A+ A-

Családi vonás

Mint minden nyár elején, most is a katalógust nézegettük, hová menjünk nyaralni. Anya idén hegyes területekre szeretett volna menni, nekem mindegy volt, apám viszont ragaszkodott egy görög tengerparthoz.
- Ha már nyár, élvezzük ki! És amúgy is, sícuccban nem látni dögös nőket... Megforgattam a szemeim, de már hozzászoktam; apám minden jó nőt megstírölt, és néha rajtakaptam, ahogy mocskos szavakat motyog, miközben egy női hátsót vagy mellet néz.
- Téged csak ez érdekel! - püfögött anya viccesen. - Vagy talán nem vagyok elég jó neked? Apa meglendítette a kezét a fotelből, és megmarkolta anya fenekének a belső zugát. Szinte mindennapos látvány volt, épp ezért nem is éreztem magam kellemetlenül, sőt, felajzottabb napjaimon furcsa izgalom kerített hatalmába. Egyszerűen betudtam annak, hogy tizenhét éves lányként érdekelnek a szexuális megmozdulások.
- Na de Nick! Itt a gyerek is! - És? - rám kacsintott. - Felnőtt csaj már. - Rendben! Legyen Athén - tartotta fel a kezeit anya, én pedig abban a pillanatban nekiálltam csomagolni. A szüleim nem voltak átlagos házaspár, az már szent. Míg másoknál szorosan tabu volt egymás megérintése, apa gond nélkül anya lábára tette a kezét, miközben veszélyes területeken simogatta a hüvelykujjával (amiről azt gondolta, én nem látom a hátsó ülésen), vagy nyelves csókot adott neki reggelente egy szál meredező alsónadrágban, amit izgatóan igyekezett elnyomni a kezével. Nem hibáztattam érte: anyám szőke volt, kicsi derékkel, jó mellekkel és olyan formás nagy fenékkel, amilyen csak a brazil tengerpartokon van. Nem szóltam rájuk, ha csókolóztak vagy hasonlók, mert őszintén szólva szerettem nézni. Talán magam is vágytam rá, de nem egy olyan esetlen kisgyerektől, mint amilyen a korosztályom többsége. Szinte rögtön a megérkezésünk után a tengerpartra mentünk; anyámon egy piros kis bikini, ami szépen kiemelte az idomait és nagyon vonzóvá tette, én pedig egy rövid mártózás után szándékosan közel ültem apa napágyához, hogy hallgatózzam.
- Na, ezért éri meg eljönni ide! - mondta hangosan, és ebben a percben elhaladt előtte egy fekete hajú, egész fiatal lány falatnyi fürdőruciban. Én, mint aki csak egy koktélért indul, elhaladtam mellette, hogy hallassam a mormogását.
- De beléd verném... Az egész tested úszna a gecimben... Éreztem, hogy végigfut rajtam egyfajta remegés a vágytól, de a semlegeset tettetve visszaültem az ágyamba. Anya egy mozdulattal lekapta a bikinijét, szabaddá téve telt, fehér melleit, miközben szétrázta a haját.
- Ezt síléccel a kezedben nem tudtad volna megtenni - mormogta apa neki kajánul, mire anya elmosolyodott. Mivel egy kietlenebb partszakaszon voltunk, ahol csak néhány fürdőző volt a távolban, s azok nem figyeltek minket, el tudtam képzelni, apám mire készül, ezért gyorsan úgy tettem, mint akit nagyon foglalkoztat az a helyi újság. Közben persze felpillantottam, és láttam, hogy apa anya mellét markolássza, másikkal pedig a törölköző alatt, egészen láthatatlanul ugyan, de ütemesen verte a farkát. Ez szinte elviselhetetlen kéjt robbantott szét bennem, ezért két ujjamat a bugyimhoz tettem, s fel-le kezdtem simogatni magam, vonaglottam az ágyamon - izgatott, hogy akár észre is vehetnek, családi vonás. Elképzeltem, ahogy hevesen kefélnek, ahogy apám és anyám állatiasan nyögnek, nekem pedig nem kellett több, percek alatt buzdító orgazmusban volt részem. Miközben a robbanásom hullámokban szaladt végig rajtam, láttam, hogy apa enyhén megremeg, nyilván elment, anyám pedig zavartalanul a hasára fordul. Hogy elrejtsem a bugyimon keletkező nedvességet, a tengerbe vetettem magam.
Hajnalban arra keltem, hogy rettentően kell pisilnem, ezért a sötétben botladozva ugyan, de halkan a fürdőszobához sétáltam. Legalábbis oda tartottam volna, ha nem hallom meg az ajtó elől érkező furcsa, cuppogó hangokat. Persze azonnal transzba estem, és lassan, észrevétlenül az ajtófélfához álltam, hogy belessek a félig nyitott ajtón. Apám a kádban ült derékig érő vízben, anya pedig rajta vizes hajjal, neki háttal, és kecses, baromi izgató, körkörös mozdulatokkal ugrált rajta a gyertyafényben. Atya ég, még soha nem láttam, ahogy a szüleim dugnak!
- Ahhh, Joan, még mélyebben - fogta anya derekát, és teljesen tövig magára húzta, mire ő türtőztetve magát felsikkantott és apa kezeit a melleire kényszerítette. Lihegtek és nyögdécseltek, az én légzésem is szaporábbá vált, ezért egy mozdulattal lekaptam magamról a hálóingem, és kényeztettem magam. A puncimba csúsztattam mind a három ujjam, miközben őket néztem, majd a mellbibóimat izgattam csutakos kezemmel, miközben hátamat a falnak nyomtam. Pozíciót váltottak; anya a mosógépre könyökölt, és mikor apa végre kicsúszott belőle, láthattam vastag, meredező férfiasságát. Nemhiába fájt anyának annyira! Apa a nagy seggére csapott, miközben durván beverte a feleségének, és rekordtempóban kezdte kúrni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 zoltan611230 2018. 06. 27. szerda 05:18
Folytasd.
#18 finger 2018. 05. 2. szerda 18:08
Folyt.köv.?
#17 gyuri0926 2017. 05. 19. péntek 07:05
Ebben még sok lehetőség benne maradt .
#16 picula 2016. 12. 9. péntek 21:27
folytasd
#15 zsolesz69 2016. 05. 20. péntek 11:26
hirtelen lett vége kicsit
#14 cscsu50 2016. 04. 5. kedd 08:01
a vége nagyon összecsapott
#13 cvirag 2016. 04. 4. hétfő 22:00
Jó anyag, de a következőt jobban bontsd ki, ha kérhetem.
#12 sunyilo 2016. 04. 4. hétfő 21:30
"A puncimba csúsztattam mind a három ujjam" A csaj favágó, vagy UFÓ??? Egyébként jó lesz, csak csiszolni kell a rajta...
#11 RAVETRAIN 2016. 04. 4. hétfő 16:48
Nem is feltétlen a párbeszédek, de minimum legalább részletesebben leírhattad volna, hogyan csináltátok anyukáddal hármasban!
Szerintem ez amúgy csak egy 6-os, de mint említettem bíztatásként ment rá a 8-as smile
Olyan, mint egy csiszolatlan gyémánt. Egy vázlat, amit helyenként sokkal részletesebben ki kellett volna fejteni.
#10 RAVETRAIN 2016. 04. 4. hétfő 16:43
Huncut kis csajszi lehetsz smile
Nekem tetszett, csak hiányolom, hogy a végén van pár rész, amit jobban kibonthattál volna. Például némi párbeszéddel szemléltetve, hogyan vontátok be anyukádat is.
De kezdetnek nem rossz szerintem! Legközelebb ne kapkodd el így.
Várj vele pár napot, és utána megint olvasd át, mielőtt feltennéd, hátha megjön még némi plusz ihlet. Bíztatásként 8p
#9 papi 2016. 04. 4. hétfő 15:58
Nem rossz.
#8 listike 2016. 04. 4. hétfő 11:54
Csak folytatással elfogadható.
#7 veteran 2016. 04. 4. hétfő 11:02
Kezdet jó volt, de a közepétől zavaros összecsapott.
#6 fiesta14 2016. 04. 4. hétfő 08:36
jó kezdet után összecsapott befejezés, talán folytatással lehetne javítani.
#5 gyuri0926 2016. 04. 4. hétfő 07:23
Talán folytatni kellene
#4 feherfabia 2016. 04. 4. hétfő 06:34
Közepes!
#3 hairy_pussy 2016. 04. 4. hétfő 06:07
érdekes történet
#2 A57L 2016. 04. 4. hétfő 05:32
Jó és izgató történet.
#1 Törté-Net 2016. 04. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?