 Törté-Net 2016. 05. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?