A+ A-

Patrick és Johanna

Egy német történet nyomán
Nem voltam túl happy, amikor szüleim a 10. osztály elvégzése után elküldtek egy jó nevű vidéki gimnáziumba, bár tudtam, hogy az ottani érettségi továbbtanulás szempontjából sokkal többet ér, mintha egy közeli gimnáziumba mentem volna.
A koleszban szerencsém volt, mert Philippel kerültem egy szobába, egy München környéki vállalkozócsalád csemetéjével, aki minden csínyben benne volt, úgyhogy nagyon hamar összehaverkodtunk.
Nyári szünidőre meghívott magukhoz abba a hatalmas park közepén fekvő, kúriának is beillő sok szobás villába, ahol a családja élt. A villát Philipp nagyapja, a gyár alapítója építtette 1904 - ben egy kis folyó partján lévő domb tetejére.
A villát körülvevő parkban zöld rétek, egzotikus fák, sőt egy gesztenyefasor is volt, amely egy halastóhoz vezetett. A tó fölött egy kék színű kis kínai hídon lehetett átmenni. A tó túloldalán vörös salakos teniszpálya, amellett pedig egy úszómedence és kertészet is volt üvegházakkal. Bár a villában legalább egy tucatnyi szoba volt, az épület harmonikusan illeszkedett a tájba.
Itt ismerkedtem meg Philipp 19 éves nővérével, Johannával, aki első éves egyetemi hallgató volt és szintén a nyári szünidőre érkezett haza. Fritz, a család sofőrje ottlétünk harmadik napján ment ki érte a müncheni repülőtérre.
Miután belépett a hallba, először az öccsével ölelkezett össze, aztán felém fordult.
– Te csak Patrick lehetsz – mondta. – Philipptől sokat hallottam rólad.
Azzal legnagyobb meglepetésemre nem kezet nyújtott, hanem megragadta mindkét vállamat, és jobbról is, balról is arcon csókolt.
Könnyű fehér blúz volt rajta, melltartót nem hordott, és amikor kissé előrehajolva kétszer is megcsókolt, a blúz kivágásában jól láthattam lányos, mégis gömbölyű melleit, amitől azonnal felmeredt a farkam. Mivel előtte éppen úszni voltam, a hosszú fürdőnadrág volt rajtam, amit előremeredő farkam jól láthatóan kinyomott.
Johanna lenézett a sátorszerűen előrenyomódó bermudanadrágra és gunyorosan elmosolyodott. Öltözni ugyan nem öltözött kihívóan, de karcsú dereka, széles csípője és hosszú combjai roppant izgatóak voltak. Ő is magas és karcsú termetű volt, akárcsak öccse, de ami Philippnél esetlennek tűnt, az nála inkább elegánsan hatott. Neki is sötét szemei és ívelt szemöldökei voltak, de ajkai puhábbak és gunyorosak. Csak pár évvel volt idősebb, mint az öccse, de felnőttesebbnek és elérhetetlennek tűnt. Akkor még nem sejtettem, legfeljebb hiú vágyálom volt részemről, milyen fantasztikusan tudott és szeretett kúrni.
Hihetetlenül boldog napokat töltöttünk hármasban. Úsztunk, teniszeztünk vagy kirándultunk a környező hegyekbe. Valószínűleg tetszettem Johannának, mert sokszor kéz a kézben mentünk, néha kedveskedve beletúrt a hajamba és olykor véletlenszerűen megcsókolt.
Meglepetés csak akkor ért, amikor harmadnap este zuhanyozás után bementem a szobámba és megláttam Johannát, aki az ablaknál állt és a függönyt kissé félrehúzva kinézett a kertbe. Szó nélkül mögé léptem, hátulról átkaroltam, ő pedig – szintén szó nélkül – nekem támasztotta a hátát. Mivel rajtam csak egy derekam köré tekert törülköző volt, hosszú haja a mellkasomnak szorult. Miközben két oldalról átkaroltam, Johanna érezhető örömmel simogatta a kezemet. Ebből bátorságot merítettem, és hirtelen elhatározással lehúztam ruhája hátul lévő cipzárját és segítettem neki levetni a ruhát, miközben ő a bugyijából is kilépett. Hátulról belecsókoltam a nyakába és beszívtam édes illatát. Johanna nem tiltakozott, hanem legnagyobb meglepetésemre megragadta és gömbölyű melleihez szorította a kezeimet. Farkam ekkor már mereven állt és belefúródott meztelen fenekébe. A derekam köré tekert törülköző a földre hullott. Johanna hátranyúlt, megragadta az előremeredő rudat és húzogatni kezdte rajta a fitymát. Aztán felém fordult és hevesen szájon csókolt. Kezembe vettem és egy percig magam előtt tartottam az arcát.
– Nem félsz, hogy teherbe esel, Johanna? – kérdeztem.
– Nyugi, Patrick. Szedek fogamzásgátlót.
Azzal újra az ablak felé fordult, rátámaszkodott a fűtőtestre, kihomorította a hátát és szinte vágyakozva felém tolta az alfelét. Hogy ne seggbe basszam, a két lába között hátranyúlt, és beigazította a helyére az előremeredő rudat. Ahogy feszes makkom csúcsával megéreztem a szeméremajkait, mindkét kezemmel a tomporára támaszkodtam, és bedöftem neki a farkam. Miközben dugtam, minden döfésnél hangosan felnyögött vagy felsóhajtott.
– Jaaaaj! Jaj, Patrick! Istenien csinálod! – nyögte többször is egymás után.
Nem is kellett sokáig dugnom, mert egyszer csak egész testében megvonaglott és kéjes sikollyal élvezni kezdett. Én még nem voltam kész, hanem erőteljes döfésekkel folytattam, amitől Johanna néhány perc múlva újra feljutott a csúcsra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2016. 05. 15. vasárnap 13:09
Tetszett.
#8 Pierre19 2016. 05. 13. péntek 16:35
gyuri0926-nak üzenem: Nyugi, Gyuri, a következő ilyen lesz. (Több részes, és az 1. részt kábé egy hónap múlva olvashatod.)
Pierre
#7 sunyilo 2016. 05. 12. csütörtök 19:43
Remekk.
#6 veteran 2016. 05. 12. csütörtök 09:23
Tetszett.
#5 gyuri0926 2016. 05. 12. csütörtök 07:20
A napfürdőzés nagyon jó írás volt Tőled , próbálkozz azzal a fajtával , az incestben nagyon jó vagy .
#4 listike 2016. 05. 12. csütörtök 06:48
Nagyon rövid.
#3 feherfabia 2016. 05. 12. csütörtök 06:14
Tetszett!
#2 A57L 2016. 05. 12. csütörtök 05:24
Nem rossz írás,egy jó szerzőtől.
#1 Törté-Net 2016. 05. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?