A+ A-

Nővérke szex

Egy szép esti napon, megjött a barátnőm. Kinyitottam az ajtómat. Átöltetem, egy hosszú puszit nyomtam a szájára. Kellemes volt érezni a parfümjének finom virágos friss illatát. Davidoff Cool Water Night Dive Woman. A lány nagyon csinos volt. Szépen kialapozott arc, melléig érő hosszú fekete haj, frissen mosva-vasalva. Szeme szépen kisminkelve világos lilára. Combjáig érő vékony szürke pulcsiban jött. Fekete tűsarkúban.
Bezártam az ajtót. Kézen fogva leültünk a kanapéra, megfogtam a combját, egymás szemébe néztünk. A lány meg simogatta a haját. Beszélgettünk. Kellemesen telt a dumcsizgatás. Lassan megkívántuk egymást. Finoman közeledtünk egymás felé, simogattam az arcát. Utána meg csókolóztunk, szépen lassan. Mondta nekem, hogy át szeretne öltözni. Engedtem neki.
Bement a fürdőszobába. Kipakolta a táskájából, az esti ruháját. Levette a felsőjét, majd a bugyiját, aztán a fekete magas sarkúját. Felhúzta magára a világos piros bugyiját. Utána a melleire rakta az ugyanilyen színű melltartóját. Lábaira húzta a kétrészes combig érő fehér harisnyáit. Lábaira húzta a piros magas sarkú cipőit. Felvette a fehér nővérkés felsőjét. Szépen begombolkozott, de nem teljesen a nyakáig. A ruha végéit felgyűrte a könyökéig. A haját hátraigazította. Fejére tette a fehér nővér sapkáját. Hajához fogta mindkét oldalt hajpánttal, hogy ne essen le neki. Végén meg kirúzsozta pirosra a száját.
Ültem a kanapén. Kijött a fürdőszobából. Elámultam, hogy milyen gyönyörű volt. Megfogta a homlokom. Utána mondta:
- Nagyon meleg a homlokod. Te nagyon beteg vagy.
- Én miért lennék beteg?- kérdeztem.
- Azért, mert érzem rajtad, hogy arra vágysz, hogy egy gyönyörű nővel tölthess el egy szép estét. Hamvas testét érinthessed. Én is alig várom, te Édes!- mondogatta, és egyre közelebb hajolt felém. Egy hosszú rúzsos puszit nyomott a nyakamra.
Utána csókolóztunk. Csukott szemmel, míg a kezeivel kigombolta az ing felsőmet. Utána felállt a nővérke. Hátra igazgatta a fekete frissen mosott, vasalt fekete haját a ruhája mögé. Most is csak részletezni tudom, hogy mijét, mit, és hogyan. Annyira gyönyörű volt. Kigombolta a felsőjét teljesen. Láttam a piros melltartóját, és a bugyiját.
- Remélem, el tudom mulasztani a vágyaidat - bizakodott.
Felém térdelt. Kicsatolta a szíjamat. Lehúzta a farmeromat, utána a boxeremet. Simogatta, markolászta húzogatta a bőrt fel-le finoman lassan az álló péniszemen.
- Nagyon szép farkad van - dicsérte.
Nyalta a tövét lentről felfelé. A haját hátra simította. A makkomat a szájába vette. Puszit is adott rá. A szájával rá oldalasan simogatta a vesszőmet. Utána egyre mélyebben a makkom alatti részt is bekapta. Néha rázogatta a fitymámat. Fölállt, ledobta magáról a fehér felsőjét. Hátra fordult, simogatta a fenekét. Majd párszor csapkodta. Visszafordult, levette a melltartót, egyelőre a válláról. Fogta, markolászta a mellét.
- Remélem most nem álmodozol, mert ez nem álom - mondta.
Ledobta a cicijéről a melltartóját, visszajött kényeztetni, a farkamat. Most sokkal vadabban, bő nyálasan. Először ráköpött egy nagyot, utána meg a szájába vette. Nekem nagyon hiányzott rajta a fehér felsője.
- Kérlek, vedd vissza a nővérkés rucidat, olyan jól áll rajtad. Nem kell, hogy begombolkozzál - kértem tőle.
Fölvette magára a rucit.
- Most én jövök életem, ülj le.
Le is ült a kanapéra. Szétnyitotta a lábát. a bugyiját meg félre is húzta, hogy kilátszódjon a puncija. Nagyon szép volt a puncija is. Borotvált, fazonra igazított, középen egy pici szőrös csík volt. Körkörösen mozgatta a mutatóujját a csiklóján. Oda hajoltam hozzá. Nyalogattam a bimbóját, majd cumiztam neki. Aztán elkezdtem nyalogatni a punciját.
- Finoman kényeztesd a puncikámat kérlek - kéregette.
A nyelvem hegyével nyalogattam, eveztem. Fogta, simogatta a fejemet. Majd felálltam. A szerszámommal simogattam a benedvesedett puncikáját szépen lassan. Majd belé hatoltam lassan ki és befele még csak a makkommal párszor. Utána teljesen belé rejtettem. Mozgattam a csípőm, bal kezemmel simogattam a mellét. Volt, hogy kijött a péniszem a puncijából, hogy vissza kellett rakjam párszor.
- Még, még - mondta.
Pillanatra megálltam, és megcsókoltam. Folytattuk ugyanígy. Egyszer felállt, letolta a bugyiját. Én meg leültem. Kutyalépésben visszajött a orálisan kényeztetni a farkamat. A golyóimat vette a szájába. Fel felé tolta a ruháját. Egyenesen ülve láttam a formás, hamvas popsiját. Mikor szopta a farkamat. Baloldalra fordítottam a fejét, a haját meg hátra igazítottam, és néztem közelebbről. Utána hagytam, hogy maga érvényesüljön tovább. Bal kezével verte a farkamat, közben meg bő nyálasan szopta. Felnézett rám mosolyogva.
- Remélem idáig, nagyon sokban segíthettem neked, hogy felépülj - mondta, és közben rázogatta a kezem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Relierf 2018. 09. 24. hétfő 12:22
Rossz. A történet nem nagy szám. Nyelvtanilag egy nulla. Tele van egymást követő egyszerű mondatokkal. Egy idő után már unalmas olvasni. "Felhúzta magára a világos piros bugyiját. Utána a melleire rakta az ugyanilyen színű melltartóját. Lábaira húzta a kétrészes combig érő fehér harisnyáit. Lábaira húzta a piros magas sarkú cipőit. Felvette a fehér nővérkés felsőjét." És még folytathatnám.
#9 papi 2016. 04. 7. csütörtök 08:52
Nem nagy szám.
#8 listike 2016. 04. 6. szerda 07:07
Tudsz te jobbat is.
#7 Pavlov 2016. 04. 4. hétfő 22:17
Jó....
#6 cscsu50 2016. 04. 4. hétfő 19:03
egynek elmegy
#5 veteran 2016. 04. 1. péntek 09:44
Közepes.
#4 gyuri0926 2016. 04. 1. péntek 07:27
Rám nézett, és lenyelte a gecimet. Bizonygatta nekem a nyitott szájával,

Gyönyörű és izgató
#3 feherfabia 2016. 04. 1. péntek 06:03
Gyenge!
#2 A57L 2016. 04. 1. péntek 05:51
Közepesnél jobb,de van még rajta javítani való.
#1 Törté-Net 2016. 04. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?