A+ A-

Tökéletes Éjszaka 2. rész

Még öt perc volt hatig. A körút aranyvasárnap előtti estjének vidám lármáját halk morajlássá tompította a kávézó vastag hangszigetelt üvege.
A Lány az üveghez nyomta fitos kis orrát, rálehelt és a fehér mezőcskébe egy szívet rajzolt. Elmosolyodott és karcsú ujjaival, letörölte a hűvös ablakról apró, önkéntelen vallomását.
Kérdésekkel telve várta az első találkozást, s bár várakozásába némi kétely is vegyült, szíve repesett az izgalomtól.
Belekortyolt a meleg zöld teát rejtő teásbögrébe és az ajtóra szegezte barna ábrándozó szemeit. Abban a pillanatban, amikor a falon függő óra nagymutatója a tizenkettesre ért, az ajtón a Férfi lépett be. A kinti hideg ellenére rövid bőrkabátot viselt, amilyet az autósok hordanak. Kezéről, ahogy beért, lehúzta a fekete bőrkesztyűket, és összeráncolt homlokkal végigfutatta tekintetét a helységen. Észrevette a lányt, aki bátortalanul intett neki és a Férfi gyors, határozott léptekkel az apró sarokasztalhoz sietett.
Még sosem találkoztak, bár az Internetről már hónapok óta ismerték egymást.
A másik énjét, vágyait, végtelenbe nyúló chat és telefonbeszélgetések vésték be kitörölhetetlenül sejtjeikbe. Hangulatok éltek bennük, amiket már virtuálisan egymásnak adtak, amitől borzongás futott át a testén felgyújtva az érzelmeket és a vágyat.
Zavarban voltak, hisz ott állt előttük a másik, a ”Vágy Titokzatos Tárgya”, aki virtuálisan és megfoghatatlanul, eddig csak egy mobil számot, pár fényképet és mail címet jelentett.
A Férfi megragadta a Lány kezét és azt a mozdulatot tovább fűzve, ami eredetileg bemutatkozó kézfogás akart lenni- magához húzta, átölelte a Lányt, és gyengéden megcsókolta. Az ajka forró volt és ellenállhatatlanul tapadt a Lány szájára és nyelve lassú mozdulatokkal kereste a csók édes ízétől elgyengülő nő nyelvét.
Ő odaadta neki! Megszűnt a helység, elhalkult a mennyezeti hangszórókból áradó kellemes jazz is. Csak Ők maradtak, az érintés csodás érzése, a másik parfümjének őrjítő illata, mi felszabadította az addig elfojtott vágyakat miknek tomboló erejét most ebbe a szenvedélyes első csókba, sűrítették.
A Lány a Férfi tarkóját fogta és meleg ujjai remegve beletúrtak barna sportosan rövid hajába.
A Férfi átölelte és úgy szorította magához a Lányt, hogy ágyékuk összetapadt és a nő azonnal megérezte, a vágy remegését a másikban.
Pihegő mellei nekitapadtak a férfi puha ingjének, mellbimbói megkeményedtek, és jussukat követelve ágaskodtak a kosztüm alatt.
Végtelennek tűnt az édes perc. Amikor szétváltak elnevették magukat és érezték, hogy a boldogság érzése keltette adrenalin, vadul száguldozik ereikben.
Leültek, és egymás kezét szorongatva vallották meg érzelmeiket, immár szégyenérzet és gondolkodás nélkül.
De már szavak nélkül is értették egymást. A Lány szemében, mint robbanó galaxisok fénye tüzelt a vágy, és ahogy a Férfi, csak hozzáért a tenyeréhez, összerándult. Ez a rándulás, mint valami elektromos sürgöny jutott el teste távoli zugaiba, felkeltve az ott szunnyadó vad vágyat.
A Férfi intett a pincérnek és fizetett. Felsegítette a Lányra hosszú kabátot és közben lágyan megcsókolta nyakát.
Ahogy kiléptek a hideg éjszakába pár métert sem sétáltak, amikor a Lány lendült támadásba. Egy kapualjba húzva, szinte nekilökte a bérház vastag kapujának a Férfit. Szenvedélyesen megcsókolta, harapdálta a száját és nyelvét már szinte agresszíven szívta ajkai közé.
Ő viszonozta és a kabát alá befurakodva, a Lány formás kebleit simogatta, gyömködte édesen.
Mint a részegek támolyogtak az utcán, és minden kapualjba be-beestek, hogy csillapítani próbálják a másik iránt érzett olthatatlan vágyat.
Az egyik kapualjnál aztán Lány hirtelen elkomolyodott. szemébe nézve ennyit mondott:
-Itt lakom…Igazán akarod?- súgta, miközben kezeit a Férfi nyaka köré fonta.
A Férfi szótlanul bólintott, elnevette magát és inkább egy újabb, csókkal mondta el érzéseit. Meggyőző lehetett a vallomás, mert pár perc múlva már a gangon, a Lány második emeleti lakása előtt álltak. Miközben a Lány a kulcsot kereste a Férfi hátulról átölelte, és a nyakát csókolgatta miközben kezei, a formás keblek csúcsát morzsolgatták.
A kulcs talán ezért is került elő indokolatlanul lassan, de ezt egyikük sem nagyon bánta, mindent feledtetett velük a másik élvezetének tiszta, ámde mégis vad élménye.
A Lány bevezette az apró hálószobába partnerét. Szelíden hanyatt döntötte a kovácsoltvas francia ágyon és fürge újjakkal, vetkőztetni kezdte. A Férfi elbűvölve hagyta, hogy lekerüljön róla, a puha ing, a póló, a farmer és a farmerbe húzott vastag fekete bőröv.
A Lány csak a boxer alsót hagyta a másikon. Mikor végzett gyors mozdulatokkal fehérneműre vetkőzött, vörös melltartóját, csak azután hagyta, hogy a Férfi kikapcsolja, amikor lovagló ülésben ráült.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2016. 05. 17. kedd 08:27
Nem tudott lekötni.
#7 feherfabia 2016. 05. 16. hétfő 07:28
Tetszett!
#6 papi 2016. 05. 15. vasárnap 13:05
Egész jó
#5 vakon53 2016. 05. 13. péntek 12:51
Feleségem és énszeríntem nagyon denagyon jooóírás.
#4 listike 2016. 05. 13. péntek 09:20
Annyira fantáziátlan, hogy az már bűn.
#3 veteran 2016. 05. 13. péntek 08:34
Vontatott, nem tetszett.
#2 A57L 2016. 05. 13. péntek 08:27
Nem tud lekötni.
#1 Törté-Net 2016. 05. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?